כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp/viewer/index.php?client_id=5321&event_id=15891 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121970,00.html למרות שעכשיו זה כבר הסוף, יש 24 שעות שידורים LIVE ממעבורת החלל..
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר prosound pav 3000d והבורר ווליום מזייף: ווליום לא עולה\יורד רציף כשמסובבים אותו וגם לפעמים פשוט "נופל( מ30 ל 15 למשל) אני חושב שהבעיה ברכיב מסויים אך לא מצליח לזהות אותו. ביצעתי ניקוי מגעים - אך ללא הצלחה (מצורפת תמונה) כמו כן, אם יש לכם רעיונות ל troubleshoot נוספים, תציעו. עריכה: זה פוטנציומטר סיבובי (rotary encoder)
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למכור לי מסך Samsung 2333T. המסך חדש (היה בשימוש יום), אבל בעת פתיחת החבילה (הוא השתמש בסכין ארוכה) הוא חדר את הקלקר בפנים ועשה על המסך שריטה של 2-3 ס"מ. רואים אותה דיי טוב, במיוחד כאשר הרקע לבן. האם יש דרך "להחליק" או לפחות לגרום לשריטה להיות פחות מורגשת? מצאתי בגוגל שיטות שונות שכוללות שימוש במחק, או אלכוהול, אבל אני מעדיף להתייעץ פה לפני שאני עושה משהו למסך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוא נניח שאני מכיר היטב את רכיבי המחשב ואני אפילו יודע איך להרכיב מחשב לבד, אבל הבעיה היא איך אני מתקן את בעיות החומרה הללו, אני הולך למישהו לתקן לו את המחשב הוא אומר לי, המסך לא עובד/הכונן קשיח לא תקין, בקיצור אני צריך לתקן לו את המחשב, אבל זה שאני יודע להרכיב מחשב זה לא אומר שאני יודע איך לתקן אותו. לחלקכם השאלה אולי תשמע דבילית, אבל בכל מקרה אשמח לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
עוד אחד מהטרנדים החמים שחווינו בתערוכת Computex 2016 היה בואם של 'תיקי המציאות המדומה' - מערכות מחשב מתקדמות עם סוללה ורצועות, לנשיאה על הגב ולשימוש יחד עם משקפי המציאות המדומה של HTC או Oculus, לחוויה אלחוטית וחופשית כמעט לגמרי. מדובר בפתרון מסורבל ומוזר למדי, שעתיד לעלות צפונה מ-1,000 דולר, לשקול בין 4 ל-5 קילוגרמים ולספק כ-90 דקות של מציאות מדומה ללא חוטים - אך בסופו של דבר מדובר בפתרון הכרחי נכון להיום, שגם חושף את המגבלות המשמעותיות של הטכנולוגיה בעידן הנוכחי, עד אשר יימצא התקן האלחוטי האמין והזריז מספיק בכדי להחליף את כבלי ה-HDMI (וגם אז סימן אספקת האנרגיה למשקפי המציאות המדומה יישאר בסימן שאלה מסויים). החדשות הטובות הן שמכאן ניתן רק לעלות כנראה - …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
השאלה היא לא עם זה ספק טוב ... לא רציתי ספק גנירי ולכן אמרתי לו שיביא לי ספק טוב . הוא הביא לי את הספק הזה במחיר של 430 שקל ...הוא באמת שקט כולל אחריות של שנתיים... עכשיו אני בטוח שזה מוצר מדבקה כי אין כזה דבר באינטרנט ... אני ידעתי כבר במעמד הקנייה! אני אמרתי לו בכל זאת שאני סומך עליו שהמחיר סביר ואני סומך עליו שהוא לי יעבוד עלי ... עכשיו אני מגיש קצת מרומה השאלה עם באמת הייתי צריך להתנהג אחרת ..?
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
http://solair.eunet.yu/~kimy/cstrike/images/cstower.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא להאמין שיש יותר מכוערים מימני ועוד בתפקיד כזה גבוה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html למי שלא מבין זה איכות חראה הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות? למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה הקישור לסרטון... ואשמח לדעת איך התהליך תרגום עובד. תרגמתי לפני כמה ימים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חוקרי משטרה בדטרויט דיווחו על תופעה מסתורית של אייפונים המתאתחלים מעצמם במעבדות פורנזיות, והמציאו כל מיני תיאוריות קונספירציה כנגד המשטרה. אך האמת מאחורי התעלומה פשוטה בהרבה מכפי שחשבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 251 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336409,00.html איזה זקן חמוד, חולם עליו כל לילה.
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.
-
שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-