עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by etz,

אוקיי אז זה אולי קצת מוזר אבל אני רוצה לדעת אם אחד מחברי הפורום היקרים מבין תורכית? יש איזה פורום תורכי שאני רשום אליו, לא משנה כרגע למה כי כמובן שאני לא מפרסם בו כלום, אבל פשוט שלחו לי ממנו איזה הודעה ואין לי מושג מה היא אומרת... קיצר אם מישהו יודע ויוכל לתרגם לי אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  2. http://youtube.com/watch?v=SjNyHf65OUc&mode=related&search=

3. גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by ccc,

חחחחחח נכון מגניב? ירידה דפקו בהם.. אחחח איך אני אוהב את הכרטיסים שלהם.. איפה אפשר להשיג כאלה? כמה זה עולה? הוודו 5 6000 עם ה128 מגה..

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אני וחברה שלי חצי שנה ב10.7..רציתי לשמוע מכם מה אתם עשיתם לחברה שלכם כשהיתם חצי שנה... יש לכם רעיונות? את האמת אני מעדיף דברים יצירתיים (אבל אפשריים לילד בגילי 17) מאשר לקנות דברים יקרים וכו'... הצעות יתקבלו בברכה..

• 26 תגובות
    • 32.5k צפיות
  7. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. איפה אני יכולה להוריד את הכתוביות של הסרט אמריקן פאי החתונה??? ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 5466,

תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לכם מושג ? חיפשתי בזאפ לא מצאתי גוגל לא עזר לי עריכה: כמה אופנועים כאלו אמורים לעלות בערך ? (יד שניה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אלה שמצלמים במצלמת וידאו וחושבים שאם יהפכו את המצלמה זה יראה את התמונה לאורך זה משגע אותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להבין?!?!?! פתרון מישהו?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by Libby,

היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי

• 52 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by jeyjey,

היי התאריך גיוס שלי הוא ב28 ליולי כרגע אני נמצא בתהליכי התמיינות לממר"ם, אם אני אתקבל אני אצטרך לעבור קורס קדם צבאי של חצי שנה במידה ואני אתקבל אני אתחיל את הקורס ביום של תאריך הגיוס שלי או שאני אקבל תאריך אחר לתחילת הקורס? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by shaypoi1,

אני מתכנן לעבור מאורנג, לאיזה חברה מומלץ? יש תלונות על אחת מהשתיים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

כמה יעלה לי השירות הזה אם אני השולח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by leibeyal,

שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שיטת המנעולים המכאניים דפוקה מהשורש, כל מנעול יכול להפתח ע"י כל אידיוט ממוצע במינימום השקעה... פשוט לא יאומן http://www.youtube.com/watch?v=7Uv45y6vkcQ&search=bump%20key www.toool.nl/bumping.pdf

• 82 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. Started by ETB,

NRG הוציאו מילון עיברי- הידיש במקור ללבושים בשחור (MIB), אבל יתאים גם לסבתות הפולניות שין להם מושג באינטרנט. מעכשיו במקום לומר: אני גולש באינטרנט, אימרו, צו רוקן אין דה וועב. או אני מוריד קבצים באימיול, אראפצולאדן אימיול אין דיין קאנטע... http://www.nrg.co.il/online/10/ART/943/744.html

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by e.s,

אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב

25. Started by ChrisBrown,

מצאתי פלאפון NOKIA 73 במצב מצויין . אני לא יודע מה לעשות איתו ,הוא ריק מתוכן,ואף אחד לא התקשר בשביל לחפש אותו כבר שבוע . אז החלטתי למכור אותו אני מוכר אותו ב600 ש"ח אם מישהו רוצה שיצור איתי קשר 0507175559 או בפרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.