כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בספטמבר הקרוב אנחנו (אני, זוגתי ועוד זוג חברים) מתכננים לטוס ל-12 יום בבריטניה (תכלס זה יוצא 10.5 ימים נטו בגלל הטיסות). התכנון הוא לבלות 4.5 ימים בלונדון (כאמור ביום הראשון זה רק חצי יום בגלל הטיסה) ואז לנסוע לסקוטלנד (כנראה ברכבת לאדינבורו שאמורה לקחת 4.5 שעות נסיעה). נבלה יום באדינבורו ואז נשכור רכב ונתור את מרכז סקוטלנד (כולל לינה בכל מיני תחנות ביניים) במשך 4 ימים. ביום האחרון נצטרך כבר לחזור לאנגליה (ברכב או ברכבת...) כי למחרת הטיסה חזרה הביתה. אנחנו צריכים לתכנן מסלול בסקוטלנד, כדי שנוכל להזמין מקומות ללון בהם, והבעיה היא שסקוטלנד סה"כ לא קטנה ואנחנו צריכים לתכנן בהתאם. האם למישהו יש המלצות למסלולים? אתרים שהם must see ונוכל לבנות את המסלול שלנו סביבם אולי? (…
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
צמד הבמאים-תסריטאים המעוטר חוזר לתחום הקומדיות עם Hail, Caesar! לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-הצצה-ראשונה-לסרט-החדש-והמדליק-של-הא/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מדובר על אתר PubMed. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed בדקתי גם בסמארטפון: כשאני על הספק של הוטמובייל (לא הוטנט!) האתר עובד, אבל כשעוברים לגלישה בווי-פיי (של הוטנט) זה מראה שהוא לא מוצא את השרת שלו. לפני זה בדקתי גם באתר www.isup.me והוא כמובן מראה שהאתר שלהם פעיל.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי לפני שבועיים באתר מצוין לקניית משחקים דרך הרשת (מקבלים קוד להורדת המשחק באופן חוקי דרך origin,steam, וכו'...) ורציתי להמליץ עליו פה! מן הסתם המחירים זולים בהרבה מאשר לקנות עותק פיזי ומקבלים את הקוד תוך דקה מרגע התשלום! לאתר קוראים G2A https://www.g2a.com/r/discounts_month בנוסף יש אופצייה להירשם שם ל "G2A gold mine" ששם יש את שיטת הפירמידה - על כל בן אדם שבא דרך הלינק שלך וקנה משהו (כולל אתה) אתם מקבלים 0.5-4€ (תלוי בסכום המשחק) נקי לחשבונכם!!!!! אני רשום לאתר שבועיים וכבר עם 12.25€ בחשבון כל מה שצריך לעשות זה לשתף את האתר וקובץ cookie ישמר אצל המשתמש שנכנס מהלינק וכעת כל קנייה שלו או של מי שהוא גם הביא דרך הלינק שלו, תזכה אתכ…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש מילה שמשמעותה שיגעון גדולה מישהוא פה יודע אולי את המילה הזו ועוד ביטוי ששכתי איך אומרים אותו משמעותו עליה(סיבה) למלחמה תעזרו לי בבקשה מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש. מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות. מה אתם אומרים על המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Download via Teleglobe Download via GlobalCrossing Download via TeliaSonera Download via Level(3) Download via TeliaSonera #2 Download via Level(3) #2 Download via Level(3) #4 Download via Cogent #2 Download via Cogent Download via Level(3) #3 ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
איזה יום, אילו חדשות נהדרות!!! בעלה של בת-דודה (מתגוררים בלוס אנג'לס) רכש סקייליין GT-R משנת 92' משופרת ומחוזקת היטב וכשאגיע אליהם, אוכל לנסות אותה (מעניין תוך כמה זמן אסגור 196 קמ"ש)! מפרט טכני יבש : מנוע שישה צילינדרים בשורה DOHC w/ TwinTurbo בנפח של 2.6 ליטרים המפיק 280 כ"ס (הגבלה) ב6800 סל"ד, יש הטוענים שבמקרים מאוד מסויימים אפשר לסחוט ממנו 1k כ"ס בקירוב. (זכרו, מדובר ב2.6 ליטרים בלבד) מומנט פיתול של 36.8 קג"מ מתקבל ב4000 סל"ד. ביצועים : 0 - 100 קמ"ש : 4.7 שניות 0 - 160 קמ"ש : 12.7 שניות 0 - 400 מטר : קצת מעל ל13 שניות (די צולע, אבל כל זה ישתנה החל מהחודש הבא...). זהו ריק, בעלה של בת-דודתי ביחד עם ביתם החמודה, שאנון. 8) הרכב, כפי שמגיע מיפן מסורס ביו…
-
- 76 תגובות
- 7k צפיות
-