עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kirma,

מזהים מה בתמונה ? אני מודה שלקח לי קצת זמן עד שקלטתי את העניין במידה ואתם מצליחים לזהות יותר מאחד, אל תגלו.. תנו לאחרים גם לנסות בינתיים הצלחתי לזהות רק 3

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות אופניים בקרוב.. יש לי הנחה של כמה אחוזים במצמן אז אני מעדיף לקנות משם.. אני לא מבין בתחום בכלל, ומהסקירות באינטרנט שעשיתי - אין לי כרגע זמן להתחיל להבין על ההבדלים בין הילוכי deore או אלטוס.. וכו'.. בעיקרון השימוש לאופניים יהיה בהתאם - רוכב מתחיל, נסיעה עירונית, לעיתים שטח קל, זהו כעיקרון. אני מניח שיספיק לי מעצור סטנדרטי ולא דיסק, הבולם לא צריך להיות פאר היצירה. לגבי הילוכים אני מתלבט בין 21 ל -24. חישוקים הבנתי שעדיף כפולים ואני מקבל את זה אז זה יהיה סוג של דרישה, זנב קשיח.. זהו בערך.. אשמח להמלצות מהקטלוג שיש להם באתר.. כמו כן יש להם דגמים חדשים של 2012, האם כדאי לבחור בהם? או שאין יותר מדי הבדל? התקציב גמיש אומנם, אבל מכיוון שאני בסך הכל מתחי…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. YO ALL! באיזה בושם אתם משתמשים? [glow=red,2,300] CK ONE BLACK EDITION [/glow] [glow=red,2,300]AQUA DE GIO[/glow]

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by TiSHu,

אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by MODI,

אני מכיר באזור, אבסולוט 53 ש"ח http://www.b144.co.il/products/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa_%d7%90%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d.aspx?_business_name=&_area_code=&_city=%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8&_street=&_p=&_m=&stn= איזה חנויות זולות אתם מכירים?

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה

8. Started by BoOoM2008,

אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by J0n1,

ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by elkaifa,

שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. אני קצת לומד פה באתר ותראו מה אני יודע כבר. מארז זה הקןפסא שיש בא תחלקים והיא צריכה להיות טובה בגלל שיהיה שם מאווררים ולא יהיה חם. וגם USB כמו של מצלמה מקדימה וספק זה נותן חשמל צריך שיהיה חזק שלא יתכבה המחשב נגיד אם יש לי מסך חזק אז צריך ספק חזק. כרטיס מסך צריך שיהיה חזק בשביל משחקים להדליק הכל גבוהה הארדיסק צריך הרבה רק עם מורידים הרבה באימיול וקזזה זכרון יש הרבה ואני עוד לא כל כך יודע אבל צריך שיהיה 2 ואותו דבר שיעבוד טוב ועם יש 3 המחשב יכול לא להדלק. יש צורב שהוא גם דיוידי וגם רגיל ולי יש שלהכל ואני יודע עוד אבל אין לי כוח אני ארשום עוד מאט נכון טוב? אני לא לומד הרבה אז לאט אני ידע עוד.

• 95 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם? אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה) ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............ מה איתכם?

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. היום איחרתי לעבודה, כי השעון המעורר סירב לעבוד. יש לי אייפון 3GS עם מערכת בגרסה 4.12 (jailbreak של limera1n). בהתחלה חשבתי שאני עדיין מסטול מאתמול בלילה, אך מסתבר ששון מעורר פשוט לא עובד, גם אצל חברה שלי במכשיר. מצאתי את הפתרון: בעת קביעת שעון מעורר תסמנו ב-'חזרה', את כל הימים. הינה הלינק: http://www.9to5mac.com/45310/new-years-2011-breaks-non-recurring-iphone-alarm-clocks

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by Kurt,

זה נדמה לי או שבאתר שלהם מופיע רק הנדסת תעשייה וניהול והנדסת תוכנה? איפה כל שאר ההנדסות?

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  24. Started by UltraWaveMUSA,

נדלקה לי המנורה בפולסווגן של הבלמים הקידמיים כנראה שמחר אני אלך להחליף אותם אבל השאלה היא האם היום אני יכול לסוע עם האוטו?

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.