עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יותר נכון סוחרי סמים ומפתחי תוכנות אבל לא היה לי מקום בכותרת

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by DXT,

למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

מי מהוותיקים כאן?

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by ^HocK^,

אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15: "אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by ^HocK^,

לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by -swap-,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות נגן RIO בארץ או בחו"ל (בעיקר באיטליה) וגם את האתר של RIO

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D. מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר! התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדע…

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by LermanIsUberCool,

אהבתי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoav9,

אפשר לקרוא לי בוחן גדרות מטפס על עצים אוכל גדילת דובונים מקיים יחסי מין עם חתולים... :'( איזה תמונה מחורבנת!!! או קיי, כולם לקנות ראש אחד, אני עמוד 66 (זה לא כזה נידח!!!!) וגם תראו מה היא חושבת עלי (bitch!) אבל אני יותר מגניב!!! אהההההה!!!! וזאתי שלידי ידידה טובה שלי וגם הבן השני... והבת השניה... סתם טמבלולה... :-\

• 107 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by udi,

האם משהוא יודע איך או איפה אני יכול לברר מחירים של ציוד מחשבי לסוגו באינטרנט { אני יודע שאסור לפרסם אתרים אבל זה רק בשביל לדעת מחירים לא יותר מזה}.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by The Grey Matter,

הנה סרטון פלאש נחמד והנה עוד אחד

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by MishaK,

מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by eddy,

אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

http://www.spiritonin.com/capoeirafighter/capoeirafighter2.html

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

למה אתם קוראים לאיי סי קיו איציק כאילו מה הקשר (נראה לי שאני יודע) ולמה לא להגיד פשוט איי סי קיו ???

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני מחפש שיר מאוד מפורסם שאני לא יודע את שמו ואת שם הלהקה שמבצעת אותו מה שכן אני יודע זה בפרסומת החדשה של בזק בינלאומי הוא מושמע והוא הולך משהו כזה:פה פו פה פה פה פה פה פה.... ואומרים בשיר את המילה SCAT MAN משהו יודע ? ???

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by N N C,

בין העונים נכונה תוגרל פגישה עם אחת הנערות המדהימות הללו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים