כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הוטלה עליי השנה משימה בבית הספר , פרוייקט הגמר - להכין סרט קצר באורך של עד 15 דקות. אני עושה את הסרט עם עוד 3 חברים כאשר אני העורך מביניהם..אך בכל זאת,לאף אחד מהם לא היה רעיון הגיוני לסרט נחמד. אשמח לקבל מכם הצעות לסרטים(תכתבו את הרעיון שלכם אפילו בשורה ,שתיים..אח"כ ננפח את זה ) לצערי אין לי מה להציע בתמורה לרעיונות שלכם חוץ מלאפשר בסופו של דבר להוגה הרעיון לראות את הסרט המוגמר. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 37.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן אני קצת הסתבכתי - מקווה שתוכלו לעזור לי . אז ככה אני מתגורר ביחידת דיור , יש לי שעון חשמל נפרד בדירה ולבעל הבית יש שעון מים נפרד . ביום שנכנסתי לדירה בדקתי על כמה השעונים ורשמתי את זה , עכשיו הגיעו חשבונות ואני צריך לחשב את ההפרש בכדי לשלם לבעל הבית . תעזרו לי פה, יש צריכה כללית לתקופה של החשבון ויש מחיר לכל ק"טש קוב מים, איך אני מחשב את כל העניין הזה . תודה
-
- 2 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יהודים יקרים,ימי הגאולה קרבים,חזרו בתשובה!!! יהודים ,מלחמת גוג ומגוג בפתח,מי שלא יחזור בתשובה וילחם בצבאות השם,ימצא את עצמו מת! יתברך שמו,חיזרו בתשובה ויאללה טרנסים בלאגן!!! https://www.youtube.com/watch?v=rYnqhKp28d8 טיפים לחוזרים בתשובה,כדי להימנע ממחשבות לא טהורות!: בברכות משיח ישראל .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עוד שבועיים אני מתחיל ללמוד י"ג במגמת תוכנה/טכ"מ. הבנתי שצריך לקבל זימון לבסמ"ח-איזה מבחן שקוראים לו מחשבון קרב. מתי ישלחו לי אותו? 2. מה הסיכויים להתקבל לבסמ"ח? יש פה מישהו שהתקבל והגיע לקורס?
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
בכל אתר בארץ ובחול שבו נכתב על הניסוי של נאסא אתמול (הX51 Waverider), נכתב שהוא טס כל כך מהר שהוא נאלץ לטוס על הגלים של עצמו. עשיתי חיפוש בגוגל למה לעזאזל זה אומר אבל ההסברים היו בסיסיים למדי. למישהו יש מושג בצורה קצת יותר מפורטת ופיסיקאלית מה הולך שם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-