כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שמו להם רגל! HEHEHEHEHEHE ;D http://forums.ort.org.il/files/30/1290448/9093595.mpg
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
נכון יש בלינוקס כזה בית יפה של Root Home? התקנתי לפני כמה זמן לינקוס והתלהבתי מזה למישהו יש כזה אייקון??? או בכלל סידרת אייקונים של לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה נכון.. הנה קיבלתי זה עתה באימייל לתשומת לבכם.. Dear friends, Please inform your friends about the following: Fuji Co. removed Israel from its complimentary world map that they gave to their customers with the purchase. Yes, in Fuji stores abroad you receive the world map without Israel!!! According to Fuji, we just don't exist... It is most likely done to entice Arab customers. I am sure, that map without Israel makes Arabs happy, very happy... It is a very dangerous precedent - it looks like an indication that Arab calls for boycott of Israel start bearing fruits. Many Israelis today called for boycott of all Fuji products - film, cameras, batterie…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוב פעם פת"ח. הרשות אחראית אישית ל19 החיים שנגדעו ביומיים האחרונים. חייבים לנטרל את הרשות. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=190522 דיווח
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1 האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק של חנות בחול שמוכרת מצלמות דיגיטליות ושולחת לארץ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כולם פה הזכירו את למיר, זיגזג פלונטר וכו'. מישהו מכיר את חנות פנדה ויכול להגיד לי אם היא טובה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
-
בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו רוצה לקנות ממני את הפנטיום 3 450Mhz והלוח אם של MSI ב-550 שקל... האם אני אהיה עושק ? ???
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עם הסלרי החדש קיבלתי מדבקה, מדבקה שפעם לא הייתי חולם לשים, סלרון ? חיקוי של פנטיום ? איכס... אבל היום, כן היום, אני מודיע לכולם שאני שם בטכס חגיגי את המדבקה הזאת הכבוד, כאשר האות "T" תתנוסס לידה... אחח, מי היה מאמין ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-