עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KapiSH,

אם הייתי משתמש בשומר מסך בטוח הייתי משתמש בזה! :smoke:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. Started by maCr0T,

ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by udicol,

העיפו אותי מהפורום של תפוז .(רשתות ואינטרנט) נכנסתי לשם להגיב לבחור שקנה Router בדיוק כמו שלי , מנהל הפורום הגיב :"ומה עשית בזה בן גוריון ? " ... ואני הגבתי , וזה מה שראיתי כשנכנסתי לשם :

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Ewingum,

http://www.apple.com/trailers/newline/simone.html

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

הרגע קפץ לי החלון הטורדני בICQ והודיע לי שלאורי יש עוד יומיים יום הולדת...אז- מזל טוב, הצלחה, אושר עושר כושר ושתגיע ל4 ג'ה"צ... ;D חברה- איחולים נ.ב- מקווה שהתאריך נכון :smoke:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by The Grey Matter,

Ha Ha Ha Ha!!!!! אני בספטמבר בתערוכת ECTS בלונדון, ואתם תקועים פה בארץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. All your base are belong to us ומאיפה הוא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DJO,

אני מגדיר את עצמי כאחד כזה =] מעניין אותי לדעת מי עוד, אני יודע שמבין חברי הצוות דן, אורי וניצן הם בטוח כלולים 8). נא לפרסם הודעה רק אם השעה בה היא אחרי 03:00 =] לא שאני מתכוון ללכת לישון עכשיו, נראה לי קצת CS מתאים :smoke:.

• 106 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. אורח R0ckF0rD

ברזיל זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1994 לפני זה הם זכו ב-1970 אם תחברו 1994עם 1970 תקבלו 3964 ארגנטינה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1986 לפני זה הם זכו ב -1978 אם תחברו 1986 עם 1978 תקבלו 3964 גרמניה זכתה בגביע העולם בפעם האחרונה ב- 1990 לפני זה הם זכו ב- 1974 אם תחברו 1990 עם 1974 תקבלו 3964 כדי לדעת מי יזכה בגביע העולם 2002 תחסירו 2002 מ 3964 ותקבלו 1962 הקבוצה שזכתה ב-1962 (בראזיל) תזכה גם ב 2002. ;D הדבר מוכיח שיש פאטרן או מחזור מתמטי ואפשר להסביר איתו הרבה דברים בעולם וגם לחזות את העתיד לפעמים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני נכנס לתומי לאתר Walla מדפדף בכתבות , ואופס נפתח לי חלון בדיוק כמו של חדשות וולאה ומה יש שם ? לקח לי כמה דקות להבין שהם בנו בדיוק את הדף של החדשות אבל בגרסא של פרסומות של סלקום !!! אני תוהה ולא מבין לאן נכנסתי , ומה קורא עם האתר של וואלה . חוץ מזה כל הזמן קופץ לי הפלאש המעצבן הזה של וואללה ושל תפוז ! צריך לעשות מרד צרכנים על האתרים המפגרים האילו !!! קישור : http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ads/cellcom

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Iron Man,

בואו להכניס סטירה לקוף אני הצלחתי 218 miles per hour

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Boomer,

כנסו שנייה לאתר Gamer ותראו מה עשו לו... זה נראה כאילו שמישהו פרץ והכניס לשם אתר אחר אבל אני לא בטוח... עריכה: אם הולכים ל-www.gamer.co.il/gamer אז הכל בסדר...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by godisme171,

איפה אפשר לקנות ניילון בועות (איזה גליל של 50 מ') באזור ירושלים או אזור חולון ראשל"צ לוד בקיצור כל האזור הזה? בתודה טל ;D

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. מישהו מכיר את המילים ושל איזה שיר הם? עריכה: למה הוא לא מוכן לשים את זה נורמלית בצד שמאל? Its Christmas at ground zero There is music in the air The sleigh bells are ringing And the Caroelers are singing While the air rake sirens blare Its christmas at ground zero The button has been pressed The radio just let us know that is not a test Every where the atom bombs are dropping Its the end of all humanity, no more time for last minute shopping Its time to face your final destiny Its Christmas at ground zero There's panic in the Crowd, We can dump debree while we trim the tree Underneath the mushroom cloud You might hear some raindear on your roof-top Or Jack Frost playing …

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by abc,

למיני מייזר לתשובה שרשמת לי מה לעזעזל הקשר של רוטר? מה כל דבר מצחיק -רוטר למה סגרת את הת'רד?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by abc,

אני פותח כאן תחרות קללות בשפה העברית! הסיבה היא ששמתי לב שבעברית הקללות הכי מפגרות בעולם... רק ברוסית יש קללות מקוריות ויפות (ואני לא רוסי) אז כל מי שיש לו קללה מקורית ומצחיקה לכתב אותה כאן אני אתחיל: <צונזר>

• 2 תגובות
    • 9.4k צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

כולם! לשמוע מחר רדיו 1 משעה 12:00 עד 2:00 בלילה ב 12:30 אני אהיה חצי שעה ברדיו (היום הקליטו אותי ) ויאללה אל תתעצלו ותצביעו בשבילי (אורי רוזנברג מחיפה). אני אמסור דש"ים לכל משתמשי HWZONE דרך אדב למי מבינכם שלא יודע מזה רדיו אחד: רדיו אחד הוא רדיו לצעירים עם השירים הכי טובים, והתוכניות הכי פצצתיות זה נמצא כמעט בכל התחנות בארץ (אני יודע על רדיו חיפה 107.5 FM, ועל רדיו מיקס 104.5 FM) נ.ב תגידו לי איך הייתי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by roadrunner,

הוא בסביבות 4.95 , נראה לכם שהם לא יודעים שהיה פיחות בשאר החנויות השער הוא בסביבות 4.85 שמתם לב שהם כבר לא מציינים את שער הדולר בדף הבית שלהם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by KoM,

עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מי ניצח ?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoav9,

הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד . יהיה נחמד .

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים