עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by waizman,

אני אישית עוד לא החלטתי, אבל זה יהיה משהו שרוט לאללה כמיטב המסורת ;D אז למה אתם מתחפשים? ומתי פורים בכלל?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by מר מקלדת,

כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. טוב אז אני הייתי בצד עם ידידה ואז צלצלו אלייה ואמרו שיש מכות הלכנו בכיוון וראיתי בלאגן והחלטתי במקום להיכנס ולחטוף\לחלק לקרוא למשטרה כי מכות לא ייתנו פה כלום... אז התרחקתי למרות שהידידה רצה פנימה ולקח למשטרה יחסית הרבה זמן להגיע...הערסים כבר התפזרו..חבר טוב שלי פתח את הראש..ועכשיו טוענים שאני נקבה והפקרתי... לדעתי לקרוא למשטרה ושיעצרו אותם וייגמר העסק ולא לחטוף גם.. פעלתי נכון?או שהפקרתי? איך אתם הייתם פועלים? איך אני מסביר את דרך המחשבה של לחבריי בלי שיתחילו לקרוא לי נקבה ומפקיר?

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by amisu,

יאללה להתאמן! סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב. בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים. http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by darkman,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=33773&page=1 עמוד שני אווווו מסכן היה לו חלום איזה תירוץ עלוב לפי דעתי אסור לשתף אותו בתחרויות בין לאומיות כי הוא לא ישראלי. ממש בושה אמן שהוא יראה תתארד הזה למי מאיתנו אין חלומות זה לא אומר שאנחנו לא צריכים להתגייס

• 85 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. קניתי ב-6 מכונת גילוח, רק עכשיו יצא לי להשתמש בה, וזה היה סיוט. זה היה כאילו הוצאתי את השיערות עם פינצטה. לא חשבתי שמכונת גילוח יכולה להכאיב ככה... מהן האפשרויות שלי? לבקש זיכוי, החלפת מוצר,....? תודה.

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לשאול האם סוללות לצורך העניין עם קיבולת דיי גבוה כמו זו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/12V-Rechargeable-Li-po-Battery-for-CCTV-Cam-6800mAh-2-/250971461871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a6f1098ef#ht_3459wt_1110 מסוגלות לספק זרם של 3A למשך זמן ממושך או שיש להן מגבלה של כמות אמפרים מסויימת שמעבר אליה, לא משנה כמה הצרכן "יבקש", הסוללה לא תשחרר.. אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא, תודה =]

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. האחרונות) http://www.putfile.com/media.php?n=hahahomie

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by J0n1,

יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. אנחנו קב' קצהקו, ואני כותבת בשמנו. פניות אלי הן פניות אלינו. קודם כל אני צריכה להסביר שהכל כאן פונה לנשים ואנשים באופן שווה, למרות המבנה הקלוקל של השפה העברית. אנחנו קבוצה של נשים ואנשים - ולא של רק זה או רק זה. אנחנו רוצות להקים לעצמנו אתר, בלי להוציא עליו כסף אנחנו קבוצת אמניות. מה שאנחנו רוצות שיהיה באתר, זה באופן כללי שיהיה סלון באמצע, חדר פרטי לכל אחת מסביב. גם בסלון וגם בחדרים שיהיו גלריות, אלבומים, חדרי תצוגה, ובכלל אפשרות להציג כל סוג של יצירה אמנותית. בפוטנציאל, אם יצטרף עוד מישהו, שתהיה אפשרות לארגן חדר גם בשבילו, בלי הגבלה במספר החברים. כרגע אנחנו 5 חבר'ה, אבל אחד מאיתנו לא מבין במחשבים בכלל ואין לו מחשב. אנחנו רוצים שתהיה אפשרות לארח קולגות בסלון ובחדרי…

• 58 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. [glow=red,2,300]*הפוסט הוא גיבוב של שטויות שנכתב בהומור וכל קשר בין הכתוב בו למציאות מקרי בהחלט אלא אם כן קוראים לכם מגדיאל*[/glow] מאז הומצא המסך השטוח אנשים ישבו בנחת בדיעה שכעת סוגיית שדרוג המסך לא עולה על הפרק והסבו דאגתם לרכיבי הליבה. ואז הומצאו מסכי ה LCD החדשניים והיקרים בתחילת דרכם, מה שגרם להוזלה משמעותית מסכי ה CRT, וכידוע לכם רכיבי החומרה הם כמו חולדות הם מזדקנים ומתים אחרי 3 שנים אם לא פחות (תלוי בביוב..). מחד גיסא אנשים החלו להרהר האם, יותר נכון מתי (פריקים של חומרה בצעירותם:E OMGמא אני רוצה מסך דק עכשיו !!!!!!!1111) גם הם יצטרפו למהפכה נוזלית של המסכים הדקים, מאידך גיסא יצאו תושבים הפשוטין של העולם ורזולציותו המדהימה 9464356425651351X57658835732 הישר ממכו…

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. האם זה נכון? סיפרו לי כל מיני דברים כמו: -אם חייל שב מנפקדות של פחות מ 28 יום הוא לא יקבל יותר מ 14 יום בכלא -חייל יראה גחלת לאחר 45 יום ולא לאחר 4 חודשים -מ"פ לא יהייה רשאי לשפוט את חייליו כרצונו. יש אמת בדברים?

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. איפה לא חיפשתי? בכל חור בת"א הייתי , בקניון , באאוטלט ואני פשוט לא מוצא (לא שזה לא למידה שלי , אלא פשוט אין בכלל ! אני מחפש מעיל לגברים (ד"א משום מה ממשיכים למכור רק לנשים ולא ברור לי למה . זה ממש יפה גם לגברים) מישהו יודע איפה משיגים ? אני מחפש משהו בסביבות 300-400 שקל לא יותר .. משהו פשוט כזה..

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by shuy,

אם אתם מנויים של HOT ובזמן האחרון אתם מרגשים האטה משמעותית בקצב האינטרנט או שיבושים בקו הטלפון, כנראה שבהוט חושבים שאתם גנבים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000518926&fid=821

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by LazyBoy,

נשמע לי כמו פריצה יותר מאשר סתם סגירה של האתר... מישהו יודע עוד פרטים?

• 88 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by .AloN,

בבבעעעעעעע

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים