כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
-
-
מישהו רוצה כתובת דומה לזאת "מישה@המלך.קו.יל" ? אם כן אז תלחצו פה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
-
אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא
-
רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חזרתי מהמפגש(היה נחמד ביותר) ואמא שלי שאלה אותי: נו איך היה? עניתי: בסדר אמא שלי: כמה אנשים הייתם? כאן לקח לי כמה שניות עד ששמתי לב שעניתי לה: חמישים מליון! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש אולי מישהו מבת ים שנוסע מחר למפגש באוטו ובא לו להקפיץ שני ילדים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.
-
תאריך: 13/12 (יום חמישי, בדיוק בעוד שבוע מהיום). המקום: קניון לב המפרץ, ליד חיפה. שעה: בסביבות 14:00.
-
- 100 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..
-
עוד בדיחה ... עורך דין מצליח החנה את היגואר החדשה שלו לפני המשרד, שכל העובדים יראו. כשיצא עברה משאית וקרעה את דלת הנהג מהמכונית. עורך הדין מיד התקשר למשטרה מהטלפון הסלולרי שלו. תוך דקות הגיעה מכונית משטרה ולפני שהשוטר בכלל הספיק לשאול משהו, עורך הדין התחיל לצרוח בהיסטריה; הוא רק הוציא את היגואר מהחנות יום קודם, ועכשיו היא הרוסה לגמרי, וזה לא משנה כמה ינסו לחדש אותה היא אף פעם לא תחזור להיות חדשה כמו קודם. כשבסוף סיים את כל שרשרת הקיטורים שלו, השוטר הניד בראשו בגועל ואמר: "קשה להאמין כמה חומרניים אתם, עורכי דין. אתם כל כך מרוכזים ברכוש שלכם שאתם לא מסוגלים לשים לב לשום פרט אחר". "איך אתה יכול להגיד דבר כזה?", שאל עורך הדין את השוטר. "כי לא הרגשת שהיד שלך קטו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-