כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה דיון שעבר לא היה ממש לעניין אז ככה... הדיון הזה נועד לגרום לחלקנו עד כמה ישיבה מרבית על המחשב יכולה לפגוע בכושר בגופני כל אחד ישים פה את הביצועים שלו ויחד ננתח את המקרה... בקשר לקטע של "השישית קולה" הרגת אותי מצחוק בדיחה ממש טובה!!! חוץ מיזה מה קורה פה פורום מחשבים חשבתי אני יקרע לכולם פה ת'צורה... פתאום אחד עושה 100 שכיבות שמיכה??!?!?!?! אני עושה 50 ומתעלף אתם בטח נראים כמו איזה חיות רעות!! למנהלים כפי שאתם רואים הדיון הזה קצת יותר ענייני וקשור למחשבים .. אז נא לא לנעול תודה!
-
- 90 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כרטיס מסך עם קירור אקטיבי http://www.amazon.co.uk/Zotac-GeForce-1280MB-Graphics-Card/dp/B003N18TFG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=computers&qid=1284229843&sr=8-3 כמה המע"מ והמכס יקחו + משלוח וגם עם יש אתר שאפשר לברר גם בקשר למע"מ והמכס למוצריי חומרה שונים תודה לעוזרים !!!
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:
-
- 46 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…
-
- 43 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
אז כמו שכתבתי מחר אני מתגייס (שיריון) מקווה שיהיה טוב, בכל מקרה אני קצת מבולבל בנושא של מה להביא.. חברים אמרו לי לארגן תיק גדול עם כל הדברים: בדגים ודברי רחצה וכ'ו... עכשיו בדקתי בטופס שנשלח לביתי וכתוב שם שאת כל הדברים אני מקבל שם כולל תיק וכל הביגוד וכ'ו... אז אם כך מהאני מביא ליום גיוס חוץ מכל הטפסים הרגילים?
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(
-
- 51 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…
-
- 42 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …
-
- 39 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז
-
- 59 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
המודל החדש משלב חשיבה מובנית עם מהירות חסרת תקדים, זמין לכל המשתמשים כולל ברמה החינמית - כל הפרטים, בצירוף ראיון אישי של שעה עם סם אלטמן, כאן:לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..
-
- 77 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-