כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
YO ALL! באיזה בושם אתם משתמשים? [glow=red,2,300] CK ONE BLACK EDITION [/glow] [glow=red,2,300]AQUA DE GIO[/glow]
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1078830.html
-
- 43 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…
-
- 37 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי מחלוקת קטנה שמעו : או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים... ואני בן 17 אם זה חשוב.
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…
-
- 38 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-