כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!
-
- 37 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
לפני כמה זמן סיפרתי על כך שאני קונה רמקולים מחו"ל , יאדה יאדה יאדה... בכל מקרה, הדודים חזרו מאנגליה, עם הרמקולים MEGAWORKS 510D , בלי שריטה , בלי מכס ... והם מעולים !! ותודה על העצות ..
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
the Great Milenko / fourth Joker's Card / ICP. From deep within the netherlands of shadow walkers comes yet another exhibit of the Dark Carnival He is the master of the art of using magic without magic He is a necromaster... the craft of using magic through the dead. Dead meaning both physically and mentally. This spectacle shall be witnessed only by those who are meant to see it. Look deep inside of your soul and ask yourself... Do you hold a ticket to withness the show? The answer lies within yourself. He is the fourth to rise. He feeds upon one's own greed. He is powered by one's own jealousy. lust and temptation. To envision yourself with something that rightfully doe…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני שמח לבשר לכם (בטח כבר ידעתם לפני זה) שאנחנו חיים במדינה מפגרת אידיוטית ומטומטמת לחלוטין! כרגע קיבלתי בדוא"ל את התשובה מאגף המכס: א.נ., התקנות החדשות מתייחסות למכשירים העובדים על סוללות שגודלם הפיזי אינו עולה על: 170X100X45 מ"מ. שיעור המס למכשירים העומדים בתנאים יהיה 17% מע"מ מערכם בתוספת עלויות משלוח לפי קביעת מעריך המכס בעת השחרור. באם המכשיר אינו עומד בתנאים יהיה שיעור המס 70% כנזכר לעיל. המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינוייםהעשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומע"מ. בברכה, יבוא אישי, חיפה טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
הנה חלק קטן: http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2002/news/2002/02/26/cheney_security_ap/index.html
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!
-
תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-