עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…

• 59 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by הדוד משה,

אולי זה קורה רק כאן, אבל ישנה הילה סביב הירח, קטנה וצפופה, שום דבבר מיוחד. אבל עכשיו סביב לה ישנה טבעת ענקית ורפה, משהו יפיפה! אין לי מצלמה בזמינות כרגע, אולי אוסיף תמונה בהמשך. להערכתי הלא-מלומדת מדובר בשבירה דרך ענני הצירוס שהגיעו כעת. מי שרואה את ההילה יכול לנבור במידע כאן: http://www.atoptics.co.uk/halosim.htm ולשתף גם אותי במה שראיתי/ראינו. ולא מדובר לדעתי בהילת 22 מעלות, זו שלנו גדולה בהרבה. עריכה: עכשיו (10:17) די קשה לראות את ההילה. מה שכן, הירח המלא עוצמתי ביותר, לא צריך פנס לטייל בחוץ (שזה כיף )

4. Started by yitzik,

??? שלום אני מחפש כבר הרבה זמן דפי נתונים לגוק micrel y22758c כדי לתקן של או לשכפל .. אני ישמח אם משהו יעזור לי אפילו אם יש גוק דומה לו או שהוציאו משהו חדש תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by k22,

שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום, קניתי אקדח מים עם אפשרות של מצבי השקייה שונים , עכשיו רק אם אני לוחץ על הנצרה יוצאים מים אבל זרם של מים מגיע כל הזמן מהצינור מה שגורם לי לחשוב כיצד איך פיצוץ של מים כיוון שכל הזמן נשלחים מים לאקדח ההשקיה גם כאשר אני לא לוחץ על ההשקייה . תודה

7. Started by תינוק22,

שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Access Denied,

פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Liran3331,

קצת ישן אבל עדיין משעשע מאוד (0:39)

10. אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by computer_freak,

שלום חבר'ה, אחרי התלבטויות רבות, החלטתי ללכת על הנדסת מכונות. יש לי התלבטות בנוגע למוסד הלימודים: 1. מכללת סמי שמעון 2. מכללת אפקה האם יש הבדל במוניטין, ברמה, או בהתייחסות ל-2 המכללות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  13. Started by פילון153,

סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229

14. בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?

• 27 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by nineball,

אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by nineball,

קיבלתי ממישהו שאלה בגיאומטריה שמחרפנת אותי כבר ימים, מין אתגר שכזה. המצב- המספרים המסומנים הם אורכי הקטעים, החידה היא למצוא את הזוית המסומנת. המצולע הנתון הוא ריבוע, על כל המשתמע מכך. נותן החידה הבטיח לי שאין פה שימוש בשום טכניקה סופר מתקדמת- רק תכונות בסיסיות של ריבוע ומשולש. ללא ספק דרושה פה בניית עזר, ניסיתי כמה וכמה כאלו, אבל לא הצלחתי לפצח את הדבר הארור. טובי המוחות המאכלסים את הפורום- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם הדבר הזה שמדיר שינה מעיניי.

• 68 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!

20. Started by YTZ,

למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Toxin II,

שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  22. Started by הדוד משה,

ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!

23. זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.