כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
שאפשר לקנות בהן את ה HD280?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס מידי פעם לפורטל בשם pcarenA עד שהנכנסתי היום ובערב וגיליתי הודעה שהוא נפרץ. קישור: http://www.pcarena.org מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא יודע אם זה רק אצלי אבל מאז המעבר לפורמט החדש האתר עובד מממש ממש ממש לאט! לפעמים אני מתייאש ופשוט סוגר אותו מרוב האיטיות. :-\
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן. אשמח אם תתפקדו. 1) גודל חבילה. 2) שם ספק, מחיר ספק. 3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית. 4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה. 5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את זה אבל אין לי מושג איפה יש??? מישהו יודע?? תודה מראש איתי
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2010604
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
דייי נמאס אני לא יכול יותר .... אין לי עבושה אני תקוע בחוב של 2000 שח לביטוח לאומי שעוד מאת יהיה עליו ריבית + הצמדה :'( כשאני אפילו מנסה למצוא עבודה .. נכנס לכוח אדם או שהם זורקים לי איזה עבטדה כמו לכלב שאפילו ערבי לא היה הולך לעבוד שם או שאומרים לי אחי צבא אתה צעיר "בן 20" אין לך תבא אנחנו צרחים אחרי צבע אנחנו צרכים אנשים עם מקצוע ויש לי מקצוע "תחזוקה מכנית עם תעושה של משרד העבודה " מה אני יעשה שלא יצא לי לצבור נסיון תעסוקתי ? למות בגלל זה :s05: וכל זה למה כי בזמנו עברתי תאונת דרכים עם אופנים שברתי יד ורגל שכבתי שבועיים בבית חולים עם מסמרים ביד וברגל וכאבים שלא הייתי מאחל לאף אחד ! לצבא לא יצא לי ללכת אולי בגלל שהייתי מטומטם אי מודע הייתי טמבל ככשאלו אותי עם …
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים לרשום את זה אז רשמתי כאן. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני לא מתמצא בנושא ולא יודע היכן לשים דגש במכשיר הזה ולכן אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרושים משתתפים למחקר בפסיכולוגיה חברתית. המחקר מבוצע דרך המחשב, בלינק הבא: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2hHFC8Uxmym0i3j המחקר אינו מיועד לצמחונים/טבעונים. בבקשה אל תדלגו על הסרטון. תודה רבה לכל המשתתפים.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-