כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
סקיי עורכים סקר וערפאת מוביל ע"פ שרון עיזרו לישראל לנצח! http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,1000781,00.html
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לצורך פרויקט חדש, אני זקוק בדחיפות למחשב ישן. אני צריך לוח אם עם פנטיום 166-200 או משהו בסגנון. רצוי לוח אם עם כרטיס קול SB16 וכרטיס מסך (סתם כרטיס) ONBOARD. אני מחפש גם ספק דק (לא הספקים שמשווקים היום) . זהו. אודה לכם על תגובה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מגיע לו !!!!!! <צונזר ע"י MiniMizer> יש פה גורמים שמאלנים שמצנזרים פה כל דבר שמראה מה קורא באמת ממש כמו התישורת השמאלנית...... חבל מאוד !!!!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=4662 הנה הוכחה שזה כן עובד
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
-
כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.
-
מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…
-
- 55 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-