כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הרבה מהידע יש לי וספרים יש לי . מדובר על למידה עצמית יש לי ספרים מג'ון ברייס ועוד חומר. השאלה שלי היא קודם כל האם בכלל כדאי וזה משתלם ? כמה עולות הבחינות ? ואיפה עושים אותן ? והאם יש למשהוא טיפים מה באמת צריך לדעת ? או שיש לו טפסי בחינות ישנות ? או DUMP ים למניהם ברשת של המבחנים האלו ? חברי הפורום, אשמח לקבל עצות ,טיפים וכול מה שאפשר ? בעיקר אם יש כאלו שעשו תעודה כזאת או משהו בסיגנון והם עובדים בתחום ... תודה מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!! בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!! איזה מין שירות גרוע זה??? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://home.planetinternet.be/~bbaeyen2/thb/index.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שאני מנסה להוריד ואני מקבל את ההודעה הזאת: "עקב עומס על שרתי FileFlyer באיזור, הגישה לשירות מוגבלת. נסה שוב מאוחר יותר." יכול להיות שנתנו באן פשוט לכל ישראל? מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה למלות טופס ווינר אז יש לי מספר שאלות: 1) נגיד הימרתי על 30 ש"ח - אז הסכום שאני מפסיד הוא מקס' 30 ש"ח נכון?.. 2) אם אני מהמר על 30 ש"ח - כמה משחקים אני יכול לסמן (כנ"ל לגבי 10 ש"ח..)? 3) אם נגיד הימרתי על 4 משחקים ובשתים מהם צדקתי - אז אני מקבל את הכסף על השתי משחקים או לא מקבל משהו בכלל? 4) אני אשמח אם תתנו לי טיפים למילוי ווינר כי זה פעם ראשונה שלי.. 5) כשכתוב לי:"סכום זכייה כולל" אז כולל ה30 ש"ח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אוקיי, אני לא מבין מה הולך פה, אבל פתאום אני נכנס לאתר של הויזה ואני רואה שחייבו אותי ב"פז" על 200 שקל דלק ובחיים אני לא שם יותר מ50. האם אני יכול להתקשר לויזה ולהגיד להם שזה RIPOFF ושיבטלו את החיוב הזה ? האם לפנות לפז ? מה עושים במצב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חיל האוויר הסעודי יצא לכתוש את המורדים החות'ים בתימן כדי שלא תהפוך לשלוחה איראנית. אך הטכנולוגיה הכי מתקדמת כשלה מול היצירתיות התימנית, שמהווה נבואת זעם לעתיד הלוחמה האווירית גם פה אצלנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 234 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אותו דבר כמו בכותרת אני צרייך להפנט חבר של כדי לעזור לשכוח טראומה תודה זה חשוב זה לא צחוק
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מעבד E2200 - 455 ש"ח , E5200 - 525 ש"ח לוח ASUS G31 - 330 ש"ח זיכרון 2GB DDR2 800 - 170 ש"ח / + 170 ש"ח כונן קשיח WD 160GB - 250 ש"ח צורב LG DVD - 165 ש"ח 1.44 - 0 ש"ח מארז - 255 ש"ח הרכבה מחשב + בדיקות מאמץ : 200 ש"ח סה"כ : 1700 ש"ח ( 2 גיגה זיכרון ) / 1870 ש"ח ( 4 גיגה זיכרון ) מזומן ! / צ'ק מזומן . ===== יש לו עסק קטן הוא לא יבואן אז להגיב בהתאם ( עוסק פטור אני חושב בלי מע"מ ) ==== למשל תוספות כמו VISTA במחיר 485 ש"ח , או מסך 22 אינץ במחיר 860 ש"ח .. וכו' יחסית לעסק קטן אני חושב שהמחירים שבניתי לו מעולים למרות שאני אישית המלצתי לו לסגור את העסק ולעבור לתחום אחר חוות דעת ?
-
- 62 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
Danny Macaskill: The Ridge
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מקווה שזה מתאים לכאן... אשמח לדעת אם יש כאן עוסק פטור שפתח חשבון מפתח עסקי בחנות של גוגל כבר פעמיים מנסה , מספק להם תעודת עוסק פטור ממע"מ , מספר DUNS הכל! , אבל כל פעם אחרי כמה שעות הם פשוט "מגבילים" את החשבון ואז שאתה מערער הם דוחים את הערעור ואומרים לך שאין מה לעשות עם החשבון הזה ומה שיותר מעצבן מלבזבז כל הזמן 25$ זה לא להבין מה הם רוצים!. אז אם יש כאן מישהו עם עוסק פטור שהצליח לפתוח אשמח שיסביר לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר במרכז ראשון לציון. מתחת לבית שלי יש פיצוציה שעובדת גם בשבת. המדחס של הפיצוציה נמצא בערך מתחת לחלון שלי (אני גר בקומה השנייה). המדחס שלהם תמיד מרעיש, אבל היום בנוסף לרעש הוא התחיל להשמיע חריקות מזעזעות. הלכתי לבעלים בפיצוציה וכרגיל אין עם מי לדבר. החלטתי להתקשר למוקד 106 ולהתלונן על המפגע. הנציגה אומרת שעלי למדוד את הרעש עם מד דציבלים ולפנות למחלקת איכות הסביבה של העירייה. היא אמרה את זה בטון כל כך רגוע ומובן מאילו כאילו כל משפחה מחזיקה מד דציבלים במגירה. מרוב עצבים ניתקתי לה בפנים. אין גבול לחוצפה. מה אתם אומרים? נתקלתם במשהו דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-