כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים ברצוני לרכוש מחשב חדש, ומאחר ואינני מעורה בשוק בשנים האחרונות, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לחנויות מחשבים טובות בארץ? רצוי באזור ירושלים \ מרכז [באם הן לא בירושלים, אז העיקר שיספקו שירות משלוחים] תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
??? שלום אני מחפש כבר הרבה זמן דפי נתונים לגוק micrel y22758c כדי לתקן של או לשכפל .. אני ישמח אם משהו יעזור לי אפילו אם יש גוק דומה לו או שהוציאו משהו חדש תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?
-
- 27 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו שאלה בגיאומטריה שמחרפנת אותי כבר ימים, מין אתגר שכזה. המצב- המספרים המסומנים הם אורכי הקטעים, החידה היא למצוא את הזוית המסומנת. המצולע הנתון הוא ריבוע, על כל המשתמע מכך. נותן החידה הבטיח לי שאין פה שימוש בשום טכניקה סופר מתקדמת- רק תכונות בסיסיות של ריבוע ומשולש. ללא ספק דרושה פה בניית עזר, ניסיתי כמה וכמה כאלו, אבל לא הצלחתי לפצח את הדבר הארור. טובי המוחות המאכלסים את הפורום- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם הדבר הזה שמדיר שינה מעיניי.
-
- 68 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך לזהות פונט בעברית והשירות היחיד שאני מכיר לזיהוי פונטים לא תומך בעברית כמו שזה נראה... מישהו מכיר שירות כזה שכן תומך בעברית? *הטקסט שאני צריך לזהות טמוע בקובץ פלאש, אז אם יש שיטה "לפתוח" את הקובץ הזה ולראות מה הפונט שהשתמשו בו גם יעזור.
-
- 1 תגובה
- 10.8k צפיות
-
-
שלום שאלה בכותרת, שעון GUESS של חבר שנקנה בארה"ב החליד משום מה - יש חנויות בארץ שנותנות אחריות גלובאלית לשעונים שלהם או שהכל דרך תיקון עצמאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא צריך להיות מוסתר ואני מעדיף להרכיב לבד ושאפשר יהיה לראות במחשב. זה לא מיועד לשמור על רכוש יקר אלא סתם כדי לתת תחושה טובה יותר ובטוחה יותר וגם לדעת מי עומד בחוץ. מדובר בבית פרטי כמובן (אני מעוניין במצלמה אחת או שתיים). יש לכם מידע לתת לי? למשל מחירים, התקנה, שמירה של מה שמצולם, חנויות...
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום כולם, אני התחלתי להדליק את המזגן באחד החדרים על תוכנית מאוורר בלבד (היחידה החיצונית לא דולקת לפי שמיעה). די התחילה להדאיג אותי צריכת החשמל שלו במצב הזה כי אני מפעיל אותו ככה לשעות רבות. נשמע הגיוני להפעיל ככה את המזגן או כדאי לשים מאוורר רצפה רגיל במקום?
-
- 5 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע ממלא מסמכים בשביל לקבל צו ירושה. יש כמה דברים שלא הבנתי במילוי הטפסים. יש כאן משהו שיכול לעזור לי עם זה בפרטי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבן שלי בן 12.5 הוא ילד מחונן הוא לומד ל 5 יחידות מתמטיקה בבר אילן בלחץ מטורף וגם שם הציונים שלו הם מאיות בתוכנית זאת בכיתה י"ג הילד מסיים עם תואר ראשון הציעו לו ללמוד מתמטיקה בכיתה ט והוא לא רצה, רשמו אותו אוטומטית לנבחרת המתמטיקה של בית הספר והוא לא רצה הוא העדיף אתלטיקה קלה השאלה שלי אני מעוניין שהוא יתחבר לעולם המחשבים יש איזה קורס שאתם ממליצים עליו , השאלה גם אם אפשר לרשום אותו בגיל כזה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום מכתב הביתה הקורא לפסילת חברת הכנסת חנין זועבי מהתמודדות לכנסת ה - 19 מאת ח"כ דני דנון במכתב יש בקשה לשלוח מייל או פקס של טופס עם הפרטים שלכם. עכשיו, אני יודע שזה מעצבן ומעיק לשלוח מכתב דרך הפקס אז בניתי בשבילכם מערכת שעושה את העבודה לבד: http://www.indexportal.co.il/HaninZoabi/Default.asp אשמח מאוד אם תפיצו לכולם את העמוד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטודנטים עניים מחפשים מכונה בכ1000 ש"ח. תהיתי אם למישהו יש המלצה ואם לא למכונה ספציפית אז אולי לחברה מסוימת. ראיתי את המכונה הזאת ויש לה כמה ביקורות טובות ותהיתי אם מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ עליהם או לחלופין להזהיר מפניהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-