כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בונה באר קטן בחדר. לא משהו גדול מדי.... יש מקום לאיזה 20 בקבוקי שתיה ממוצעים.. השאלה היא איזה 20 בקבוקים חובה להכניס...? יש לי כבר, בקבוק פינלנדיה , בקבוק מרטיני, בקבוק יין אדום איכותי, חורטיצה פרמיום ובקבוק רד-לייבל... מה לדעתכם חובה להכניס, תקציב - עד 200 שקל לבקבוק... אני הולך להכניס עוד וויסקי אחד, מתלבט בין בלנטיימס (רגיל , לא ישן..) לבין דיוארס וויט לייבל... דעתכם?
-
- 54 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אהלן, מסתבר שיום שלישי יש מפגש מחלקתי ועדין לא קניתי שום מתנה למחלקה. תנו רעיונות למשהו מקורי שישמש את כל חברי המחלקה. נמאס כבר מהמסגרות והתמונות, לא יצירתי בעליל. חשבתי אולי לקנות סט קפה. הקטע שהם איזה 9 אנשים במחלקה וצריכים בקרוב להגיע עוד כמה חבר'ה חדשים. כל רעיון התקבל בברכה. טווח מחירים לא כזה חשוב. כמובן שלא יהיה מוגזם מידי. תודה והמשך יום נעים לכולם.
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.
-
- 57 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-