עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by scorpion,

כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ot,

לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D

4. Started by MiniMizer,

איזה כיף, בית הספר שלי מככב בכל כותרות העיתונים בשבוע האחרון: יום שישי, ידיעות חיפה ידיעות אחרונות, היום נ.ב. הכתבה הראשונה מלאה בשקרים נ.נ.ב. הכתבה השנייה אמיתית לחלוטין בסוף כל התלמידים בבית ספר שלי יהיו סלבריטאים...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6. מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by Milford Cubicle,

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by shimon23,

מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ot,

פשוט כך..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

יש פה מישהו שמשתמש בגירסה הזאת? אני צריך לדעת כי אני רוצה להתקין אם יש עדיין את הבאגים אז תגידו לי אוקיי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by d3vil,

זיפזפתי לתומי והגעתי לערוץ הקניות שם מכרו פנטיום 4 1600 בלה בלה בלה הדמו שרץ על המסך באותו רגע היה סצנת הלובי של מקס פיין מתוך 3D MARK תוך כדי ההתלהבות של המוכר בכרטיס המסך הטוב מסוגו ה Geforce 2 64mb הFPS ירד עד 10 ואפילו פחות... פשוט פאדיחות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי למטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..) מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by omri_ro,

*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yoav9,

למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by yoav9,

כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

מתי המפגש הבא?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by csohad,

לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MishaK,

:lol:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by se7en,

אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:

• 41 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by MishaK,

;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoav9,

גגג [attachment deleted by admin]

24. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יש לי חברה חדשה , היום בבוקר ניסיתי אותה ... מסתובבת מהר , חותכת , מנסרת , קודחת .... היא פשוט מושלמת !!! וקוראים לה DREMEL !!!!!!!!!!!! אני חושב שמצאתי את החצי השני שלי .

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים