עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by neogod,

איפה אני יכול להשיג תרגום לסרט?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שכמה פה ראו תסדרה ורציתי לדעת אם ראיתם את הסדרה עם תרגום? אם כן, אתם יכולים להעלות את זה? כמובן שחיפשתי בכל אתרי התרגום...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SuBeX,

אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחפש אתר או תוכנה שמתרגמת מילה או ביטוי להמון שפות כלומר אני ירשום לדוגמא "שלום" וזה יכתוב לי את המילה "שלום" בכמה שיותר שפות. כמובן שזה יכול להיות באנגלית, אבל רצוי עברית

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shizel,

מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pika007,

עניין די דחוף, אז מי שיודע- בבקשה לענות כמה שיותר מהר S: קיבלתי מייל שעבר דרך Client של Hushmail, וכנראה איפושהו בדרך העברית הומרה לג'יבריש אני חייב לדעת איך לעזאזל אני הופך את זה חזרה לעברית, שכן התוכן חשוב ודחוף. לשנות קידודים- לא עזר, צריך איכשהו להמיר את זה חזרה ישירות. למישהו יש מושג איך?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by idofr,

הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by mrsph666,

בתקווה שיש פה מישהו שדובר גרמנית, אני צריך לתרגם את המשפט הבא: I hope you're having great time there. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by kisin,

שלום, אני מחפש מישהו שיתרגם לי מסמך מרומנית לעברית (או לאנגלית), אני מוכן לשלם למי שיכול לתרגם לי. יש מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by zohar678,

יש לי קובץ בפורמט PDF המכיל למעשה את חוברת לוח האם שבידי. רציתי לדעת אם יש איזה שהיא דרך לתרגם את הקובץ הזה מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Osher1234,

שלום מישהו אולי מכיר אתרים עם תרגומים באנגלית לסדרות כמו נמלטים, האנטומיה של גריי, האוס וכו'? תודה מראש, אושר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by older,

חברה לומדת למבן ותקלה בתרגיל שהיא לא מצליחה לפתור , אוליי מישהו יכול לעזור . תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by matteo,

וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by 00000,

y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by שניצל,

אני חוזר עכשיו קצת על חדו"א ונתקלתי בתרגיל שמשגע אותי. אם למישהו יש מושג איך פותרים את זה אני אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 16.8k צפיות
  20. Started by KKK,

שלום לכולם אני צריך עזרה בשאלה 2 כאן: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/docs/75000504.pdf בסעיף א' איך אני בונה את המשוואות עם הXm? תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

אני מצליח לפתור טרינום אבל עם משתנים אני מסתבך לדוגמא 2a^2 -5ab +3b^2 אם אפשר פתרון בשלבים עם קצת הסבר בצד תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Your-AsSaSsiN,

מחר מבחן אין לי מושג איך לפתור את התרגיל הזה (ראו קובץ מצורף) באינטגרלים שהצליח לבלבל אותי איכשהו.. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. Started by lior46,

הוא צריך להיות ממש קל אבל אני לא מצליח משום מה... האיבר הרביעי בסדרה הנדסית גדול ב 3 מהאיבר השלישי וקטן ב 18 מהאיבר השישי,מצא את המנה ואת האיבר הראשון, תודה לפותרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by intel suck,

זה התרגיל: (M=2 (4,5 תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.