עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מניח שהיו פה כבר לא מעט הודעות כאלה אני חושב לפתוח עסק כטכנאי מחשבים, אני יודע שהשוק לא פשוט בכלל ומוכן להתגמש הרבה עד שיהיו לפחות כמה לקוחות קבועים. רציתי להתייעץ... אני מתעסק הרבה זמן (כ8 שנים) במחשבים כתחביב בעיקר, כלומר תיקנתי לשכנים/משפחה/חברים וכמובן לעצמי, קראתי מלא בנושא, עשיתי קורס MCITP, גם של מחשבים וגם של רשתות וחשבתי לעבוד בחברה מסודרת או מעבדה/חנות. איני גר בגוש דן ונראה לי שפשוט לא חוזרים אלי בגלל זה, למרות שאני שולח לא מעט קורות חיים. אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח עסק של טכנאי מחשבים נייד וזמין, שיקח (במידת הצורך ואני אישית מעדיף כי זה בראש יותר שקט) את המחשבים של הלקוחות למעבדה שלי (שנמצאת בבית, יש לי את רוב הציוד - מה שאין אני אקנה) …

• 22 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בטוח יודעים על מה מדובר, אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב! תהנו

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by benreu,

בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by mrraz,

אני לא כזה אבל הולך לי לצאת משהו כזה. יוצא לי להיות שם הרבה מאחר ויש לי משפחה בבית שאן זה לא שהיה ריק, היה מפוצץ. פעם ראשונה שאני שוחה שם בלי שינסו להטביע אותי עם ילדים שקופצים עליך ושחיינים שמכניסים לך זפטות. פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המקום מתנהל בצורה מסודרת בלי הבלאגן שחוגג שם בשישי שבת אחרי שהתאוששתי מהתדהמה התברר לי שפשוט נפלתי על הרמאדן.

• 15 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by Track,

בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Track,

אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. מישהו ניסה ללכת פעם ליועץ משכנתאות והיה מרוצה?אולי מומלץ לעשות את זה לבד ולחסוך 5000 ש"ח?או ששווא להשקיע 5000 ש"ח וללכת ליועץ? מה אומרים על יועצי משכנתאות של מיטב? הם לוקחים 5000 ש"ח, הם הבטיחו לי שהם יכולים לשפר לי את המשכנתא בעשרות אלפי שקלים ע"י סילוק משכנתא ולהחזרתו מבנקים אחרים או מאותו בנק ע"י מכרז,אבל הם חדשים בתחום הזה כולה שנה, אפילו שזו חברה גדולה. מישהו מכיר עוד יועצי משכנתאות מומלצים? מה אומרים על מתן? יש לציין שלקחתי מהבנק 75 אחוז משכנתא והם עשו לי פרצופים עד שנתנו לי את המשכנתא ודחפו לי שליש מהסכום ע"י הלוואת מדינה שזה 4 אחוז השאלה אם יועצי משכנתא חיצוני יכל להוציא מהם או מבנקים אחרים הלוואה יותר טובה.

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Ash Binary,

מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Symbore,

הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by הדוד משה,

כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו

• 34 תגובות
    • 7.3k צפיות
  16. Started by 114508534,

בוקר טובב חברים שכחתי את הסיסמא שלי לדיאבלו 3 וניסיתי לשחזר אותה דרך האתר של באטל נט וללא הצלחה , כנראה התבלבלתי עם הפרטים שרשמתי כי כל פעם שרשמתי את השם שלי ואת השם משפחה המערכת כתבה לי שהפרטים שגויים , עכשיו לאחר מספר ניסיונות זה כותב שאני צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית- כמובן בישראל אין , מפנה אותי למספרי טלפון באירופה - רוסיה גרמניה וכ'ו . חיפשתי מייל לפנייה אך לצערי גם אותו אני לא מוצא, מישהו נתקל במקרה כזה ?, יודע מה המייל ? תודה ויום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by fire knight,

היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  19. לא רק שלא כתבתי את המספר פלאפון שלי בפייסבוק אלא בכלל לא כתבתי אותו באינטרנט בחיים, והנה היום אני מקבל SMS מפייסבוק בשביל לראות תמונות של חבר מישהו יכול להסביר לי איך הם גילו את זה?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Now,

אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by תינוק22,

שלום, האם מישהו יודע על עוד שפות שנכתבות מימין לשמאל חוץ מ עברית וערבית ? . ???

• 10 תגובות
    • 22.9k צפיות
  23. בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה

25. אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים