עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. אני מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב MCSE והייתי מעוניין לשמוע טיפה מאנשים שעברו את הקורס ומעוניינים לשתף אותי איפה הם למדו (אני כרגע מתלבט בין ג'ון ברייס למכללת רמת גן) ואיך היה הקורס ומבחני ההסמכה מבחינת קושי ובכלל על הקורס בכלליות. כמו כן, אני מעוניין לגשת למבחן ההסמכה לטכנאי PC שאני יודע שנקרא A+. עם איזה ספר אני יכול ללמוד ודרך מי אני יכול לגשת למבן ההסמכה? תודה לעוזרים

• 56 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by itay127,

האם החנות זיגזג כ"כ יותר טובה מסקייפיסי? כי ההבדלים במחירים ממש גדולים.. מישהו פה כמה בזיגזג? למישהו יש ניסיון? אני רוצה לקנות מהם אבל אני לא יודע אם הם כ"כ יותר טובים..

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by KoM,

אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ? בזק בין לאומי.

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by 0TB/s,

אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by rotman,

מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה

• 36 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by ExploiT,

אני מחפש שיטות איך להתחמק מלהתגייס שמעתי שזה קל עם אתה מכיר תאנשים הנכונים ויש לך 200 דולר הקטע שאני לא מכיר אז חשבתי להוריד תפרופיל עד הסוף מה ניתן לעשות עשיתי חיפוש וראיתי שאנשים אמרו לדבר עם דובי ושטיות כאלה יכניסו אותו לשוולתה ככה

• 57 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by g0vner,

שלום חברים, ניסיתי להרשם לאתר זה המון פעמים, וכנראה יש שם בעיה בהרשמה. ראשית כל, מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? או מישהו יודע מי האדמין שם בכדי שאוכל ליצור איתו קשר ? תודה לעוזרים. :-]

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by zam,

כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by Mesatla,

נמאס לי מההורים שלא מרשים לי חמץ ואני מנסה כל הזמן להסביר להם שהאל שלהם לא הגיוני ושיש דברים אחרים הרבה יותר אמיתיים והם מסרבים להאמין לי.. אז עשיתי סקר קטן ורציתי לבדוק מה אנשים חושבים שיותר הגיוני אני אומר שיודה יותר אמיתי כי אני יכול לראות אותו (חהחה) והוא אפילו מדבר מה אתם?

• 70 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by Toxin II,

שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  24. Started by CreativeX,

משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום חברים. מדובר על דיסק קשיח של סיגייט "מהסדרה הידועה" ST3500320AS או Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive . לאחר דין ודברים, שלחתי אותו לחו"ל והם שלחו לי חזרה דיסק אחר, שהיה אמור להישלח בחינם, שהרי הוא במסגרת האחריות. בDHL שדרכה נשלח הדיסק לארץ, טוענים שאומנם השליחה חינם, אבל, יש מכס וכל מני מסים (של מע"מ ועוד שאני אל בקיא בהם) שמגיעים עד כדי מעל 100 שקלים. השאלה שלי אליכם, האם מישהו מבין בעניין ואכן זהו המצב, שאני חייב לשלם את המכס במצב של מימוש אחריות (עשיתי כל דבר לפי מה שהם הכתיבו לי כאן אצל היבואן - CRG וההחזרה היתה אכן חינם) ? האם זה נראה לכם הדיוני לשלם מעל 100 ש"ח על דיסק שאולי גם הוא יתברר לתקול, שכן הבעיה ככל הנראה בכל הסדרה הזאת ? בקיצור, לשלם א…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.