כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא בדיוק המקום לבקש עצות מסוג שכזה, אבל חשבתי שמאחר שיש פה כמה אנשים בגיל נכבד, אולי הם יוכלו לייעץ לי. אני כעת בכיתה י', אני במגמות מדעי המחשב ופיזיקה, 5\5 ביחידות מתמטיקה אנגלית. אבל בקושי התחלנו את השנה ופיזיקה ממש קשה לי. אני לא יודע אם כדאי לי להשאר ולסבול ולשבור את הראש כל הזמן או לעבור.. לביולוגיה נגיד. השאלה כמה זה ישפיע לי לטובה בזמן תיכון וכמה זה ישפיע לרעה אחריו.
-
- 43 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב אז אני הייתי בצד עם ידידה ואז צלצלו אלייה ואמרו שיש מכות הלכנו בכיוון וראיתי בלאגן והחלטתי במקום להיכנס ולחטוף\לחלק לקרוא למשטרה כי מכות לא ייתנו פה כלום... אז התרחקתי למרות שהידידה רצה פנימה ולקח למשטרה יחסית הרבה זמן להגיע...הערסים כבר התפזרו..חבר טוב שלי פתח את הראש..ועכשיו טוענים שאני נקבה והפקרתי... לדעתי לקרוא למשטרה ושיעצרו אותם וייגמר העסק ולא לחטוף גם.. פעלתי נכון?או שהפקרתי? איך אתם הייתם פועלים? איך אני מסביר את דרך המחשבה של לחבריי בלי שיתחילו לקרוא לי נקבה ומפקיר?
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה
-
- 36 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הלך לנו!לכולנו הביטורנט!ולמה האתר סופרנובה הידוע לשימצה מוצא כרגע ומעתה והילך רק בתשלום אז מה היה לנו?אנשים שמביאים לינקים למשחקים פרוצים סרטים מוזיקה והכל חינם אין כסף!כי טנחנו נילחם בכל התעוזה נגד מי שעושק אותנו עברו היאך לצד של גובה התשלום איפה חופש הבחירה אני שואל את עצמי לנוכח ההתמסדות של סופרנובה.אורג.נט.קום האם כולנו רודפי כסף!מסתבר שכן גם אביב גפן התחיל בתור המורד ותראו איפה הוא היום?
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?
-
- 59 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
פעם ראשונה שראיתי לא האמנתי שזה יכול להיות... אבל חביב ביותר: http://www.grand-illusions.com/videos/dragon%20illusion.wmv והנה הוראות איך להכין את זה: http://www.grand-illusions.com/images/dragon.pdf תהנו http://www.grand-illusions.com/dragon.htm ----------- והוספתי סתם שעון לגו יפה גם כן: http://www.lares.dti.ne.jp/~yugo/storage/monocrafts_ver3/29/bclock.html
-
- 52 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה
-
- 46 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..
-
- 86 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב ראיתי את הכתבה הזאת http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455 זה נראה לי כתבה דיי פראנואידית... אבל עדיין אני רוצה לדעת, האם זה אמיתי מה שרשום שם??? אני שותה כל יום שקית ליטר של חלב, לפעמים יותר מזה ולפעמים פחות וגם אוכל לא מעט מעדני חלב (בעיקר בשביל חלבון וכו..) אבל הכתבה דיי מלחיצה, כלמור גם אם היא אמת אני אמשיך לשתות חלב בכמויות כיאני מכור אבל אני אוכל להפחית במעדנים... אולי זה סתם פראנואיד או מחקרים ישנים (אני מקווה).. תנו את דעתכם \ הידע שלכם \ מקור אמין יותר.
-
- 53 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים! עוד שבועיים בשעה טובה אני מתחיל ללמוד הנדסת תקשורת בבן גוריון. נשאלת השאלה - האם אני צריך מחשב נייד? אולי אפשר להסתפק במחשב נייח כשבתמורה לכסף אקבל מחשב הרבה יותר חזק? נכון, מחשב נייד הוא "נייד", אבל האם באמת אני צריך את זה? השאלה מופנת בעיקר לסטונדטים שאולי יתרמו לי קצת מהניסוין שלהם. תודה :]
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
-
לאחרונה הדיסק שאני שומע הרבה הוא של להקה חדשה לדעתי, ונקראת Evanescence הדיסק היחיד שלהם נקרא Fallen השיר שאני הכי אוהב מהדיסק הוא Bring Me To Life מה דעתכם? ותמליצו גם אתם על שירים ודיסקים טובים
-
- 47 תגובות
- 4.6k צפיות
-