עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ProZ,

נניח שיש לי שאלה כזאת: אז אלה הנתונים: P = 420W U = 40V ? = R איך מחשבים את זה? לימדו אותנו את 3 הנוסחאות הבאות: 1) P = U ∙ I 2) P = I² ∙ R 3) P = U²/R באיזו נוסחה אני צריך להשתמש כדי להגיע לפיתרון? תודה רבה, העזרה שלכם מאוד חשובה לי!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by d30DK,

שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. האם זה רק אני, או שלמעט האתר של מיקרוסופט (אתר בינלאומי), כל אתר אקדמאי, חינוכי או אוניברסיטאי בארץ, נבנו באופן מודע כך שהם במכוון לא יעבדו עם אף דפדפן אחר מלבד אינטרנט אקספלורר? (לדוגמה: HighLearn של אוניברסיטת חיפה: http://online.haifa.ac.il/ [מידע התמיכה בדפדפנים אחרים: http://online.haifa.ac.il/messeges/2009_03_HighLearn-Browsers-notice.htm])

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב. הוא יצא עם נייד של סמסונג והמסך התקלקל, לכן הוא שוקל לקנות מחשב חדש, אך הוא מעוניין לחזור/להחזיר את הסמסונג לארץ כדי לתת אותו לאחיו שיקח עליו את תיקון המסך. השאלה היא בנוגע למכס, האם הוא יכול לחזור עם שתי המחשבים ? או שעדיף לו לשלוח את הסמסונג בדואר לארץ ? כדי להימנע משאלות מיותרות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ReSt,

קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by Or4more,

אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…

8. Started by timac,

שלום, רציתי לשאול עד איזה סכום ב EBAY מגיע פטור ממס קנייה ומע''מ? מ50 דולר או מ75? נגיד במוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-64GB-MICRO-SDXC-SD-64G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/330761240730?pt=PDA_Accessories&hash=item4d02e8009a

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

אני גולש עכשיו דרך האפליקציה בiPhone, וזה הרבה יותר נוח מאשר מהדפדפן! ממליץ לנסות למי שלא מכיר

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  12. אני באמת לא מצליח להבין.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  14. Started by shaypoi1,

קראתי פעם בעברית על איזה אתר (נדמה לי ספרדי, סביב ה-1000 ש"ח) שאתה שולח לו תמונה שלך/בת זוג/'what ever.. והם מייצרים פסל במיוחד בשבילך של הבן אדם הזה. (פסל קטן) לא מצאתי בחיפושים הראשונים שלי בגוגל. יש הצעות לפחות מה לכתוב שם?

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by achiya1,

שלום הזוגות האחרונות שלי היו asics ,kayano ו nimbus עשו את העבודה עד שבשלב מסויים הסוליה כבר לא אפקטיבית מהשחיקה. יש לי פלטפוס,וחשבתי אולי לזלוג מעבר לדגמים של אסיקס,יש המלצות?

• 55 תגובות
    • 10.7k צפיות
  16. Started by elixvx,

היי, אז אני צריך לערוך הצאה קטנה מול כ-15 איש הרצאה באורך של 15-20 דקות. בכל נושא שאבחר. העניין הוא שלא עולים לי שום רעייונות לנושאים מעניינים שאפשר לדבר עליהם בקלות. חשבתי אולי על סוגיית הפליטים בישראל או על מערכת החינוך הבעיה היא שאין לי מספיק ידע בנוא להרצות על זה 15 דקות. אשמח להצעות או הפנייה לחומרים. (הצעו לנושאים מעניינים אחרים יתקבלו בברכה) תודה רבה וחג שמח! שחכתי לציין שיש לי אפשרות גם להעזר במצגת סרטון אז אם יש למישהו משהו מעניין זה יהיה מעולה!

• 7 תגובות
    • 33.7k צפיות
  17. Started by smack,

שלום לכולם - משיהו במקרה שמע על קיבוץ או מושב שמעסיק עובדים בתחומים כלליים כמו חקלאות וכו. ומספק מגורים במקום ? חפרתי שעות במלא אתרים כאלה ואחרים ולא מצאתי משהו אחד נורמאלי. אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by Second Edition,

מי שהוא משקיע בה ? אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה . מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב .. בעד ? נגד ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by Pr0Xy,

הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. זה מראה? זה טלויזיה? לא זה טלויזיית מראה חח תראו תמונה: זה טוב לאנשים עסוקים שרוצים בבוקר בזמן שהם באמבטייה או מתארגנים ליציאה לראות חדשות למשל אני ממש אהבתי הבעייה: בחו"ל הכי זול שמצאתי זה 1000 ומשהו דולר בארץ הכי זול שמצאתי: 13,000..

23. Started by NoamS,

שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה (עדיפות לקובץ אקסל) לחישוב שעות עבודה. לא משהו מסובך, בסיסי ביותר. אחד כזה שכולל שעת כניסה, יציאה, תאריך, לפי הנתונים מחשב סה"כ שעות רגילות, נוספות, סופ"ש וכד' (עדיפות גם לשנות אחוזים לימים מסויימים ידנית בגלל חגים - לא חובה) וכמובן נותן לי גם סה"כ שכר. עשיתי קובץ כזה באקסל אבל הוא לקח לי הרבה מאוד זמן ובדיעבד אני רואה שהוא עושה כל מיני חישובים לא נכונים (להלן סמיילי שמבטא את רגשותיי לאחר ניסיונות כושלים להבין איפה הבעיה ) אני עדיין לא כ"כ מכיר את התכנה ולכן אני מסתבך איתה. אם למישהו יש משהו כבר מוכן, או מקור להוריד ממנו אחד כזה, אני אשמח לקבל קישור.

• 1 תגובה
    • 18k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.