עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מחלוקת קטנה שמעו : או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים... ואני בן 17 אם זה חשוב.

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by IlanF,

זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by yoav9,

כל התלונות לכאן! לא לפורום, אני יענה על הכל!

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by motogt,

טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

כותרת

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  14. Started by -CosmicFire-,

אני יודע שהיה על זה כבר טראד אבל בכל זאת אז היתה לי עבודה עכשיו כבר אין ואני זקוק לכסף :] אני הולך להוציא רשיון לריינג'ר וסגרתי עם ההורים שלי שאני משלם על הרשיון להוציא רשיון הכל כולל הכל זה 2000שקל מקסימום יש לי עד פסח+- להשיג עוד 1400שקל למישהו יש מושג?! אני מיחצן למסיבות מקבל כסף אבל זה בקטנה אני מחפש משהו אחרי צהרים לא כל יום כי אין זמן אבל שיהיה קבוע עם שכר נורמלי אני בן 15וחצי כיתה י' ובבקשה אל תגידו לי תחלק עיתונים כבר חילקתי במשך שנה ומשהו ואני לא חוזר לשם איזה עבודה אפשר להשיג מתחת לגיל 16?!

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by pro,

המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by maCr0T,

עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.

• 44 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Fortunes,

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. 50 שנה עשיר כמו ביל גייטס בלי הגבלה של כסף תשיגו כל מה שתרצו ובדיוק בגיל 50 תמותו או ש60 שנה לחיות בסדר בלי הרבה כסף ותמיד להיות לחוץ בכסף לא לקנות את ההכי יקר לחסוך וכו'..

• 68 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by מוחמד היהודי,

מה לדעתכם יהיה במשחק? הערכה שלי 2-0 ישראל מפסידה אני חושב גם לשלוח ווינר במאה שקל על אנגליה ביחס 1.65 למה ישראל נראת לי די חלשה בלי טל בלי זנברג קיצר 2-0 תהיה תוצאה טובה לדעתי העיקר שלא יגמר בתבוסה

• 80 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן חברה אני רוצה לקנות רובר 214 וכל אחד אומר משהו אחר על האוטו יש אנשים שאומרים שהרכב על הפנים ויש את אלה שאומרים שהרכב מצוין אשמח לקבל חוות דעת מאילו שמבינים כי אני ממש לא מבין כלום ברכבים תודה מראש

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by kinggil,

שלום יש לי היום סמסונג 514 הישן הזה, ראיתי שיש באורנג מוטורולה E1000 ב 684 שקל שווה לקנות כזה? תודה

• 93 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.