עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A.Iniesta,

מישהו יודע כמה סיבובים השעון חשמל עושה בדקה תחת עומס? וללא עומס? תודה רבה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by eran256,

לפעמים אני קם בלילה, ואני רוצה לדעת מה השעה בלי לקום מהמיטה. יש לי קוצר ראיה (3.25). איפה אפשר לקנות שעון כזה שאפשר לקרוא מרחוק בלי משקפיים? (יש דבר כזה בכלל) או איך אפשר לבנות אחד כזה? אני לא מחפש הצעות כמו שים משקפיים. כנל לגבי שעון יד. אני מעדיף לבנות את זה בגלל שזה נראה לי מגניב. אם זה משנה אז המרחק קבוע 2.7M. תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by fuck off,

רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.

5. שעון מד דופק למי שיש וממליץ תודה

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  6. קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים אני מחפש לקנות לי ולחברה שלי שעוני דופק , אשמח אם תעזרו לי למצוא שעון דופק ללא רצועת חזה, שאולי מודד את הדופק מהיד בלבד. עוד תכונות שמעניינות אותי זה GPS שיתן מחוון על מהירות ומסלול , והאופציה לשמור את המידע למעקב. הגבלת מחיר עד 3 אלף לשעון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות
  11. Started by cleric,

לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by Los,

לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by xtract1,

אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by יואב גולדהורן,

לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי תוכנה של שעון מוערר??

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by AsD[eyal],

מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by redead,

יש כאן מישהו שבמסגרת לימודי התואר שלו לקח שעורים פרטיים מחברה גדולה שמציעה את השרותים האלה? יש לי קורס שנקרא שיטות באנליזה 1 ואני בקושי מצליח להבין מה הולך בקורס הזה.. המבחן יתקיין עוד כ20 יום ואני חושב לקחת שעורים פרטיים שיעזרו לי לעבור את המבחן הזה. מחיפוש באינטרנט נתקלתי בשני האתרים האלה : http://my100.co.il/ http://www.studentim.org/ מישהו מכיר או שמע ויכול להמליץ.? תודה..

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by navk2,

אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by com,

היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. אני עובד בימים א-ה 12 שעות ולפי החוק אני מקבל על 8 שעות עבודה ראשונות 20 ש"ח, שעתיים נוספות זה 25 ש"ח, וכל שעה נוספת מעל כל ה 10 שעות אני מקבל 30 ש"ח לשעה... לשאלה העיקרית, ביום שישי אני עובד שמונה שעות ומקבל עשרים שקל לשעה אבל אמרו לי שאני אמור לקבל יותר, אז מה ניראה לכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.