עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ScreameR,

בבקשה תגידו לי אני מת לקנות!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yoav9,

לכל אחד יש אדם שהוא מעריץ, בין אם זה את היידי קלום, ג'ון טרבולטה או minimizer, לכל אחד יש אדם אשר הוא מסתכל עליו ביראה (הערנב אינו נחשב!) אז שתפו אותנו! אני אתחיל, אני יש לי שני אנשים שאני מעריץ, את קארמק, כי בגדול, הוא דגול, היכולת שלו לכתוב סקריפטים מדהימה, וחוץ מזה שהוא הצליח יפה מאוד בחיים באותו תחום שאני רוצה להצליח בוא, משחקי מחשב, מצד שני העלילות משחקים שלו ממש מחורבנות וגם המשחקיות אז האדם השני הוא בהחלט וורן ספקטור (האיש שהמציא הגאה ועבד על דאוס אקס) שהוא בהחלט אדם שאין לזלזל בוא והוא יצר עומק עלילתי ומשחקיות חסרת תקדים! he own'z!! ואתם?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

אם יש ענפים אחרים תציעו ואני אשנה אני אישית מת על כדורסל

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Component,

שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.

6. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by ElEmEnt,

??

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by ScreameR,

לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  13. Started by DXT,

?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. שלי: 1)יואב 2)DXT 3)אני

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  16. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בסדר כל הצוות להיתכנס ולדון באסטרטגיה לHIT הבא שלנו בשימון מוכר המכולת הגזלן. ובכניסה ראשונה אני מבקש לציין תפקידים תודה. code name: demon hunter position: main hitmen and מתכנן פעולות טקטי ( מאוחר אין לי כח לאנגלית ) בגלל השעה הדיון ייפתח רישמית לעסקים מחר ב6 תודה התידרון היסתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coolspot,

כרגיל המדענים פירסמו עוד הודעה ששוללת את הפגיעה הזכרתי את זה בתרד וניראה שצדקתי http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=261231&path=22

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. לפני מספר חודשים החלטתי לקנות מארז, ראיתי את הchiftech הכחול אצל הדובים והתאהבתי... אבל לאחר כמה זמן ראיתי את האלומיניום על החלון וזרקתי את האהבה הישנה שלי מהחלון... עבדתי בחודש הראשון של החופש וסוף סוף השגתי מספיק כסף בשביל לקנות מארז (!יש!) :smoke: הכל הלך טוב ויפה וכאשר גיליתי שבזיגזאג מוחרים את המארז עם מאוורר antec 92 מ"מ שקוף נהדר וגם החלפה כוללת של כל שאר המאווררים לא היססתי וקניתי משם (בתוספת עוד חור למאוורר למעלה) והחלטתי שאני לא צריך לשלם 200 שקל בשביל שיחליפו לי מארז, אני יכול לעשות את זה בעצמי (yee right...) ואז התחיל הכיף zolt (מעכשיו אני מקצר, zoltrix, או omer8 ממש לא אכפת לי) בא אלי מצוייד בas3 ובעוד פריטי מודינג נוספים! נהדר היידד!! התחלנו בעבוד…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DEMON HUNTER,

אם בא לכם פשוט תיכתבו כאן מאיפה אתם בארץ ( לא לדאוג שום מחבל לא יראה את זה ויבוא לעשות לכם ביקור חולין ). אני אתחיל אני מכרמיאל בגליל המערבי.

• 186 תגובות
    • 15.3k צפיות
  25. למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים