עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נו ברצינות אנשים מה יש לך לא רוצים אל תפתחו...... לא מעניין אותי אבל אני עדיין נשאר פה! ;D ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שעת לילה מאוחרת שכזו... משתגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Way Out West - The Fall

3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

א. יש לו פרופיל של עושק קברים(למרות הנסיון להתמע בקרב חברי הפורום). ב.הוא רוצה שיפתחו כאן פורום קבירה ועשיקה, כי נידו אותו מפסי פרו, ככל הנראה, בשל עשיקת קברים או סיבה אחרת: ג.הוא מאוד היה רוצה לקנות כבר משני במחרי של פקקי סודה מאיזה ילד אומלל פה, התירוץ שלו זה התירוץ של כל עושקי הקברים, ושלפחות ידאג לאיזה שהוא הגיון בדברים שלו כי לפני כמה ימים הוא אמר שיש לו מחשב משני בבית שהוא רוצה לעשות לו אוברקלוק... ד. שימו לב לשפה שהוא מדבר, מאוד מזכירה איזה סוחר שעוד היה בתקופה מוקדמת יותר בפורומים של אתר אחר: TAZOK אף אחד לא יהנה מפורום כזה, למעט סוחרי קברים. ה. הוא גם מאוד רוצה שהמילה הבלתי נסבלת על סוחרי מחשבים תעלם... אני לא מבין מה כ"כ בוער לו שיחזירו את פורום קבירה ועשיקה…

5. Started by chupie,

יש כאן אולי מישהו שיכול בבקשה לפרסם "טריקים" למיניהם לממיר הדיגיטלי של מת"ב דיגיטל ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by tazok,

אנשים תצביעו בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ewingum,

לקוח מ: http://www.connix.com/~rzs/humor/666.html

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by PeaS,

תראו את באלמר, איזה עצבני http://www.yabb.info/avatars/index.php?cat=8

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  9. כמובן אחרי המון זמן שהרבה מדברים על המצב הביטחוני והמצב הגרוע במשק קל מאוד להאשים את הטרור בגרימה לנזק לכלכלה ולעוני הרב שקיים. דבר זה לא נכון , ההסטוריה מלמדת אותנו על מדינות אשר עברו יותר מטרור ונשארו והצליחו, קחו לדוגמא את אנגליה במלחמת העולם השניה , אחרי הפצצות אין ספור וטילים ומצב מלחמה, הצליח צרציל להעניק לעמו כוח להלחם בנאצים, וחף הנזק וההרס עמדו כנגד הכול. אז למה לא אנחנו, עם שסבל כלכך המון ??? תשובה פשוטה, אנחנו אשמים, ואי אפשר להאשים מישהו אחר, נכון זמנים השתנו אבל יש דברים שלא משתנים לעולם. בעיות אבטלה, כספי מדינה שנעלמים, צרות עין של אנשים, והכי הרבה מדינה אוכלת יושביה ישראלי לישראלי זאב, מלחמות סתם, אשכזים וספרדים , הכול שטויות שנוגסות בנו מבפנים. כבר אף אחד…

• 93 תגובות
    • 8k צפיות
  10. Started by WizMaster,

קדימה, להגיב!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by iib,

תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. כן כי אפשר להרשם ל pcpro אז אני מקווה שפה יהיה

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by KoM,

מזל טוב לך, דיברנו קצת באי סי קיו ואת באמת אחלה, אז נכון שזה יוצא מחר או משהו כזה, אבל עדיין מזל טוב ! 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

מזל טוב עד 22222255588211 שנים ו 9456185646498461635149864 מגה הרץ שיהיה רק אושר ועושר! אני דורש לפתוח פורום נאף!! כמו שבישביל יואב פתחתם פורום שיר אני דורש פורום נאף!! ורק בשבילך נאף אני שם את כל הסמיילים ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos: :boid: :smoke2: :nutty: :dazzler1: :devilfork: :jump1: :inlove: :jester: :biggthumpup: :evilking: :evillaugh: :clown: :spermat: :tomato: :blah: :errr: :bigglasses: :spin3: :spin2: :bunny: :Nsnail: :2gunsfiring_v1: :tails: :alien: :gorgeous: :spiny: :grinangel: :cistinebiggrinA: :lamer: :jarswim: :ylsuper: :auto: :s05: :smilyDJ: :flushthetoilet:…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by scorpion,

זה מתייחס לכל המנהלים כי אתם תמיד אומרים שאני אומר רק את עינקודר אפשר לעשות כמו בpcpro שרואים את המפרט של המחשב? כי זה יותר נוח לעזור לאנשים ואין מספיק מקום בחתימה להכניס.........

18. Started by elad,

אני מעוניין לקנות דיסקמן mp3 שנצרב על גבי סי די 8 מ"מ מישהו יודע איזה אתר טוב של דברים כאלה? ועדיף בישראל תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoav9,

יש לה מישהו אחר :'(

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by onn_the_vy,

שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yoav9,

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

משהו מדהים! http://www.digitalblasphemy.com/dbgallery/2/thetismoon.shtml

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים