עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir,

מישהו יודע אם קיים קוד בנוקייה 3320 שבעזרתו ניתן להחליף את ה"רשת מקומית" ???

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nir_ofer,

חבר שלי פרק לפני כמה ימים את הכתף בחופשת סקי. רציתי לדעת כמה זה יוריד לו מהפרופיל אם זאת הפעם הראשונה שהוא פורק תודה מראש ניר

• 17 תגובות
    • 9.9k צפיות
  6. לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום HwZone, האם מישהו מכם מכיר מקום באזור ת"א(=ת"א והסביבה) אשר מוכר טאקוס? (סטיל טאקו בל, כלומר מסעדה/מזנון שמוכר טאקוס מוכנים ולא טאקוס להכנה בבית) I CRAVE for TACOS! תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב על האתר החדש שלכם, בהצלחה!(פשוט בובה של אתר :-*) זה לא פרסום, זה רק להגיד להם מזל טוב ובהצלחה.. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה.

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by eladbu,

ישבתי וחשבתי על זה שאת אף טחד אני לא מכיר פה בפנים אני כמעט שנה וחצי גולש באתר ה 10 הזה ולר ראיתי אף אחד בפנים! ולא אני לא בא לאספות האלה אז למה לא נתחיל שים תמונה של כל אחד מאיתנו שנראה מהסקרנות אנשים שנתנו להם והם לנו עצות! הנה שלי אגב! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. מצטער מאוד אם כבר פרסמו, אני עכשיו מצאתי את זה.

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by 1nstall,

: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by XDude,

שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Decktor,

יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by rom10,

נכון שחבילות האינטרנט בארץ ממש על הפנים?! למה שלא נתארגן ונפציץ את שר התקשורת באימיילים (ולמי שיש כוח אז שאפילו יתקשר) וננדנד לו בלי הפסקה לקבלת Upload גבוה?! זה דווקא יכול לעבוד, או לפחות נגיד שניסינו. הנה הפרטים שלו: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk...vidual_id_t=791 צריך לשלוח לו מלא הודעות בנושא ההעלאה. הקטע הוא שאם יהיו לו בתיבה רק 3 או 4 הודעות, מן הסתם הן יימחקו וזה לא ישפיע. לעומת זאת, אם נגיע למצב שהוא צריך לחפש את ההודעות הרגילות שלו בין ההודעות שלנו זה יהיה מעולה! כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד הוא יצטרך לפתור את הבעיה שלנו אז מי בפנים ומתחיל להספים??

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by *R.S,

קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. רציתי לקנות ספר לימוד על חומרת המחשב.. מ-א' ועד- ת' ממש הכל הכל הכל מצידי שיהיה 100 עמודים... אבל יש כל-כך הרבה ואני לא יודע איזה לקנות.. אני רוצה את הספר הכי טוב של הכותב הכי מוכר וטוב... מישהו יודע על איזשהוא ספר או מישהו בכלל יכול לעזור לי..!? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BONO,

בסדר בטעות פירסמתי ב 2 מקומות שחכתי אז אתה נועל אחד ומחק תשני?!?!?!?!? מה חכם בזה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. סיפרו לי שיש שמה חנות של מצלמות והמצלמות שמה מאוד מאוד זולות!!! (הולכים שמועות שזה סחורה גנובה!) אם אתם יודעים משהו אשמח לקבל תגובות ומידע על החנות ה"ל! תודה .

24. באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. רשום שאחד מהסעיפים של פגיעה בפרטיות הוא: "צילום אדם כשהוא ברשות היחיד"

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.