כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קניתי ליפני יומיים Nokia 3510i ושמתי טפט יפה כזה של Taz הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הכתב הזה באמצע המסך יש שם שלוש שורות בראשונה העליונה רשום Orange בשניה האמצעית רשום שוב orange ובתחתונה רשון "חזק" אז רציתי לדעת איך מורידים את כל הכתב הזה שיראו רק את התמונה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש פצצה החזקה יותר מ פצצת אטום?? כמה זמן חיי אנשטיין וממה הוא נפטר? :-X
-
- 93 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
סידרה כל כך טובה ואין המשך? לפי יש המשך, המשך גדול! אז מתי זה אמור לחזור?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קודם כל יתנו לסטודנט שיש לו בחשבון רק שליש מהסכום הזה? דבר שני אפשר לתת את האוטו כביטחון? הכוונה במידה והכסף לא מוחזר לוקחים את האוטוהמטרה היא להחזיק רכב חצי שנה ואחר כך לעבור דירה וכבר לא יהיה צורך באוטו מה הסיכונים במהלך כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-