כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איזה דרך אני יכול לברר אם עסק עדיין פעיל או שפשט רגל? אתר או מקום מסוים, הכל יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
להלן אתרי החומרה הישראלים עלהם הם ממליצים: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-326,FF.html ממש בושה וחרפה. אוי ויזמיר !!!!!!!!!!!!!!!! דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מזל טוב לי...... אנא משתמש חדש... איסמי ליאור
-
אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .
-
We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הרגע גיליתי שאני יכול אולי לקנות אותו מיפן באיזה 20 שקל, אז קראתי אותה בפעם הראשונה.. ;D ;D ;D רק.. אממ... המטען שקיבלת.. הוא מתאים ל-220 וולט ? כי אני דיי בטוח שאני אקבל מטען שמתחבר לשקע של 110 וולט (יפנים משוגעים..).. :-/
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זאת ממש לא שאלה על מחשבים!! שמעתי לאחרונה שיר בגלגל"צ ואני לא יודע איך קוראים לו ואני רוצה להוריד אותו מהרשת אז השיר הזה בסיגנון אופרה כזה ובסוף השיר אומרים "in a moment of peace" מישהו יודע איך קוראים לשיר(יכול להיות שזה השם של השיר) ומי המבצע ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/computercenter/ אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..... :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…
-