כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
תנו לי אתר פשוט לעלות אליו תמונות מהמחשב שלי ושיצא לי לינק.תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069/ תהנו! 8) ניתן להוריד את הסטים מכלל ההופעות שלו באתר הבית שלו - http://jameslauer.com
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני רואה בהרבה פורומים שלאנשים בחתימה יש מפרט מחשב בצורה מאוד מסודרת ומפורטת. למשל בOVERCLOCKERS.NET זה טקסט - אבל עם פורמט אחיד ומסודר ממויין לפי רכיבים. בהרבה פורומים אחרים אני רואה גם כן משהו אבל החתימה היא בעצם תמונה עם פורמט קבוע לפי קטגוריות של חומרה, נראה כאילו יש תוכנה שעושה את זה ומוציאה פלט כתמונה. *עריכה - מחיפוש נראה שמדובר באתרי אינטרנט שעושים את זה - מישהו מכיר משהו מסודר,סולידי, בלי שטויות ושאפשר להכניס הרבה נתונים ? (למשל - שלושה אמצעי תצוגה כמו אצלי). הנה דוגמה לחתימה שעליה אני מדבר מאחד האתרים שמצאתי, רק שהיא ממש מגעילה, לא ברורה ועם מידע מיותר ומידע מעניין שחסר: אני אפילו לא יודע איך לסדר חתימה לשמאל, לנצל את כל השורה, לעשות פונט בולט, לשים…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מעונין בסימלי הבעה וברגישונים למסנג'ר וגם בסימלי הבעה עסיסיים המבין יבין מאיפה מורידים את אלה אני מחפש ולא מוצא רק כל מיני חארטות של תינוקות מי שיש לו לינקים שישחרר דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
למששל אם יש לי כתובת 12.1.1.1/255.255.254.0 איך אני יודע את מספר המחשב ואת תת הרשת והרשת? מה במקרה כזה 12.12.12.1/14 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מניח שהתוכנה הפופולארית ביותר כיום היא KAZAA.... אבל יש בעיה אחת איתה.. אי אפשר להוריד שירים מעל 128kb/s , או לפחות לא ניתן לראות איזה שירים הם באיכות גבוהה יותר , למשל ב 192kb/s. השאלה שלי היא איך אפשר לחפש דווקא את השירים באיכות היותר גבוהה ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
משעמם לי.. וכדי שלא ישעמם לי...אני שואל אותכם.. --------------------------------------- מה אתם עושים כשמשעמם לכם...........? ---------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע מנורת פלורסנט שניראה לי כל שניה עומדת לעוף למטה כי כל התושבת שלה הלכה, אז אמרתי אם כבר אז כבר... מחר אני הולך עם אבא שלי ליקנות מנורה חדשה לגמרי וחשבתי שאולי לא נמשיך עם הפלורסנט ושדווקא נלך על נורת הלוגן לבנה, מה אתם אומרים? אבא שלי אומר לי שנורת הלוגן מסרטנת זה הגיוני?! זאת כולה מנורה אני לא מבין... אבל צריך להבין משהו, אם יש משהו שאבא שלי לא מסכים איתו אז הוא מתחיל להמציא לי סיפורים למה אותו עניין לא טוב, אם נגיד הגב כואב לי אז הוא אומר:"זה בגלל שאתה שותה יותר מידי קולה!" חחחחחחח או כל מיני דברים כאלה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-