כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יאללה. אני לוקח את שלי תמיד עם אקסטרה רוטב, אקסטרה טריאק, אקסטרה ירק, בלי חמוצים, לעיתים רחוקות כשקיבתי במצב איכותי, אני לוקח את הדאבל עם 3 פרוסות של גבינה מותכת בנוסף לכל התוספות הנ"ל (סליחה אלוהים... אני באמת בנאדם איכותי!), מוגדלת, צנצנת של רוטב רויאל לצ'יפס, קולה בלי קרח. בבורגר ראנץ', ניסיתי את הטריפל.... לא שווהההההה!!!!! 45 שקלים (פחות אם אתה חייל עם הוכחות...) לארוחה, דוחסים לך 3 נתחי בשר של ההמבורגרים מארוחת ילדים וקוראים לזה טריפל. לא משביעה בגרוש הארוחה הזאת, הרגשתי צורך לרכוש עוד צ'יפס גדול לאחר מכן וקולה קטנה. ואתם?
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כמה אנשים שאני מכיר נוסעים לניו יורק, ורציתי לשאול אם יש משהו ששווה לבקש שזול שם באופן משמעותי יותר מאצלנו. אני יודע שמחירי המחשבים שם הרבה הרבה יותר זולים (מספיק להציץ ב-pricewatch...), אבל אני מתכוון למשהו שמעשית אפשר להביא (וכמובן משהו שאין עליו מכס). כמו- כן, מה לגבי נגני MP3? מישהו יודע אם יש מכס עליהם מעל סכום או משקל מסויים?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות זכרון RDRAM דחוף כי ה 128MB זיכרון שיש לי לא מספיק, אני רוצה להוסיף 2 Sticks של 64 ובינתיים מצאתי את המחיר הכי זול בחנות Pc hardware, האם משהו קנה משם ויכול להגיד לי אם המשלוח מהיר ואיך האחריות ואיזה שירות יש להם, אני גר בירושליים והחנות היא ברמת גן ואני רוצה לדעת אם זה בעייה בגלל המרחק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תגובות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. כמו- כן, אם תוכלו לסנן את הסיפורים למקרים אישיים (ולא "חבר של אבא של שכן של הכלב של אחותי קנה וקרה לו XYZ...") זה יהיה מצויין.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שקנו את הVISION MASTER 454 PRO מKSP יש לי כמה שאלות עליהם הם עושים בעיות ?(משלוח שרות וכו') למה המחיר כל כך זול שם ?(בגלל שהם יבואנים של החברה?) אני כמעט בטוח קונה את המסך משם אבל רק רוצה לדעת מה הולך לצפות לי ....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
...אני אי קש... (פזמון) ...איונו איונו בוכה אל הקירות איונו איונו צועק אל הקירות... ABS Breen What You Got מישהו יודע אם הזמר הקירח מהקליפ ששר את השיר זה שון מ5ive? ,usv nrta
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
-
- 66 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!
-
נו מה רציתם לעשות ומה עשיתם בחופש הגדול
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפלאפון שלי נגנב! האם יש איזשהי דרך לאתר אותו?? ומה עמדת החברות הסלולריות בנושא?? ואל תגידו לי להתקשר לפלאפון כי כנראה שהוא מכובה כי עונה המזכירה האלקטרונית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פרטים על הפסטיבל "בראשית" שנערך בצפון?? תודה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לי יצא ליד חברים שלי מלא פעמים כגון שאני לא מתבייש יש לי שאלה אליכם יצא לכם בישיבה חשובה (לאנשי עסק) פלוץ בשיעור (ליד כל הבנות) פלוץ באמצע משחק כדורגל איפה יצא לכם לעשות את זה ת'אמת תגידו (בבקשה פרטים)
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-