עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DAN,

נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  4. כנסו לאתר : http://home.cfl.rr.com/bjp/

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בירושלים , ליד השוק ...

• 96 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. תגידו לי שלא שוב מול המחשב.

• 69 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…

• 50 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

ניפתח אתר חדש בנושא וחובה לכ ישראלי בלב ובנשמה להיכנס : http://www.laad.btl.gov.il/

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

11. Started by KRS1,

מישהו אולי מכיר רשת חנויות מחשבים, שנחשבות זולות, בארה"ב? תודה לכל העונים... 8)

• 1 תגובה
    • 6.9k צפיות
  12. Started by LermanIsUberCool,

מי אוהב?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by scorpion,

אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by biodome,

הבסיס שלי התקשר עכשיו... לא, לא הקפיצו אותי. הודיעו לי שההלוויה של המילואימנק שנהרג היום נדחתה ליום חמישי בבוקר. אני במסדר כבוד בהלוויה. הייתי במסדר כבוד גם של אחד המילאומניקים שנהרגו אז עם הצלף הערבי לפני איזה חודש. לדעתי, זה עצוב, שלבסיס שלי כבר יש אנשים קבועים שהוא שולח להלוויות. אנשים שכבר התאמנו לכך ומומחים וממוקצעים בנושא. מש"קי הלוויות. :'(

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yoav9,

ואיך הם עדיין אוהבים יותר אותם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Necessary_Evil,

אהאי הצלחתי להתגנב לחדר של חציל ולכתוב בשמה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. חבר שלי מתקשר אלי(זה שנשרף לו המחשב בגלל ספק זול) ואומר לי: "עשיתי חישובים והכל ואין לי כסך למע' DURON חדשה, הלכתי לחנות והמוכר הציע לי לוח VIA APPLO 133...." אני כל לא יודע מה יותר גרוע הטמטום שלהם או זה שהם עושקים אותנו

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היום הייתי בבאג כי הייתי צריך להעביר את הזמן. ושאלתי את המוכר איזה כרטיסי מסך יש לכם? ובהתלהבות המוכר אמר לי שיש להם גיפורס 4 !!!! אז שאלתי אותו של איזה יצרן והוא אמר לי "Nvidia אורגינל" אז שאלתי אותו אם יש משהו אחר כמו ASUS MSI והוא אמר שהם עובדים רק עם Nvidia וזה סה"כ פלסטיק ומה שחשוב זה השבב. וזהו הלכתי גנבים שקרנים!!!!! אל תקנו מהם דיסקטים אפילו!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…

• 55 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.