כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מצטער שפתחתי את זה כאן אני לא מצאתי סימנייה "כללי" או משהו אז אם אפשר בבקשה אתרים שאפשר לעקוב אחר משלוחים מחו"ל נמחקו לי כולם..= \
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בחיפושים אחר דירה שתיתן את מקסימום יחס מחיר-תמורה התחלתי לבדוק באזורים היותר... איך נגיד את זה בעדינות... אקזוטיים במדינת ישראל. התחלתי לבדוק דירות באריאל. רכב - יש. דלק - יש. נכנסתי ליד 2. יחידת דיור 107 מ"ר משופצת מהיסוד ב-2,300 ש"ח כולל הכל. דירה 2 חדרים + גינה + ריהוט - 2,000 שקל. דירה 2 חדרים 90 מ"ר + מרפסת + רק סיימו לבנות ב-2,000 שקל. WTF?! זה אמיתי?! מה אני מפספס?
-
- 182 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
היי. אני גר בדירה שכורה עם ההורים. יש לנו מזגן בכל החדרים חוץ מהחדר שלי. מכיוון שהדירה בקומה אחרונה, הגג מתחמם ובקיץ החדר שלי הופך לבלתי נסבל לשהייה ושינה. מאוורר רגיל מועיל אבל לא יותר מידי, מכיוון שהוא רק עושה סירקולציה של אוויר חם. גם המחשב כשהוא פועל, פולט דיי הרבה חום. ובעלת הבית לא מוכנה לשים מזגן. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם, מה אני עושה במקרה כזה? ראיתי פתרונות של מזגן נייד אבל הדבר הזה יקר מאוד בארץ וראיתי רק אחד כזה שעולה 2.6K. ראיתי בגוגל כל מיני פרויקטים של אנשים שבנו תחליפים למזגנים מחלקים זולים, למשל אנשים שחיברו קופסא עם קרח למאורר, או שהשתמשו במשאבה לשאוב מים קרים ולחבר למאורר כדי שיפזר את זה בחדר. האם מישהו התנסה בפרויקטים כאלו, ויכול להגיד לי האם העניין הז…
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
מה קורה ?? יש משהו שלא מובן לי לגבי מדידת רמות הקרינה , למשל לגלקסי אס 3 0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body) מה זה HEAD ומה זה BODY ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך לעשות שיצתרכו לעשות לייק כדי לראות תמונות בקבוצה בפייסבוק ? פעם זה היה אפשרי דרך fbml static .. איך עושים את זה עכשיו ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
פיצריה הציע לי שאני יעשה משלוחים על האוטו של בעלת המקום הבעיה היחידה שלי זה ביטוח, האם במקרה של תאונה הוצאות הביטוח יהיו על בעלת הרכב או עלי? ומה המשכורת לעבודה בסגנון הזה, וגם מה המשכורת לשליח עם קטנוע/ רכב. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני בונה בסיס נתונים איכותי שמראה איך גלשתם לאתר (אם זה דרך הדפדפן במחשב או בסלולרי שלכם) לכן, אשמח אם תכנסו לקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/itest.asp מכל טאבלט \ פאלפון נייד \ דפדפן במחשב כדי שאני אוסיף את הנתונים ל DB תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ומנסה להבין כמה כשהכוח פועל דרך מרכז המסה, החיכוך פועל נגד כיוון התנועה וכשהכוח פועל לא דרך מרכז המסה, החיכוך פועל עם כיוון התנועה אם מישהו יוכל להסביר בשפה פשוטה אני ישמח
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחברה שלי מתכננים לעבור לגור ביחד בדירת 2-3 חדרים(כולל סלון) ואני רוצה לדעת מכם, עדיף מניסיון, מה הוא חשבון מים / חשמל "נורמלי" (ממוצע?) לשני סטודנטים שלא נמצאים בבית הרבה, בדירת 2-3 חדרים, בלי מזגנים למינהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 92.5k צפיות
-
-
או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-