כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לקהילת HWzone היקרה מכל. אני פותח את הדיון הזה על מנת שנשתף עם כולם תמונות תקריב למוצרי מחשבים כאלה ואחרים, בשביל האומנות בדיון הזה אפשר לשתף לא רק רכיבי חומרה חדשים אלא גם רכיבים מעניינים שיש לכם בבית ובעצם הכל בקשה חשובה אחת, שמרו את הדיון הזה כמה שיותר לתמונות וכמה שפחות לדיונים על תמונות. אתן את הסיפתח עם הקירור שישתתף בבחינות מעבדי הדור הבא ובמערכת הבחינות העתידית של הזון:
-
- 322 תגובות
- 206.9k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קבלו תמונות סתם אחי הביאה את המצלמה שלו (7.8 מגה פיקסל) אז רציתי לצלם את החדר כמו שידוע לכם קניתי מחשב והינה הוא.... חסופ לפינכם .... מפרט: מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core זיכרונות: PQI DDR 2048MB(2G) DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ספק כוח: HEC 480W ACE480 הרד דיסק: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK+צורב רגיל LG מארז: Sunbeam Transformer BLUE ורק שתידעו שאני יוצר מוזיקה מתחיל אז ביגלל זה מחשב כזה חזק וגם זה לא הסופ אני קונה עוד דברים אם השנים ... אז תצפו ממני בעתיד חלאס אם הדיבורים לתמונות!!!!!!!!!!! http://img115.imageshack.us/img115/2589/img1315large2ft…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים אני שם לב שרוב הסמליםסמייליםטאגיםפשוט יצאו מפוקוס (עקב, הקטנת רזולוציה או אופטימיזציה) ;D :( ??? : :-[ :-\ :-* אם ניסיתם לחסוך בתעבורה וקצב הטעינה של הדף וחשבתם שלא נרגיש בהבדלהרגשנו, לפחות אני..והאמת שהדבר דיי מציק בעיןיש מצב להחזיר את זה לקדמותו ? באאאא, מסתבר שהיה לי זום קטן בדפדפן
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
פרסמתי את הסקיצה הראשונית לא מזמן ב"עיצוב וגרפיקה ממוחשבת". הדמות היא "פאלאדין ציוני" (עריכה: ותודה ללייזי ובומרנג על התגובות שם ) מצטער על הצביעה המרושלת (ומשחקי ה dodge ו burn הפרימיטיביים) , היה לי מעט מאוד זמן לעבוד על הציור ולכן לא השקעתי כ"כ. עפרון + נייר + פוטושופ + עכבר תיהנו, חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכנתי לעצמי תמונה.....נחמדה לדעתי...... אז לא מספיק שהיא נהרסת בגלל פורמט JPG....אז גם כשמקטינים אותה בצורה כזו.....זה בכלל נראה איום.... ככה היא ניראתה אחרי שהעברתי אותה לפורמט JPG.... ואחרי שנאלצתי לצמצם אותה בערך פי 10 מהגודל שלה..... אתם רואים מתחת לשם שלי מה קרה..... עצוב...... אוף........ :-/
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=3716 100 תמונות שפשוט הייתי חייב..במיוחד היפניות/סיניות של ATI...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nasa פירסמו לאחרונה תמונת פנורמה באיכות גבוהה היישר ממאדים וחוץ מהצורך לשתף, הופתעתי לגלות שהמחשב שלי לא מצליח להתמודד. התמונה שוקלת 94 מגה! שפתחתי אותה על המחשב עם image browser הדיפולטי של ווינדוס (xp) ועשיתי זום או גררתי לצדדים לקח למחשב שלי כמה שניות ארוכות עד לביצוע הפעולה. קישור לתמונה אני לא צריך להסביר לכם איך להוריד נכון ותגידו לי אם גם אצלכם המערת נענקת או שאין צורך במחשב על כדי להסתכל בתמונה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שהפוסט הזה במקום הנכון. בכמה +/- כדאי לי למכור משתמש סטים צנוע עם המשחקים הבאים: Call of Duty Modern Warfare 2 (שבא עם הדיסקים המקוריים, הקופסא והספרון הכול כמו חדש) Portal Alien Swarm (אם אפשר להחשיבו בכלל כי כרגע זה משחק ללא תשלום) ?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ניתן לתקן לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-