עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LermanIsUberCool,

בבקשה תמחק את הפוסטים שהועברו, אני לא רוצה ששיר תראה אותם.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. את יודעת על מי מדובר ;D ;D ;D :lol: :lol:

• 61 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שורטת, נכון?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. (השתדלתי שהקובץ יהיה קטן ככל האפשר ) האם עושקי קברים ? או סתם רמאים קטנים ? לקוח מתוך מוסף ממון של ידיעות אחרונות. :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח athlon

[attachment deleted by admin]

7. Started by Milford Cubicle,

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by sariti,

אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????

9. האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו? והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. סתכלו מה הולך שם...

11. אורח ^Rockford

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ewingum,

משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אורח athlon

אתם מאמינים שקיימים כאלה בכלל דברים באינטרנט? http://www.icba.org.il/atin/daflavn31.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by THE_COMMANDER,

שמעתי שיר בגלגל"צ ובסוף היא אמרה שהשם של השיר זה my silence זה בסגנון אופרה כזה מישהו יודע מה השם של השיר???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. גאלה ;D

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by yoav9,

אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by ot,

אוהב אותך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

הבן אדם היה אצל מישהו, והיה צריך להתקין WINDOWS מהדוס. שעה הוא ישב, כתב :CD F ולא הבין למה זה לא מחליף כונן. היתה צריכה לתקן אותו ילדה שלא מבינה פחות יותר כלום במחשבים, ואמרה לו "אולי ננסה כמו שלמדתי כשהייתי קטנה?" והפלא ופלא, כשהקלידו :f זה איכשהו עבד.

25. Started by omri_ro,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים