עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם רציתי לדעת כמה GIGA של מוזיקה יש לכם על המחשב. לי יש 20 גיגה של מוזיקה מתוכם 11 גיגה של טרנס ;D [attachment deleted by admin]

• 78 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by RealTime,

שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?

• 55 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ^^^ יש איזה קישור או משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ep-120,

גם שהמילים יראו יפה וגם שהמשמעות תהיה יפה אם אתם צריכים מילון אז יש פה: http://www.zhongwen.com/ רק לרשום את המילה באנגלית

• 21 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by mega1234,

http://www.gamershood.com/flashgames/3741 המשמרות בעבודה לעולם לא יהיו משעממות יותר ;D

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by אור כהן,

שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by R0ck,

תתפרעו.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by thegodx,

1.לפי חוק מרפי לחם המרוח בריבה (לדוגמה) תמיד יפול על הצד של הריבה. 2.חתול נוחת תמיד על הרגלים. החידה: אם נקשור לחם עם ריבה על גב של חתול מה יקרה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by talel18,

המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by chris_u16,

אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. אני עומד להתחיל לעבוד בעוד שלושה שבועות ויהיה לי כבר 18. השאלה היא האם אני צריך להוציא פנקס עבודה בשביל להתחיל לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. המכונית בתהליך שיקום מזורז מנוע 7,500 סמ"ק יבוא מיוחד מארצות הברית אם יהיו מעונינים אמשיך לעדכן בנושא [attachment deleted by admin]

• 94 תגובות
    • 12.3k צפיות
  19. Started by nadav275,

שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Danix60,

חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?

21. Started by FIRE-KID,

תצביעוו בקשהה

• 110 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by Overkiller,

אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום. בעוד יומיים אני אעשה את הנחל הנ"ל ואני לא בטוח איזה בגדים אני אמור ללבוש. הבנתי שנרטבים, אבל לא באיזה מידה. כלומר, האם לקפל את המכנסיים עד מעל הברך יספיק? בגד ים? תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by kinggil,

היום בלילה בשעה 10 ו 30,אני הולך ברחוב לבד,למסיבה של החברים שלי במרכז העיר, פתאום אני רואה שני אנשים מחכים על המדרכה, ואני עברתי למדרכה השניה, והם פתאום קוראים לי ילד, והם רצים עליי ,ועוצרים אותי ושואלים אותי שאלות,אחד מהם דחף אותי על הגדר כדיי שאני לא יברח, ואני שאלתי אותם מה אתם רוצים ממני???, וברחתי להם ריצת מרתון, והם רצים אחריי וצועקים סליחה על המילים נזיין אותך מכות. ובקיצור ברחתי והגעתי הביתה שלם. איזה פחד,בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, בחיים אל תלכו לבד ברחוב בלילה. יש לציין שהם היו שניי ערבים בני 17 לדעתי. אני מתאר לעצמי שהם רצו לגנוב לי דברים,הייה לי פלאפון שעון יקר,ארנק עם דברים חשובים,ועוד שתיי שקל שהיו lol.

• 171 תגובות
    • 12.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.