עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://physica.freeserverhost.com/IMG_2611.jpg http://img143.exs.cx/my.php?loc=img143ℑ=img26113pn.jpg http://planet.nana.co.il/faft79/IMG%5F2611.jpg תמונה מהמקומון שלנו... אני גר בחוררררררררררררר מפוצץ ערסים, אפילו את החנויות מחשבים מנהלים ערסים !!!!!!! (מי שהיה יודע את השם של החנות היה יודע למה אני אומר ערסים) כל מה שנותר לי להביע זה: :bash: :s07: :kopfpatsch: זה בערך משקף את מה שאני מרגיש כרגע

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. תהנו http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1BV2J6CUA2WJO0FKKNN9RBWY4A

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by sickman,

יש למישהו ניסיון עם דגם מסוים שהוא יודע להמליץ עליו או לשלול אותו? דנקה

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. אז ככה השאלה הראשונה היא שאלה נצחית שאני וחברי חושבים עליה ולא הגענו עדין לתשובה חד משמעית: למה לעזאזל הקולה מהבקבוק זכוכית של ה350 מ"ל הרבה יותר טעימה מהקולה בבקבוקי פלסטיק של ה500 מ"ל או בפחיות?!?! תסבירו לי פעם אחת למה?!?אחדים אמרו לי שזה בגלל הטעם לוואי של הפלסטיק והפח(מה שנשמע לי הכי הגיוני),אחרים אמרו לי שזה בגלל שזה לא אותו משקה ובבקבוקי זכוכית זה נוסחא ישנה ובפלסטיק זה נוסחא חדשה(מה שלא נשמע משהו),וחלק פשוט אמרו לי תשתה ותיהנה מטעם החיים. מה אתם אומרים? ולשאלה השניה והפחות רצינית(לא שהראשונה היא שאלת המליון..)נגיד הרמתם אחד בחדר ואתם שמים מסכה אז עדין יריחו את זה? מי שרוצה שיערוך ניסוי,חח..

• 77 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!

• 45 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by avivlevy,

ראיתי באיזה תרק תמונה של תקיה עם משהו כמו חמש אלף שירים אז רציתי לדעת אם לכולם יש אלפי שירים במחשב או שרק כמה סרוטים לא צריך במדיוק בעערך: כמה שירים יש לכם במחשב?

• 99 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by MYST,

אין מילים אבל מה אתם הייתם עושים בנוגע לבעייה הזאת שקיימית בארץ <ולא רק לחתולים> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3220883,00.html

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. אני בונה באר קטן בחדר. לא משהו גדול מדי.... יש מקום לאיזה 20 בקבוקי שתיה ממוצעים.. השאלה היא איזה 20 בקבוקים חובה להכניס...? יש לי כבר, בקבוק פינלנדיה , בקבוק מרטיני, בקבוק יין אדום איכותי, חורטיצה פרמיום ובקבוק רד-לייבל... מה לדעתכם חובה להכניס, תקציב - עד 200 שקל לבקבוק... אני הולך להכניס עוד וויסקי אחד, מתלבט בין בלנטיימס (רגיל , לא ישן..) לבין דיוארס וויט לייבל... דעתכם?

• 54 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Gimel,

אני מקווה שמסתדרים פה בלעדי. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/590/696.html בבקשה כנסו ותגיבו. זה מאד יעזור לנו לקדם את הספורט.

• 78 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

לא יודע מה איתכם, אבל אני רואה את זה פעם ראשונה

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by mrsph666,

תודה.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by ori14,

שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by Bashash,

שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by LazyCat,

אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...

• 38 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by Optimus_Prime99,

שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by mrraz,

הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! החופש הזה לצערי אחד המשעממים ואני וכמה חבר'ה חשבנו לנסוע ליוון לקוס, או רודוס או אחד האיים הזולים. השאלה היא האם מסוכן שם עכשיו? אתם יודעים, עם כל העניין של המשט וזה. ואם כבר יוון אז על הדרך מה אתם אומרים על 4 לילות 5 ימים כולל ארוחת בוקר ברודוס ב-300$? ואותו דבר בקוס ב-4004? אשמח לתגובות מאנשים שהיו בחו"ל בזמן האחרון. תודה!

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים