כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
-
עד כמה העבודה בארומה קשה/מעצבנת/מעייפת? ובהשוואה למקדונלדס? האם בכלל ניתן לשרוד שם בערך חצי שנה (שזה התקופה שיש לי עד הגיוס)? עד כמה קשה לשלב את זה עם לימודים (לימודים בשעות הבוקר ועבודה בשעות אחר הצוהוריים)? כל מידע אפשרי שיעזור לי! תודה רבה מראש!
-
- 30 תגובות
- 31k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה. אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס... תודה מראש לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באו לפני חודש לבית ספרי- אורט הורוביץ כרמיאל, נציגים של קידום, נתתי פרטים כדי שייתקשרו, ולפני פחות משבועיים הם התקשרו ואמא שלי אישרה את העיסקה- במחיר של כ1300 לתלמידי שנה הבאה י"ב. אחרי בירורים של לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני לא לעשות את הפסיכומטרי היום, וזאת לאחר המלצה של אנשים שעברו את זה. התקשרתי לבטל והם דרשו 150 שקל דמי הרשמה. בחוזה רשום- שאפשר לבטל עד שבוע לפני אך מחוייבים ב 150 ש"ח אך כידוע לי עיסקה טלפונית אפשר לבטל תוך 10 יום מהרגע שנסגרה. מה עליי לעשות? האם אני טועה? *נ.ב הם שלחו כמה חוברות קטנות בדואר היום, אבל אני בטוח שאפשר לשלוח להם אותם חזרה... :AR15:
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)
-
שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''
-
-
שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1) טבלה אינסופית מכילה מספרים ממשיים בין 0 ל- 2002, כך שכל מספר בטבלה שווה לממוצע של ארבעת שכניו (שני שכנים באותה השורה, ושני שכנים באותו הטור). הוכיחו שכל המספרים בטבלה שווים זה לזה. 2) נתונים שישה עיגולים פתוחים (עם הפנים, בלי סף) במישור, שלושה כחולים ושלושה אדומים. כל עיגול כחול חותך את כל העיגולים האדומים. הוכיחו כי תמיד נמצאים שני עיגולים מאותו הצבע החותכים זה את זה. אל תשאלו אותי על הניסוח כי גם אני לא יודע.
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-