עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר כמה לינקים טובים בנושא הזה ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by POD,

איך אני יכול לוודא שהטלפון יעבוד לי באותה רשת שיש בישראל? רשת ORANGE. תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by surve1020,

פשוט מלא מוצרים שם לא במלאי ואני מחפש להזמין כל מיני דברים באתר הישראלי אני לא מצליח אפילו לעשות חיפוש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by smdsjd,

מישהו נסע באונייה הזאת? מצאתי את זהף http://www.facebook.com/event.php?eid=119412058099788 1000 ש"ח כולל יהל כולל שחר חסון ובנוסף לזה איה נאפה מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Doctor Robert,

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by BDylan,

שלום, רציתי להתעייץ איתכם. המשפחה שלי טסה לחו"ל דרך טיול מאורגן בסביבות חודש יוני-יולי, לארצות הבלטיות או לקנדה והציעו לי להצטרף על חשבונם וזה. הבעיהה היא שזה לשלושה שבועות ונופל בדיוק על מודעי א' של מבחנים? זה הטיול: http://goo.gl/XdR6t מה דעתכם? מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by who_Cares,

מבחינת איכות השרות לפני ואחרי הקנייה. תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  13. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  15. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אודה לכם אם תסבירו לי שלב שלב איך לפתוח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. ראיתי אצל מישהו כשהייתי באילת מניפה ממש יפה של בוב מארלי מעשן גוינט משהו ממש יפה לשים בחדר , למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות אחת כזאת ? ובכלל איזה דברים יפים אני יכול לשים בחדר ואיפה לקנות כמו תמנוות יפות וכאלה , קניתי אתאמול תמונה מבד משהו יפה של אסולוט עם קוף ששותה ממש חמוד ... אז יאללה תעזרו לי תודה ...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by SilverCivic,

אהלן.. אני בקרוב ( מחר ) יוצא לטיול של 7 ימים וחסרים לי שירים בPLAY LIST אני אוהב את כל הז'אנרים... בעיקר שירים מוכרים.. ( אני אוהב א כולם מלבד רוק :-\ ) אני אוהב בעיקר דיכאון ( כן אני יודע שאתם עכשיו תעשו ) וגם אני מאוד אוהב ראפ : תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SciFi7,

שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by artyom,

איזה קליפ חמוד http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום חברים אני עובר דירה בקרוב, ואני מעוניין להחליף את מסך המחשב והטלוויזה בסמסונג T260 אני מעוניין לעבוד איתה פרק זמן כלשהו, ובמידה ולא ימצא חן בעיניי להחליף לT240 אני יודע שבזמנו בסט ביי היו מאפשרים להחליף כל דבר בלי שאלות בלי כלום יש עוד איפשהו בחיפה איזה סניף אני אבדוק בו, ויש את ביג בוקס שהחליף את בסט ביי בערך, אז תודה מראש חברים.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by הדוד משה,

קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!

22. Started by evman007,

מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by sagigi21,

יש לי שאלה קטנה עקב ויכוח שנוצר...(ליודעי דבר בלבד...) יש לאחי ראוטר בחדר 3 אנט' תקן N של אדימקס.הוא במרחק של משהו כמו 1.5-2 מ' מהמכשיר. שמועה אומרת שהראוטר פולט קרינה כלשהי בעוצמה די מסוכנת...האם זה נכון או לא?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. Started by glassmoon,

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.