עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.

• 75 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by maCr0T,

עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by מוחמד היהודי,

מה לדעתכם יהיה במשחק? הערכה שלי 2-0 ישראל מפסידה אני חושב גם לשלוח ווינר במאה שקל על אנגליה ביחס 1.65 למה ישראל נראת לי די חלשה בלי טל בלי זנברג קיצר 2-0 תהיה תוצאה טובה לדעתי העיקר שלא יגמר בתבוסה

• 80 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by tnt studios,

אוקיי חברה אתם אני צריך עזרה.... אני גיליתי שאני ממש מכור לשקדים.. אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם... כאילו... אני לוקח איתי חופן ואז גומר תוך דקה שתיים, אני מרגיש ישר שאני רוצה עוד וההרגשה הזאת נשארת עד שאני לא לוקח עוד. אתם יכולים להסביר לי מה כל כך ממכר לזה? הם לא כל כך טעימים אבל אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם. וגם תתנו לי עצות איך לעצור את זה כי זה יכול קצת לעצבן כשאין שקדים באיזור...

• 79 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. הייתי בצבא טכנאי מחשבים ואני לא בדיוק איש לימודים יש לי בגרות חלקית ו 12 שנות לימוד . בצבא הם החליטו שאני מתאים לשרת בתור טכנאי מחשבים ומאז אני עם התעודה של הצבא אבל אין בזה עבודה ואם יש 4000 ברוטו בלחץ יש כל כך הרבה טכנאים שאי אפשר למצוא עבודה . אני בצבא תיקנתי מחשבים נייחים וניידים אני יודע באופן חלקי לא התעסקתי עם זה הרבה למרות שזה דומה חוץ מהחלפה של לוח אם או לפתוח את הפלסטיקה ( החלפה של מעבד , גוף קירור וכו' ) אני מחפש לשדרג את עצמי בתחום המיחשוב אבל אני לא מוצא מה ... חשבתי ללמוד " מהנדס רשתות " אבל גם שם יש עומס והרוב לא מוצאים עבודה וחוזרים להיות טכנאים PC . יש לי אפשרות לקבל דרך לשכת התעסוקה קורס " תוכניתן " ללמוד שפת C וכו' יש בגון ברייס אבטחת מידע " סיסקו " …

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by sir f,

8 hours, 47 minutes, and 03 seconds until the next season of Top Gear starts. מעניין מה יהיה בעונה החדשה. סוף סוף! (ספירה לאחור ניתן למצוא בראש העמוד)

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247966,00.html לפי דעתי זה דבר מצוין -יש הרבה ילדים שמנים היום וזה יכול לעזור לבריאות של התלמידים

• 61 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

החל מהבוקר (יום ב') נכנס לתוקפו החוק המחייב הדלקת אורות בנסיעה גם במהלך היום. חובת הדלקת האורות ברכב בכבישים הבין-עירוניים חלה על כל סוגי הרכב והיא תהיה בתוקף במשך חודשי החורף עד 31.3.2011. על פי התקנה, אוטובוסים מוניות ורכב משא כבד חייבים לנסוע באורות דולקים במשך חודשי החורף בשעות היום גם בכבישים עירוניים . והמוטיבציה? הקנס הכספי עומד על 100 שקלים ו-2 נקודות.

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. זהו, השתחררתי מהצבא (ביום חמישי) והגיע הזמן לחשוב על העתיד. ברצוני ללמוד כלכלה וחשבונאות. קודם כל אספר קצת על עצמי: סיימתי תיכון בשנת 2004 עם ממוצע בגרויות נמוך העומד על 90 עם בונוסים. פסיכומטרי עשיתי במועד יולי, הציונים יגיעו בימים הקרובים, אבל תחושת הבטן אומרת שלא מצפה לי ציון גבוה. בתיכון ניגשתי ל-3 יחידות מתמטיקה ו-5 אנגלית. נכון לעכשיו יש לי מספר אפשרויות: אפשרות א: לשפר בגרויות ופסיכומטרי במטרה להתקבל לאוניברסיטה/מכללה איכותית מסובסדת. באפשרות א' בוחרים רוב המשתחררים אחרי הצבא, אבל יש שלוש חסרונות משמעותיים: א. איבוד שנה ב. השקעה כספית עצומה ג. גם אחרי השקעה כספית גדולה (אין מצב שאני אוציא פחות מ-10,000 ש"ח) לא בטוח שאצליח להתקבל לאוניברסיטה ואצטרך להתפשר על מכל…

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by elkaifa,

שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by -CosmicFire-,

אני יודע שהיה על זה כבר טראד אבל בכל זאת אז היתה לי עבודה עכשיו כבר אין ואני זקוק לכסף :] אני הולך להוציא רשיון לריינג'ר וסגרתי עם ההורים שלי שאני משלם על הרשיון להוציא רשיון הכל כולל הכל זה 2000שקל מקסימום יש לי עד פסח+- להשיג עוד 1400שקל למישהו יש מושג?! אני מיחצן למסיבות מקבל כסף אבל זה בקטנה אני מחפש משהו אחרי צהרים לא כל יום כי אין זמן אבל שיהיה קבוע עם שכר נורמלי אני בן 15וחצי כיתה י' ובבקשה אל תגידו לי תחלק עיתונים כבר חילקתי במשך שנה ומשהו ואני לא חוזר לשם איזה עבודה אפשר להשיג מתחת לגיל 16?!

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by Googleness,

יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by Ran B,

שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים