עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קניתי dvd חדש עם DIVX עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים אבל אני לא רוצה לצרוב עכשיו את הסרטים כ-dvd בתוכנת צריבה אני רוצה לצרוב את הסרטים כ-DATA על דיסק ואז לראות אותם כדי שייקח פחות זמן באיזה סוג קבצים הוא יתמוך ? נגיד אם יש לי שלוש קבצים מסוג wmv הוא יוכל לפתוח אותם?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by shaypoi1,

למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

כמה חברה במכללה החליטו לבדוק את הקשר בין שני המקצועות הללו, ולטענתם, אחרי סקר קטן ממדים במכללה(בע"פ), התברר שיש קשר והוא: שסטודנט שנמצא\מדבר ברמה טובה באנגלית סימן שהוא חלש\מתקשה במקצועות המתמטיקה (קלקולוס, חדוו'א, ליניארית,הסתברות וכדומה). אני רוצה לשבור את ה"מיתוס" הנ"ל בעזרתכם :-) אז קדימה! תצביעו ותשפיעו. נ.ב 1.נכון שרמת השליטה באנגלית היא סובייקטיבית ולכן יהיה עדיף ,אם כי לא מחייב, אם תצביעו לפי הרמה שלכם בבית הספר (לדוג: 3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית) או הרמה שלכם במוסד האקדמי שבו אתם לומדים\למדתם (מתקדמים 2\ציון ממוצע במקצועות הריאליים ) על מנת לנסות להגיע לתוצאות "אובייקטיביות" ככל האפשר. 2.ולא, זה לא סקר הומני מול ריאלי (למתחכמים מבינינו) המשך יום מהנה!

4. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by mazinya,

אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by RamiHa,

הלוואי והיה לי מקום לכזה כסא...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9k צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בפעם ה-1000 הבנות שלי "גוררות" אותי לאילת והשביעו אותי שהפעם הן שוחות/צוללות עם דולפינים ועושות באנג'י! החלטתי שהפעם אנסה לעשות את הדברים קצת אחרת ואשמח להמלצות מיודעי דבר על מקומות בילוי מיוחדים/שונים מומלצים באילת. * ריף הדולפינים הוא all times favorite שלנו, במיוחד עכשיו כשהבנות שלי גדולות מספיק לשחות עם הדולפינים. חיכו לזה הרבה. מישהו מכיר דרך להוזיל את המחירים השערוריתיים שם? * גם ההפלגה בספינות "עתיקות", למרות הקיטש, זו חוויה חביבה מאוד לילדות, במיוחד עם ארוחת צהריים וקפיצה מהספינה ללב ים להשתכשך כשמסביב להקות של ברקודות... * IMAX היה חביב אבל נראה לי שהן מיצו אותו מזמן. * לא ממש מעניינים דברים כמו שופינג/קניונים/ספא וכדומה. * מחפשים משהו לבילוי משפחתי - א…

• 83 תגובות
    • 11.3k צפיות
  19. לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  20. Started by zam,

חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. חשד: נהג טרקטורון דרס שתי נשים כי העירו לו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275499,00.html נעצר רוכב טרקטורון בחשד לדריסת שתי הרצות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277286,00.html הוארך מעצר נהג הטרקטורון: "רכבתי, לא דרסתי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277494,00.html דבר ראשון מגיע למי שעשה את זה להישפט על נסיון לרצח. דבר שני למה מפרסמים את שמו של החשוד הראשון שנעצר? תארו לעצמכם שאתם נוסעים באופניים בשדרה חביבה, ו4 ימים אחרי, כשכנראה המשטרה לא ממש מוצאת אופציות אחרות... אתם נעצרים על שוד מזוין של חנות תכשיטים והימלטות עם אופניים. כשהחנות בבעלות אדם ששונא רוכבי אופניים. מבצע השוד לבש מסיכה, מה שמשאיר לכל היותר השוואת עקבות צמיגים בחול(יחד עם ע…

22. Started by BDylan,

אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?

23. Started by ירמיהו3,

טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כן, הכניסו, כן... חינם...כן..כן #!טוב אני קופץ לחברה, יש לי דיבור איתה

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים