כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
חבר טוב שלי נהג עם רשיון בתוקף אך ללא רשיון רכב תקף במשך 10 חודשים ללא ידיעתו והוזמן למשפט.מישהו יודע מה הדין במקרה כזה???
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. חשוב מאוד רק מקרים שלכם ולא"דוד שלי קנה מחשב" וכו'. אשמח אם תוכלו לציין: שנת קניית המחשב: בעיה(במידה והיתה): כייצד טיפלו בכם: ואיך היה השירות: מחשבים של המשפחה שלי שנקנו באייבורי: שנת קניית המחשב: 2004 בעיה: לא הייתה מבעיה מלבד רעש לאחר שנתיים. כייצד טיפלו בכם: החליפו את המאווררים. איך היה השירות: השירות היה טוב-סביר כי הם טיפלו בבעיה יחסית לאט, שעה-שעה וחצי. שנת הקנייה: 2005 בעיה:לא הייתה כייצד טיפלו בכם: לא היה צורך איך היה השירות: מעולה (אין סיבה שלא) שנת הקנייה: 2005 בעיה: לאחר שנתיים וחצי הארד דיסק התקלקל. כייצד טיפלו בכם: באתי ויחסית מהר החליפו ונתנו לי ארד דיסק 160 במקום 120 כי לא היה להם (ההייתי מרוצה) איך היה השירות: השירות היה טוב ולא מעולה כי הם לא סיד…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה להוסיף הערות לסירטונים שאני מעלה ליוטיוב דרך הפיירפוקס שלי כאשר הפלאש כבוי, מופיע לי מסך שחור בנגן, ואינני יכול להוסיף הערות, כך שאני נאלץ להפעיל את תוסף הפלאש לפיירפוקס. מה הסיבה לבעייה הזו? חשבתי שיוטיוב עברו ל-HTML5 כברירת מחדל.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אולפני דיסני מספקים לנו הצצה שנייה לסרט הקומיקס עתיר הכוכבים שאמור לפתוח את עונת שוברי הקופות לשנת 2016, עם הופעת אורח ראשונה לספיידרמן החדש אם לשפוט לפי ההצלחה הקופתית האדירה של Deadpool, שנת 2016 תהיה עוד שנה של שגשוג גדול עבור עולם גיבורי העל הקולנועיים – ואחד מהכותרים שאמורים להבטיח זאת הוא כמובן הפרק השלישי בעלילותיו של קפטן אמריקה, Civil War, שיהיה גדול ושאפתני יותר מאי פעם. הסרט החדש יושק ברחבי העולם בתחילת חודש מאי 2016, וכעת אנחנו מקבלים טריילר רשמי שני עבורו שעדיין לא מסביר מדוע "החבר'ה הטובים" של Marvel נלחמים זה בזה, אך כן כולל המון פיצוצים ואקשן – לצד הופעות אורח של אנט-מן, הפנתר השחור ואפילו ספיידרמן בגלגולו החדש (כנער, בגילומו של השחקן הבריטי טום …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זה גדול יותר מדיסק DVD BY A CONT HAIR. ברצינות עכשיו זה איזה 50 מגה גדול יותר בעונות 2-5 ותאמת העונה הראשונה נכנסה יופי.. ככה זה גם לכם?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
נכנסתי היום ל-HotBox וכמו שפעם היה לנו 4 ערוצי הורדה (כיום 8) מ - 1 שתמיד היה מחובר בהעלאה יש 4 מחוברים... האם לדעתכם הולכים לעלות לנו את מהירות ההעלאה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך קוראים לשיר בפרסומת של נולד לרקוד ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, אני צופה בערוצי עידן + באמצעות ממיר קונקה שעובד נהדר, לפני מס׳ ימים הוא הפסיק להקליט בתזמון מראש, ובהקלטת תכנית בחי הוא אמנם מקליט אך לא ניתן לצפות התכנית שהוקלטה ומופיעה שגיאה. אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעריכים את מוצרי הקירור של חברת נוקטואה האוסטרית אבל לא סובלים את גווני החום והבז' שמאפיינים אותם בדרך כלל? כעת יש אלטרנטיבה - גם עבור מערכות Mini-ITX קומפקטיות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 247 צפיות
- 1 follower
-
-
The post במהלך טורניר שחמט במוסקבה, רובט תקף ילד ושבר את ידו appeared first on עכשיו 14.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
מוכר מחשב עקב חוסר שימוש המחשב נקנה בינואר האחרון מחיר 3200 לפרטים :0524680466 מפרט : מעבד AMD Ryzen 7 7700 AM5 Tray ANTEC Vortex 240 ARGB Liquid Cooler NZXT H5 Flow RGB White Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte GeForce RTX 3060 OC-12GD לוח אם ASUS TUF GAMING A620-PRO WIFI AM5 DDR5 Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR5 5200MHz CL40 כונן Corsair MP600 GS PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD Uploading Attachment...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-