כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו שאלה בגיאומטריה שמחרפנת אותי כבר ימים, מין אתגר שכזה. המצב- המספרים המסומנים הם אורכי הקטעים, החידה היא למצוא את הזוית המסומנת. המצולע הנתון הוא ריבוע, על כל המשתמע מכך. נותן החידה הבטיח לי שאין פה שימוש בשום טכניקה סופר מתקדמת- רק תכונות בסיסיות של ריבוע ומשולש. ללא ספק דרושה פה בניית עזר, ניסיתי כמה וכמה כאלו, אבל לא הצלחתי לפצח את הדבר הארור. טובי המוחות המאכלסים את הפורום- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם הדבר הזה שמדיר שינה מעיניי.
-
- 68 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום כולם, אני התחלתי להדליק את המזגן באחד החדרים על תוכנית מאוורר בלבד (היחידה החיצונית לא דולקת לפי שמיעה). די התחילה להדאיג אותי צריכת החשמל שלו במצב הזה כי אני מפעיל אותו ככה לשעות רבות. נשמע הגיוני להפעיל ככה את המזגן או כדאי לשים מאוורר רצפה רגיל במקום?
-
- 5 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להתקין מזגנים בבית חדש שבניתי. אני צריך 9 מזגנים בבית. הבעיה היא שכל התקנה עולה 500 ש"ח. וביחד - זה הרבה כסף. ההתקנה עצמה היא ממש לא בעיה, כבר התקנתי מזגן פעמיים בחיים. איז מזגנים כבר הכין את התשתיות במהלך בניית השלד, כך שמכל חדר יש צינורות גז וחשמל לגג. נשאר לי רק לחבר. הבעיה היא שצינורות הגז לחוצים בסוף, ואני צריך את המכשיר ש"מסדר קצוות של צינורות גז". מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? איך קוראים לזה? טיפים? עצות? תודה
-
- 13 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני צריך לזהות פונט בעברית והשירות היחיד שאני מכיר לזיהוי פונטים לא תומך בעברית כמו שזה נראה... מישהו מכיר שירות כזה שכן תומך בעברית? *הטקסט שאני צריך לזהות טמוע בקובץ פלאש, אז אם יש שיטה "לפתוח" את הקובץ הזה ולראות מה הפונט שהשתמשו בו גם יעזור.
-
- 1 תגובה
- 10.8k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-