עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by itay127,

האם החנות זיגזג כ"כ יותר טובה מסקייפיסי? כי ההבדלים במחירים ממש גדולים.. מישהו פה כמה בזיגזג? למישהו יש ניסיון? אני רוצה לקנות מהם אבל אני לא יודע אם הם כ"כ יותר טובים..

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  3. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by TiSHu,

אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים

6. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. שלום לכלום. יש לי שאלה דיי בסיסית נראה לי בחיים שלנו. אמון בין חברים.. או חברים מרוחקים. נניח ו... מתקשרים אליך באמצע הלילה ומבקשים שתעשו להם טובה ענקית! שתגידו את מספר האשראי שלכם מכיוון שהחבר המדובר איבד את האשראי שלו והחבר שהיה איתו כבר לא יכל לגהץ יותר כסף. ועכשיו מדובר על סכום לא קטן (450 ש"ח) עכשיו תחשבו שהעירו אתכם באמצע הלילה ואתם לא מבדילים בין ימין לשמאל. בכל מקרה... המצב הוא שאתם אומרים את מספר האשראי לברמן (כן מדובר על סכום שהבנאדם שילם על שתייה חריפה) ות.ז ו.. מספר פלאפון בשביל לאמת פרטים. עכשיו... אותו חבר שביקש ממכם את הטובה אומר שיחזיר את הכסף יום למחרת... מה הייתם עושים במצב הזה? אגב זה אם לא הבנתם... זה משקרה לי הלילה.. :s05:

8. Started by darkman,

אימאלהההההההההההההההההההההה סליחה על התוכן העלוב פשוט כמעט חטפתי התקף לב יו זה היה מפחיד מוות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2943789,00.html

• 87 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by Yoav,

מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות, ואני רואה לאחל בהצלחה: לכל תלמידי כיתה י' (ואני ביניהם) שעושים בגרויות השנה לראשונה - תרגעו, זה לא נורא =] לכל תלמידי י"א - הרבה בגרויות אבל רק עוד שנה... לכל תלמידי י"ב - עוד קצת וזה נגמר סוף סוף! וכמובן לכל הסוטדנטים שתקופת מבחני סוף הסמסטר קרבה ובאה עלינו לטובה

• 65 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים

• 70 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Xilver,

נגיד ואין לי ראש עכשיו לקרוע את התחת וללכת ליום סיירות מוכן מספיק כדי לקבל את הדברים הרציניים, לא תהיה לי הזדמנות נוספת? נגיד ואצטרף לגדודים, לא אוכל מהגדודים לעבור לסיירות? מישהו יודע איך זה עובד?

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. YO ALL! באיזה בושם אתם משתמשים? [glow=red,2,300] CK ONE BLACK EDITION [/glow] [glow=red,2,300]AQUA DE GIO[/glow]

• 51 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by elior021,

אהלן חברה אני רוצה לקנות רובר 214 וכל אחד אומר משהו אחר על האוטו יש אנשים שאומרים שהרכב על הפנים ויש את אלה שאומרים שהרכב מצוין אשמח לקבל חוות דעת מאילו שמבינים כי אני ממש לא מבין כלום ברכבים תודה מראש

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

אני לוקח טבליות מציצה ולא ממש עוזר,מישהו מכיר איזה תרופת סבתא? תודה

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

ביום הגיוס יש כמה שלבים שהחייל עובר .שלב לפני הטירונות זוהי שבועת החייל - "תידרש לחתום על הצהרת אמונים לצה"ל" ואם אנלא חותם מה הם יעשו ? מצד אחד הם לא יכולים להכריח אותי אבל מצד שני הם לא יכולים לא להכניס אותי למערכת הצבאית

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…

• 49 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. כשתמותו מה תרצו שיעשו בגופתכם המתה? השאלה הזאת עלתה לי היום שמשפחתי ואני דנו היום בסלון על התערוכה שמגיעה לארץ. מה אתם מעדיפים? אני אישית מעדיף לתרום את גופי שתהייה תועלת לפחות אחרי שאמות.

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by orei,

שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by Fortunes,

שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים