עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MiniMizer,

אוף....

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by shimon23,

רוצים לדעת למה p4 כל כך איטי? קראו את הציטוט הבא: לקוח מ netaction.co.il המערכת כוללת: מעבד פנטיום ארבע 1.6G במהירות 400MHZ מקורי של אינטל ???

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Overclocker,

אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?

6. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. היי יש לי עוד 3 שבועות מתכונת במ"מ יש לי את המיקוד של החומר אך המיקוד מציין רק מה להשמיט מהחומר הכללי... אני בעצם מחפש את כל הנושאים הנילמדים אותם צריכים ללמוד לבגרות כדי שאוכל מהם להחסיר את מה שאיני צריך... הצעות אחרות ממי שעבר את זה יתקבלו בברכה! תודה...

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by KoM,

על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by eyal,

לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Component,

לא הצלחתי להבין למה כי ערוץ הספורט :AR15: הפסיקו לשדר את המירוצים, אז ראיתי באיזה ערוץ גרמני.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by y@eli,

אני חדשה כאן, מה בדיוק עושים כאן ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

http://www.dfilm.com/mm/mm_route.php?id=407854 זה בהשראת CNN ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Viper2K2,

והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DAN,

מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אני מחפש אתרים עם שמות פרטיים (לאנשים)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nice-1,

אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ETB,

ממש שני מטר מהבית שלי, מלא פצועים!!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים