כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
חבר אחד שלי אמר לי שהוא ראה כנראה AX7 או SK6 באיזה חנות מקומית פה ברעננה. היום הלכתי לברר את העניין, וזה מה שיצא: אני: שלום, אתם מוכרים פה HEATSINKS? מוכר (במבטא רוסי כבד): מה? אני: היטסינקים. מוכר: מה זה? אני: הגוש מתכת ששמים על המעבד מוכר: וונטילטור?? אני: אהההה..... מוכר: איך אמרת? אני: היטסינקים. ככה קוראים לזה, במציאות. מוכר (ממלמל): פעם ראשונה שאני שומע על זה אני: מה ששמים על מעבד מוכר: וונטילטור?? COOLER, COOLER אני: כן מוכר: אהה. לאיזה מעבד רוצה? אני: AMD. יש לכם משהו מעבר למה שבא כרגיל? רק רציתי לראות מה יש פה, אני לא עומד לקנות כלום. מוכר: (מצביע לעבר המדפים) יש לנו דרגון אורב ו*ממלמל משהו ומצביע על עוד אורב*. אני: יש לכם אולי היטסינקים של חברה בשם THERMALRIGHT?…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם . תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! . לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים . יאללה תתחילו לעבוד .
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאנשים עם לב חזק בלבד..... איפה אפי ?? מכירים האיש המפוספס הקטן יש כאן את התמונת איפה אפי הכי קשה שראיתי בחיים שלי מי שמוצא אותו שיכתוב....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כידוע בלוחות RDR יש מחוללי שעון שונים.. אחד - גרוע, שני- מעולה.. הימורים- איזה אני מקבל? ;D CYP- הגרועים, ICS- הטובים אגב, הלוח הוא הTH7-II.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ולכל היודניקים: עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT
-
כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"
-
-
אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://planet.nana.co.il/riebix/plo.JPG משהוא קורה בפלונטר
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-