עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by liorgal26,

אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

4. איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by phmu,

אמזון.קום התחילו לשלוח לארצות נוספות, ואיכשהו דווקא ישראל נכנסה לרשימה. רוב המוצרים עדיין נשלחים רק לUS. אבל למשל מספר כרטיסי מסך, קירור ודברים פחות שבירים נראה שאין בעיה. הם גם לוקחים מקדמה נכונה על המע"מ (16%) בשביל לשחרר מהמכס. והגעתי עד לשלב האחרון כל מה שנשאר זה ללחוץ "place order". סתם דוגמא http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Mini-HDMI-Graphics-01G-P3-1556-KR/dp/B004S5CCP4 במיוחד בהזמנה כמותית ורכיבים יותר יקרים, המשלוח סביר והמחיר הסופי הרבה יותר תחרותי ממה שמוצע בארץ. זה חדש רק לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by benor,

אני לא רוצה שזה יהפך לעוד דיון דת VS מדע כי זו לא המטרה. הכרתי את השם הזה הרבה זמן, אבל רק לאחרונה יצא לי לראות הרצאות ומצאתי חלק מההרצאות שלו מאוד משעשעות. הרב משתמש ברטוריקה ובכל מיני טיעונים שונים בצורה מאוד מגוכחת. במקום להפנות את הבחור לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכיאטר הוא מסביר לו על מקום בדיוני שספק רב שהוא בכלל קיים; "כף הקלע" ומתחיל להזהיר אותו מפניו... ויכוח עם אתאיסט (במקרה הזה האתאיסט לא הכי בקיא בחומר)

• 176 תגובות
    • 12.4k צפיות
  8. Started by Symbore,

האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! במסגרת כנס אנימיקס שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-8 באוגוסט בסינמטק ת"א, תתקיים השקה של סדרת קומיקס חדשה בשם הבור של שרמן. מה זה הבור של שרמן? הבור של שרמן הוא קומיקס מתח-פנטזיה. העלילה מספרת על חייל בשם שרמן, שסובל מאי-יציבות נפשית ואיכשהו מצליח להתגלגל למקום הכי סודי בצה"ל - בור הפיקוד בקריה בת"א. שם הוא פוגש בטיפוסים מוזרים ונתקל בתופעות מסתוריות, כאשר אי אפשר לדעת כמה מהן קשורות למציאות ואילו מהן פרי מוחו המעורער. הכניסה להשקה חופשית והקומיקס יהיה זמין לכל אורך הכנס. בואו לתמוך ביצירה ישראלית!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by הדוד משה,

אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by wow,

רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by yossi_s1,

לצערי לאוניברסיטה אין לי יכולת להתקבל בגלל ציונים נמוכים מדי, 93.8 בגרות משוקלל, ו657 פסיכו אז אני מחפש חלופות עם עדיפות לאזור המרכז ובכללי שנוח להגיע. מה שמצאתי בנתיים: אקדמית ת"א יפו - יש דעות חיוביות וגם שליליות לגביה, בעיקר חיוביות - שכר אוניברסיטאי - להגיע לשם בעייתי... 40 דקות+- כרגע אופציה מובילה אניברסיטת אריאל - הפכה בדיוק לאוניברסיטה ככה שהיא טיפה אטרקטיבית יותר מפעם - שנה ראשונה חינם, יוצא תואר זול - לא הצלחתי להבין האם מדובר במקום שנחשב סביר במדעי המחשב או לא - להגיע גם לא קל 40 דקות+- מכללת רמת גן - לא הצלחתי למצוא חוות דעת כלשהן - הבנתי שהתואר הוא בעצם מהאוניברסיטה הפתוחה - שכר אוניברסיטאי - קרוב וקל להגיע, יתרון. מכללת דן בפתח תקווה - קרוב לי מאוד לבית ולכן…

• 74 תגובות
    • 17k צפיות
  15. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  16. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nathan14,

שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by אישי555,

לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by liav12,

השאלה בכותרת... תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by dvirf1,

היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by --Adidas,

קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?

24. שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים