כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הלכו לי הCX500 (בערך שנתיים, הגיע הזמן נראה לי אחרי מה שהם עברו) ואני מחפש חנות לרכוש חדשות, פיזית (לא דרך האינטרנט). מישהו מכיר חנות שסביר למצוא כאלה באזור המרכז/השרון? רצוי אם אפשר גם מספר טלפון לבדוק...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה הרבה מהידע יש לי וספרים יש לי . מדובר על למידה עצמית יש לי ספרים מג'ון ברייס ועוד חומר. השאלה שלי היא קודם כל האם בכלל כדאי וזה משתלם ? כמה עולות הבחינות ? ואיפה עושים אותן ? והאם יש למשהוא טיפים מה באמת צריך לדעת ? או שיש לו טפסי בחינות ישנות ? או DUMP ים למניהם ברשת של המבחנים האלו ? חברי הפורום, אשמח לקבל עצות ,טיפים וכול מה שאפשר ? בעיקר אם יש כאלו שעשו תעודה כזאת או משהו בסיגנון והם עובדים בתחום ... תודה מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://home.planetinternet.be/~bbaeyen2/thb/index.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חיל האוויר הסעודי יצא לכתוש את המורדים החות'ים בתימן כדי שלא תהפוך לשלוחה איראנית. אך הטכנולוגיה הכי מתקדמת כשלה מול היצירתיות התימנית, שמהווה נבואת זעם לעתיד הלוחמה האווירית גם פה אצלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מעבד E2200 - 455 ש"ח , E5200 - 525 ש"ח לוח ASUS G31 - 330 ש"ח זיכרון 2GB DDR2 800 - 170 ש"ח / + 170 ש"ח כונן קשיח WD 160GB - 250 ש"ח צורב LG DVD - 165 ש"ח 1.44 - 0 ש"ח מארז - 255 ש"ח הרכבה מחשב + בדיקות מאמץ : 200 ש"ח סה"כ : 1700 ש"ח ( 2 גיגה זיכרון ) / 1870 ש"ח ( 4 גיגה זיכרון ) מזומן ! / צ'ק מזומן . ===== יש לו עסק קטן הוא לא יבואן אז להגיב בהתאם ( עוסק פטור אני חושב בלי מע"מ ) ==== למשל תוספות כמו VISTA במחיר 485 ש"ח , או מסך 22 אינץ במחיר 860 ש"ח .. וכו' יחסית לעסק קטן אני חושב שהמחירים שבניתי לו מעולים למרות שאני אישית המלצתי לו לסגור את העסק ולעבור לתחום אחר חוות דעת ?
-
- 62 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-