כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אחד מחברי הלא פטריוטים עבר לקנדה.... אני לא מקנא בו בשום דבר פרט לאינרנט בו הוא משתמש: מודם כבלים 17 דולר בערך לחודש מגיע עד 1400 קיי.. ואז זה הכה בי איך יכול להיות שבמעצמה כמונו עם בסך הכל 5 מיליון תושבים.. יכול להתקיים רק סוג אחד של אינרנט מהיר ועוד לתת אותו למונופול תקשורת כמו בזק!! בנוסף... המחיר מופקע.... יש נפילות והדמי התקנה עצומים (כבר ציינתי שכל זה רק ל5 מיליון תושבים?! ). אני מקווה שהכבלים שיבואו יביאו איתם שירות הגיוני והורדת מחירים רצינית כי סתם ככה בזק בטוח לא יעשו דבר לשנות את המצב הנוכחי! זה כל................-כך מעצבן
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם לקרוא את הכתבה הזו של השטותניק הזה שכתב שהשנה הפנטיום 4 היה מדהים, שההבדל בין הmx 200 ל400 זה בכמות פיקסלים שהוא יכול לעבד, שטותניק! כל כך הרבה שטויות, ש-AMD לא נתנה תחרות השנה ופנטיום 4 יותר טוב מה-XP כי הוא פחות מתחמם וכל מיני שטויות כאלו. מי שלא מצליח לקרוא שלפחות ישלח מכתב מחאה לכתובת הבאה: masaf@maariv.co.il. ומי שלא רוצה שלפחות יביא לי ביקורות על הפנטיום 4 מול xp וכאלה, ציטוט: "הge force 3 עולה פי 4 מסידרת הכרטיסים הקודמים" או "הדגמים שהציפו את השוק הם mx200 או mx400 עם מעבד GNU של nvidia המשמשים לעיבוד גרפי מהיר והצגה תלת מימדי טובה" "ההבדל בין הדגמים מתבטא במספר הפיקסלים שהמעבד הגרפי מעבד בשנייה". פנינת חכמה נוספת של הכותב הנבון, אסף מרגלית, בנוגע לכרטיסי הרא…
-
- 27 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
[poll] [opt] ועוד איך! הייתי רוצה נקמה! [/opt] [opt] שומר טינה - אבל אין לי כוונת זדון... [/opt] [opt] לא שומר טינה [/opt] [/poll]
-
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להלן אתרי החומרה הישראלים עלהם הם ממליצים: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-326,FF.html ממש בושה וחרפה. אוי ויזמיר !!!!!!!!!!!!!!!! דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas We wish you a merry Christmas And a happy new year Chorus: Good tidings we bring To you and your kin Good tidings for Christmas And a happy new year Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding Oh, bring us a figgy pudding And a cup of good cheer (chorus) We won't go until we get some We won't go until we get some We won't go until we get some So bring some out here (chorus)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-