עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לגבי עלות המכשיר, משחקים מומלצים וציוד נלווה (ג'וסטיק נוסף, כרטיס זכרון..) וכו' (ועוד כמה דברים שלא נעלה על הדף...) אם אפשר אני מעדיף ב- ICQ # 97128616 ממתין, תודה.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Dr-XP,

כתוב באתר שלהם: מיום חמישי הקרוב, 25/7 ,אנו עוברים למשכננו החדש ברחוב כנרית 41 , קיסריה :s05:

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by The_Byter,

13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by Dr-XP,

הסיפור הטוב ביותר של כל הזמנים / פורום HwZone יום אחד זה הלכתי לאכול ופתאום ראיתי כבשה שאכלה לאפה עם גראס ו(המון)עמבה היא ראתה יונה שצועקת "גם אני עושה שוק עם גיל חובב!" ובפה שלה היה פופיק ובו היה עגיל ויהלום (שהול)ואז שאול אמר מייאו.. והיונה הפכה לפיל מעופף שעשה מה שעשו לאבותינו ומה שעשו להם העמלקים באמצע הנרגילה והחשיש שהם מכרו למיצרים המפגרים שהלכו לאכול הרבה חרא אבל פתאום החרא זינק על הכלב שהיה בעמדת אש (חירבון) וטרח להקפיץ את החלון ובום! נשבר האשך השמאלי של יוסי והוא החליט לעשות ניתוח לשינוי מין כדי שהוא ירזה ומהר בשביל שהוא יוכל לעשות אורגיה גלובלית בגן העצמאות במוצש הקרוב יחד עם כל השכונה וגם עם איעזתו העקרה והכוסית והמדיום ריר בתוך מיקרוגל עם 50 מיליון חז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by Dr-XP,

ראיתי אותך יום אחד משחק sof2 בשרת של עידו האם זה אתה ???

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. Started by LermanIsUberCool,

יש עוד מעריצים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by blabla2002,

לפי הicq יש למישה יומלדת עוד יומים אז מז טוב

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. Started by DXT,

העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ^HocK^,

אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15: "אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by TheSoupNatzi,

המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by none,

יש פירסומת באתר אבל היא לא מפנה לשום מקום

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. תמונה אחת שווה אלף מילים...

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  15. טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by beast_master,

שלום אניז קוק למידע פשוט אך חשוב ביותר איכן אני יכול למצוא את מספר ה ID של המחשב מקווה לכבל תשובה בימים הקרובים זה דבר שאני צריך בדחיפות ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yuvyuv,

בלי להגיב בבקשה...! רק להצביע...

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by DXT,

כמו הת'רד ההוא... Herzeliya OWNZ 8)

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  20. לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  21. איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ^HocK^,

לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by waizman,

דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by yoav9,

אפשר לקרוא לי בוחן גדרות מטפס על עצים אוכל גדילת דובונים מקיים יחסי מין עם חתולים... :'( איזה תמונה מחורבנת!!! או קיי, כולם לקנות ראש אחד, אני עמוד 66 (זה לא כזה נידח!!!!) וגם תראו מה היא חושבת עלי (bitch!) אבל אני יותר מגניב!!! אהההההה!!!! וזאתי שלידי ידידה טובה שלי וגם הבן השני... והבת השניה... סתם טמבלולה... :-\

• 107 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים