עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bilbo,

סיפור לא רע בכלל לפי דעתי. מקור: לחץ כאן אבא, מה קרה למים??? אתמול בבוקר, כשקמתי, מצאתי מתחת לדלת מעטפה מוזרה, הנייר היה עבה ואפור, מעין 'סגסוגת' של נייר ומתכת, לא היה קשיח, ללא בול, אבל שמי וכתובתי היו כתבים בבירור. פתחתי אותה מלא סקרנות, וכשפתחתי את הדפים, הפליא אותי לגלות שכתב היד היה מוכר לי, והמפתיע ביותר היה התאריך והתוכן, אותו אני מביא לפניכם. שנת 2070 זה עתה מלאו לי 50, אבל אני נראה כבן 85. יש לי בעיות כליות קשות, מכיוון שאני שותה מעט מאד מים. נראה שנותר לי מעט מאד זמן. היום אני אחד האנשים הקשישים ביותר בחברה זו. אני זוכר שכשהייתי בן 5, הכל היה שונה לחלוטין. היו הרבה עצים בפארקים, בבתים היו גינות יפהפיות, ואני יכולתי ליהנות משטיפה בצינור מים אפילו במשך שעה תמימה.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ovid,

http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DAVIDD,

יעני מצד ימין קטלנית אה?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by matrix66,

היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. http://www.nforce.nl/forum/index.php פתאום לא מצליח להיכנס!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. היי, יש לי כרגע הוט שמספקים את התשתית של האינטרנט ו012 הם הספקים, יש לי חיבור של 2.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל10 אבל בחברה אחרת. ויש לי התחייבות אצל 012 לשנה, כרגע אני משלם להם משהו כמו 30-35 ש"ח. אני כמעט בטוח שאין דרך נקייה לצאת מהתחייבות אבל האם אפשר להוריד את החבילה נניח מ2.5 מגה ל1.5 מגה ולשלם פחות, נגיד 15 ש"ח לחודש ולא להגיד ל012 שעברתי ספקית אבל עדין לשלם להם כל חודש 15 ש"ח על החבילה של ה1.5 מגה? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חברת מטא נקנסה ב-101.5 מיליון דולר לאחר שהתגלה כי עד 600 מיליון סיסמאות משתמשים נשמרו כטקסט גלוי במשך שניםלכתבה

8. Started by ZeppeliN,

אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. מנהלת דיאלוג עם גיימרים: עדכון דרייבר חדש מחזיר את האצת ה-GPU למשחקי קלאסיקה נבחרים, ומכין את השטח למשחקי DLSS 4 עדכנייםלכתבה

10. אני מקווה שלא פירסמו כבר.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  11. רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by aldema,

אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח RnGKay

מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ovid,

אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by rollcage,
    • 0 תגובות
    • 398 צפיות
  18. שלום שלום. כמו ת'רד הגיטרות שהיה פה לא מזמן, החלטתי לפתוח ת'רד לבאסיסטים שיש פה, לראות מי מנגן. לנושא העיקרי- אני מתחיל ללמוד, והתקציב שלי הוא בערך 1.5K. בעקרון בחלילית הבאסים לא שווים ממש לפי דעתי, אבל בכלי זמר (http://www.kley-zemer.co.il/category/ibanez-bass_page) דווקא תפסתי עין על שלושה של איבנז (IBANEZ GSR-200 ו- IBANEZ RD-300 שאלו ההתלבטות שלי, וIBANEZ SRX300 שאולי אני אוכל להשיג בפחות מ1.5K). בעקרון אמרו לי שאם אני יכול להשיג את הSRX300 כדאי לקחת אותו, אבל אני לא רוצה להתקע על הצליל המטאליסטי והכבד שלו, כי אולי אני גם ארצה לנסות פאנק (הסגנון העיקרי שאני מתכוון לנגן הוא רוק אלטרנטיב\פרוגרסיב, רוק בכללי). כן, ברור לי שאני אצטרך ללכת ולבדוק כל אחד, אבל אם למישהו…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. שלום כולם מתווכחים, לי יש בעיה עם כיוונים לכן אני לא מבין את הנושא - לאן מעבירים את השעון? קדימה/אחורה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by No-way,

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים