עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by noamborisov,

טוב ראיתי את הכתבה הזאת http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455 זה נראה לי כתבה דיי פראנואידית... אבל עדיין אני רוצה לדעת, האם זה אמיתי מה שרשום שם??? אני שותה כל יום שקית ליטר של חלב, לפעמים יותר מזה ולפעמים פחות וגם אוכל לא מעט מעדני חלב (בעיקר בשביל חלבון וכו..) אבל הכתבה דיי מלחיצה, כלמור גם אם היא אמת אני אמשיך לשתות חלב בכמויות כיאני מכור אבל אני אוכל להפחית במעדנים... אולי זה סתם פראנואיד או מחקרים ישנים (אני מקווה).. תנו את דעתכם \ הידע שלכם \ מקור אמין יותר.

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by aviad91,

אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..

• 77 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אודה לעצה ממי שמתמצא, בעיקר ממי שרוכש הרבה מ-EBAY. בהמשך לת'רד המקורי, אני מעוניין לרכוש את אחד מהפריטים הבאים: http://goo.gl/SwyT http://goo.gl/B7NF http://sn.im/1bsrbm 1. אשמח לדעת האם לדעתכם מדובר במכירות שנחשבות "בטוחות"? 2. מה היתרון בתשלום דרך פייפאל? יש סיכונים/סיבוכים נפוצים או שפשוט לשלם עם כרטיס אשראי בינלאומי וזהו? 3. יש לכם טיפים נוספים? תודה מראש, גונן.

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by alexbmw,

שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. שלום לכלום. יש לי שאלה דיי בסיסית נראה לי בחיים שלנו. אמון בין חברים.. או חברים מרוחקים. נניח ו... מתקשרים אליך באמצע הלילה ומבקשים שתעשו להם טובה ענקית! שתגידו את מספר האשראי שלכם מכיוון שהחבר המדובר איבד את האשראי שלו והחבר שהיה איתו כבר לא יכל לגהץ יותר כסף. ועכשיו מדובר על סכום לא קטן (450 ש"ח) עכשיו תחשבו שהעירו אתכם באמצע הלילה ואתם לא מבדילים בין ימין לשמאל. בכל מקרה... המצב הוא שאתם אומרים את מספר האשראי לברמן (כן מדובר על סכום שהבנאדם שילם על שתייה חריפה) ות.ז ו.. מספר פלאפון בשביל לאמת פרטים. עכשיו... אותו חבר שביקש ממכם את הטובה אומר שיחזיר את הכסף יום למחרת... מה הייתם עושים במצב הזה? אגב זה אם לא הבנתם... זה משקרה לי הלילה.. :s05:

13. ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם? אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה) ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............ מה איתכם?

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by -CosmicFire-,

אני יודע שהיה על זה כבר טראד אבל בכל זאת אז היתה לי עבודה עכשיו כבר אין ואני זקוק לכסף :] אני הולך להוציא רשיון לריינג'ר וסגרתי עם ההורים שלי שאני משלם על הרשיון להוציא רשיון הכל כולל הכל זה 2000שקל מקסימום יש לי עד פסח+- להשיג עוד 1400שקל למישהו יש מושג?! אני מיחצן למסיבות מקבל כסף אבל זה בקטנה אני מחפש משהו אחרי צהרים לא כל יום כי אין זמן אבל שיהיה קבוע עם שכר נורמלי אני בן 15וחצי כיתה י' ובבקשה אל תגידו לי תחלק עיתונים כבר חילקתי במשך שנה ומשהו ואני לא חוזר לשם איזה עבודה אפשר להשיג מתחת לגיל 16?!

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by aviram20,

היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…

• 64 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Googleness,

מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by benor,

תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…

• 38 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by Gimel,

אני מקווה שמסתדרים פה בלעדי. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/590/696.html בבקשה כנסו ותגיבו. זה מאד יעזור לנו לקדם את הספורט.

• 78 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

נדלקה לי המנורה בפולסווגן של הבלמים הקידמיים כנראה שמחר אני אלך להחליף אותם אבל השאלה היא האם היום אני יכול לסוע עם האוטו?

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by maCr0T,

עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.

• 44 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה

דיונים חדשים בפורומים