עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לשאול תיאורטית, האם אפשר להרכיב מחשב ולעולם לא להתעסק עם החומרה? לאו דוקא 3 שנים, אלא כוונתי למשך תקופה ארוכה. תודה.

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by J0n1,

ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by Libby,

היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי

• 52 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by israelgod,

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

נדלקה לי המנורה בפולסווגן של הבלמים הקידמיים כנראה שמחר אני אלך להחליף אותם אבל השאלה היא האם היום אני יכול לסוע עם האוטו?

• 62 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. נולדתי וגרתי בישראל ויש לי אזרחות אמריקאית , אני יכול לעבור לגור שם בלי בעיות עם צה"ל ולא לעשות פה צבא? | | | V רק מי שיודע !

• 89 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. מישהו יודע איזה חוקים בדיוק הפרו האתרים. אני מדבר על חוקי הארץ ואיפה אני יכול ליראות את חוקי ישראל?

• 60 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by mtn9,

שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by bastard007,

שיחזרו בשלום אמן לדברי החיזבאללה אם תהיה פעולה כזאת הם יכנסו ללחימה מה אתם אומרים הצפון גם יהיה חזית עכשיו? דיווח על חילופיי אש ראשוניים ומספר התקלויות קיראו תהילים

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by dani44,

חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם? אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה) ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............ מה איתכם?

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. שלום. מרוב שעמום החופש . ומרוב סקרנות וגם מרוב ששום דבר לא מסתדר לי בראש על כול הענין של המחשבים. זאת אומרת. בתור אחד שלומד מגמת מחשבים עולה לכתה י"א ובמגמה לומד שפת תיכנות{C++}שנה הבאה גם אסמבלר . וגם למד בבית שפות איטרנט{HTML-XHTML,CSS שזה מה שאני יודע לעכשיו}. פלוס לומד מטוטריאלים ברשת תיכנות 3די{מקס 2009}. אז מאיפה להתחיל :-\. אז בתור תלמיד מגמת אלקטרוניקה ומחשבים . בחשמל אנחנו לומדים על חישוב זרמים ואוהמים דרך נוסחאות . אבל גם המורה הסביר בחלק מן השיעורים שלו על החומר הלימוד שנלמד "בשנים הבאים" . והוא הראה על דיודות וכו' בקיצור על הדברים שיש על לוחות והסביר ממש מהר שאף אחד לא הבין. במיתוג למדנו על שערים לוגיים ובקיצר בנית מערכות צירופיות שלמות ולפשט אותם…

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by aviram20,

הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.

23. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים