כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מכיר באזור, אבסולוט 53 ש"ח http://www.b144.co.il/products/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa_%d7%90%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8&_street=&_p=&_m=&stn= איזה חנויות זולות אתם מכירים?
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…
-
- 66 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?
-
הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.
-
- 91 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
http://physica.freeserverhost.com/IMG_2611.jpg http://img143.exs.cx/my.php?loc=img143ℑ=img26113pn.jpg http://planet.nana.co.il/faft79/IMG%5F2611.jpg תמונה מהמקומון שלנו... אני גר בחוררררררררררררר מפוצץ ערסים, אפילו את החנויות מחשבים מנהלים ערסים !!!!!!! (מי שהיה יודע את השם של החנות היה יודע למה אני אומר ערסים) כל מה שנותר לי להביע זה: :bash: :s07: :kopfpatsch: זה בערך משקף את מה שאני מרגיש כרגע
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-