כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 199 צפיות
- 1 follower
-
-
נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KGalLxQs_O8&feature=related צפייה מהנה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-2007 הדיחה פייסבוק את מייספייס והפכה לרשת החברתית החזקה ביותר, על חשבונה. ב-2022 נראה שטיקטוק עושה אותו דבר לילד הראשון של מארק צוקרברג, אבל במקום להחיות את היזמות והחדשנות, הוא מתבחבש בחיקויים של המתחרה הסינית. ככה אי אפשר לנצחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 223 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 218 צפיות
- 1 follower
-
-
היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
עישון. נושא שנוי במחלוקת בכלל הציבור הרחב. נתקלתי היום במקרה בכתבה באינטרנט ששר הבריאות רוצה להעביר חוק שיעלה את מחירי הסיגריות ב כ 20%. החוק הזה הוא לא מטרת הדיון כאן. מטרת הדיון היא שכול אחד יציג את דעתו לגבי עישון במקומות הציבורים כמו מועדונים, פאבים קניונים,מסעדות,בתי קפה וכו'ה... לאלה שלא מעשנים תתנו את דעתכם וכמובן, גם המעשנים מבניכם, האם אתם חושבים שזה סביר לחנוק את כול הסביבה שלכם בגלל שפשוט בא לכם לעשן? אני באופן אישי לא נגעתי בסיגריה ואפילו בנרגילה בכול החיים שלי. אני לא סובל את מסך העשן המעצבן הזה שמופיע כמעט בכול פאב ומועדון שאני נכנס אליו . עוד דבר שמעצבן אותי באופן אישי זה ליראות בחורות מעשנות, לא יודע למה אבל זה פשוט מעלה לי את הקריזה. דעתכם? ...
-
- 91 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב , ואני בטוח שאיני היחיד - שעל אף שממשק הפורום תומך בעברית, מרבית משתמשי הפורום ואני נמנה מביניהם כותבים את שמם - באנגלית עכשיו השאלה שלי היא למה? מה כל כך מיוחד בשפה האנגלית?שפה פשוטה מאוד ומאוד אינטואיטיבית לעומת העברית השפה לדעתי אחת מהיפות שקיימות
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מחפש את הסרט של חיים הכט על הטיסה בשמי אוושוויץ אני צריך אותו בשביל הרצאה שאני עושה... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש roshos
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר טוב שלי נהג עם רשיון בתוקף אך ללא רשיון רכב תקף במשך 10 חודשים ללא ידיעתו והוזמן למשפט.מישהו יודע מה הדין במקרה כזה???
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מצד אחד ילדותי ואולי קצת מצחיק ומצד שני מאוד פוגע ומעליב. למה שיקימו נגדי תנועה?מי העז לחשוב על הרעיון הזה אפילו? אני קורא למקים התנועה להגיב כאן, למחוק את התנועה המטופשת הזו משם ולהתנצל. כרגע אנעי פותר בעייה במחשב שלי ולכן אני מגיב מהלפטופ של אמא שלי,אבל זה פוגע יותר מאשר מצחיק לפתוח נגדי תנועה. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני רוצה להמשיך ללמוד שם ואני קורא הרבה ת'רדים באתר הזה כבר שנים,וגם חומר מהאתר כמו כתבות,מדריכים, ביקורות,מאמרים וכו', ואנשים פה במקום לעזור לי ולהתחבר איתי פותחים נגדי תנועה. אני לא חדש במחשבים, כי את רוב החומר של הקורס אני מכיר כבר שנים, ואנשים פה יכולים לעזור לי להתקדם הלאה בתחום המחשבים בנוסף לחומר שבאתר ובמקום זה הם פותחים נגדי תנועה. אם התחב…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-