כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום, או אם זה קשור לפורום הזה, אבל ננסה.. רציתי לדעת איזה אתר לאכסון תמונות נותן את התנאים הכי טובים בחינם, שיהיה שרת מהיר והרבה מקום לשמירה ואם במקרה אסור לציין שמות וכתובות של אתרים כאן, אז בפרטי.... (אם מותר כמובן) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן, אני עומד לסיים עם זה, ועכשיו אני עובד המון על דגם, אשר נשקף את תחנת הרדיו אותה בניתי, ואני יכול לכם שלא רק שזה יוצא ממש יפה, זה גם כייף לא נורמאלי (אממ.. נגיד...). שטח התחנה אגב, כ-630 מ"ר... הנה קצת תמונות של הדגם, ולא הוא עדיין לא גמור... הנה קצת תמונות ( אני אוהב פשוט לתעד הכל במצלמה הדיגיטאלית, זה גם כייף)... מה דעתכם ? ;D
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה... האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו? שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו'
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
צריך דרכים להרגיע ולעזור לי, הייתי היום בים ומרוב טיפשוטי נשרפתי כאילו אין מחר. כבר מרחתי איזה קרם שמצאתי באמבטיה, אבל אני מחפש שיטות ידועות כאלה אם יש... ובבקשה אל תרצו לי שזה לא בריא וכ"ו, אני יודע! ועדיין כמו אידיוט עשיתי את זה. מתי אני ילמד כבר להתמרח אחרי 10 דקות ולא 40? שונא ליהיות לבנבן!
-
- 30 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי היום על המדרגות בפינות 2 עכבישים מאותו סוג, צבע שחור עם סימנים אדומים. התכופפתי בשביל לבדוק אם אני מזהה, ואז ראיתי סימן מוכר בצבע אדום, דומה לשעון חול. את התמונות צילמתי ממש עכשיו, תנאי תאורה זבל והעכביש לא בדיוק "דיגמן" כמו שצריך, אבל זה מה יש מישהו יכול לאשר האם זה אכן אותו יצור נתעב, או האם יש מין עכבישים שדומה לו בצורה כ"כ מטעה? תודה מראש למי שמצליח לזהות, אם בכלל אז מה אתם אומרים, הגיע הזמן להזמין מדביר? 2 על 2 מדרגות סמוכות, נראה לי כמו יותר מצירוף מקרים.
-
- 30 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אני אישית הולך לישון בסביבות שעה 4 בלילה,אבל זה רק בחגים כשאין לימודים. ד''א - סתקלו באיזה שעה נפתח הסקר... 5 בבוקר
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)
-
שלום קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן אדם בעל מבנה בינוני, לא שמן ולא רזה אני רוצה לפתח את הגוף בבית (בלי חדריי כושר) בתרגיליי אימון וחיטוב הגוף (יש לי משקולת 4 קילו אבל אני לא חושב שאני צריך אימון לידיים חזקות) סה"כ אני רוצה דגש על אימון והורדת היקף הבטן וחיזוק החזה גם לא רוצה חומרים ואבקות חחח אם מישהו יוכל לתת לי שיטות אפקטיביות לאימון בעל תוצאות כמה שיותר מהירות תודה לכולם.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לגיבוש הזה. * בהנחה שלא עברתי אותו, ורק סימתי זה יתן לי משהו מבחינת אופצוית להמשיך או עדיפות בבחירה שלי ליחידות אחרות? * ומה המועד הבא של הגיבוש אם לא מתאים לי מאי 2006? * איפה אני אמור לברר מידע על דברים כאלה? האתר של IDF\GIYUS בכלל לא ברור ומדור סירות לא עונים כבר יומיים לטלפון (אני מתקשר כל שעה!). * מישהו פה הולך?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לארגן 2000 שקל תוך שבועיים (לא, אם אני לא אשיג לא יחתכו לי את האוזן, זה לא "צריך" מהסוג הזה ;D ) ואין מצב שאני אצליח לעשות את זה (אם נתחשב בעובדה שאין לי עבודה, ויש לי 170 ש"ח בעו"ש) אז אמרתי לעצמי "קח 50 שקל, שרוף אותם על כרטיסי גירוד במקום פיצה, ולך תדע..." אבל השאלה איך אני עושה את זה בצורה חכמה (אני יודע שהכי חכמה היא פשוט לא לעשות את זה, אבל עדיין.."
-
- 30 תגובות
- 41.9k צפיות
-
-
-
שלום, עוד שלושה שבועות אני מסיים את השירות הצבאי ביחידה מודיעינית טכנולוגית. בתפקיד עסקתי בתחום התקשורת האופטית ובזמן השירות עשיתי CCNA (הסמכה של סיסקו). עכשיו הגיע הזמן לחפש עבודה. הבעיה היא שציפיות השכר שלי גבוהות יחסית ואני לא מוכן להתפשר על חוזה של 3 שנים בשכר של 7.5 ברוטו באחת מספקיות התקשורת. אני שוקל לשפר את נתוני הפתיחה שלי. אני יודע שיש את הCCNP ושמעתי לאחרונה שיש גם הסמכה שנקראת CCIP. השאלה שלי היא מה הכי מבוקש בשוק? בברכה, רומן.
-
- 30 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
חברה אני חייב לשתף אותכם במשהו מוזר לאללה...פעם אחת ראיתי כזה על הקיר בבית שלי מין גליל אבק עגול כזה דבוק לקיר,התקרבתי וראיתי שיש בפנים מאין תועלת כזאתי שכל פעם יוצאת קצת ונכנסת...נגעלתי רצחח והעפתי אותה לעזאזל עם נייר דרך החלון...טוב עברו כמה ימים פתאום אני רואה עוד יצור מוזר כזה שכלוא בתוך גליל אבק כזה דבוק במקום אחר בבית....עוד פעם זרקתי אותו מהחלון,היום אני סתם מציץ מתחת למעמד של המסך שלי ופתאום אני רואה משהו מאוד מוכר....אותו דבר מגעיל רק שהפעם זה תלוי ישר (כאילו הגליל לא דבוק במקביל למעמד,אלה דבוק מהקצה שלו כלפי מטה מתחתית המעמד של המסך) ועוד פעם תועלת מגעילה וחוצפנית מוציאה חלק מהגוף שלה החוצה) עכשיו אין לי איך להעיף את החרא הזה משמה כי אין ממש גישה...זה מגעיל אותי…
-
- 30 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-