כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=265273
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איזה אתר יותר טוב לבידור ופנאי? לדעתי זה נענע... אשמח לשמוע את דעתך...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם , אני חדש אממ, אני אשמח לעזור לאנשים בשאלות ואשמח לקבל עצות .
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל אחד יש איזהשהו תחום שאותו הוא הכי אוהב ובו הוא הכי חזק במחשבים ותיהיו אמיתיים אצלי אישית המשחקים שלטו עד גיל 17. נ.ב לכל העונים על התשובה האחרונה !!! DOWN DOG
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!
-
-
ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה נורא ניבהלתי http://turnofftheinternet.com מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את החומרים הבאים: auto defogger repair kit-זה קיט תיקון למקרה שאחד החוטים המוליכים על השמשה האחורית של האוטו נקרע. או conductive silver grease- דבק מוליך. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? נ.ב ניסיתי אוטו דיפו והום סנטר(דרך הטלפון) אבל קבלתי את התושבה לא יודע.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לאחר שיחה עם -=^R0ckF0rD^=- על המחשב שלי , ציינתי שלי יש מסך 17 שטוח , הוא התפלא כמובן שעם מחשב כמו שלי אין לי מסך 19 שטוח , לו יש מחשב די בינוני ( gf2 mx עם p3 733 ) ומסך 19 שטוח ( Samsung 19 959NF נדמה לי ) . עלה בראשי הרעיון מה עדיף , מחשב איכותי עם מסך 17 או מחשב בינוני עם מסך 19 שטוח איכותי .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לעזור לתעשיית האוברקלוקינג בארץ לכן אני פותח אתר שאותו כמובן לא אפרסם אבל מה שאני יגיד זה שהוא יהיה בנוי ב phpnuke ואני צריך עזרה עם הקקה הזה אז מי שמוכן לעזור לי עם האתר או עם ה PHPNUKE צק"ש 157714315 למנהלים : כותרת מספיק עניינית?
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יענו שיראו את זה: כי אני מנסה ביומיים האחרונים למצוא אתר שמארח בחינם שאוכל לשים עליו את הקבצים שלי (צריך ממש קצת מקום). כי מאז שקרס לי ה Web1000 שלי ואין לי מושג למה הוא לא עובד, אני נרשמתי לאיזה 5 אתרים ובכל אחד יש את הבעיות שלו, שלא לדבר על אי תמיכה ב Image Linking. אז אם יש למישהו אתר כזה להציע לי, לא משנה כמה הכתובת מסורבלת או קצת מקום (לפחות מס' מגבייטים) אז שיביא לי, תודה! נ.ב: שימו לב שאם תלחצו על הלינק הזה: http://www.geocities.com/michaelyoffe/hamster.gif אז תראו את התמונה בדפדפן - ואז גם ב hwzone כי זה נשמר על המחשב שלכם.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כנסו לכאן, ותסמנו את השורה שמתחת ל ''Oh my god, they killed kenny.'' (הצבע של הטקסט הוא לבןף לכן לא רואים אותו בפעם הראשונה). מוזר, לא?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-