עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by benor,

זו שיטה שפתחתי לעצמי ואני משתמש בה כבר זמן מה והחלטתי לשתף אותכם בה. השיטה היא לחשוב על מילה או על איזה משפט בעברית, ולכתוב אותו כך שהאותיות הם באנגלית למשל: הלכתילהזמיןפיצה = vkf,hkvznhiphmv ביתמשוגעים = ch,naudgho

• 60 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by drorhazan,

יש לי המון שאלות לשאול, כי אני מסיים את הקורס בג'ון ברייס אוטוטו. אני צריך לעשות רק את שני המבחנים של מייקרוסופט וגמרנו. אני עושה את שאלון 271 ו-272 שמדברים על תמיכת משתמשים ב- XP. אני אדבר על זה בת'רד אחר, אבל רציתי לשאול משהו בקשר לחבר'ה בבאג. אני מת לעבוד שם כבר כמה שנים טובות, ואני מכיר הרבה חבר'ה שם, חלקם נחמדים אליי וחלקם פחות. יש לי ידע נוסף מהקורס בג'ון ברייס, למרות שאת רוב הדברים שעשינו שם (למדנו על רכיבי חומרה, פירוק והרכבה, פירמוט וכו') אני יודע לעשות ממזמן. הקטע הוא שבבאג יש חבר'ה ושאוהבים אותי יותר ויש חבר'ה שפחות, אבל אף פעם לא ידעתי האם כשאחד ממנהלי הסניף/מנהלים לשעבר אומר לי שהוא היה לוקח אותי אם היה תקן, אם הוא מתכוון לזה באמת (עם כל הכוונה ועם יד על הלב…

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by aviram20,

היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..

• 69 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by ofeky1,

מה הכי כדאי לקנות שם סתם שאלה???

• 60 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by -yooy-,

אני אוכל מצה ! מה איתכם

• 86 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. כל הכבוד ליאור אני חייב להודות שאתה בכלל לא ספאמר וכל הודעה שלך פה בפורום תרמה המון תמשיך כך

• 102 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by alexbmw,

שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

הטופיק אומר את הכל, המילה שאני הכי אוהב כרגע היא: ג'רגון

• 83 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מחלוקת קטנה שמעו : או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים... ואני בן 17 אם זה חשוב.

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by Moon-Mage,

סתם דבר נחמד שבודק כמה מילים אתם יכולים להקליד בדקה. http://speedtest.10-fast-fingers.com/ אחרי שלושה ניסיונות הגעתי ל81 ובשניים האחרים הייתי ב7x

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??

19. אני רוצה לראות מה הלך שם... ;D

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by noam_m,

אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…

• 66 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1078830.html

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…

• 38 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים