כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעצות עם סיפור קצת מביך לפני כמה שעות נפלה לי שקית קטנה (אני לא יכול לפרט מה היה בפנים) אבל היא שוקלת כמה גרמים בודדים לתוך תיבת דואר גדולה (הייתי שיכור לא היה לי מושג מה אני עושה). חייב להוציא את זה בלי שאף אחד יראה כי זה יכול להכניס אותי לצרות. אני צריך ממכם עצות או המלצות לדבק כלשהו שאני יכול להכניס ולהוציא את השקית בעזרתו. הוספתי ציור פחות או יותר איך התיבת דואר נראית מבפנים, העיגול זה השקית וזה נמצא באורך של זרוע מהפתח, הפתח הוא צר ואני יכול להכניס 4 אצבעות בלי האגודל. אני חייב עזרה חבר'ה אל תסתלבטו עליי [attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 7k צפיות
-
-
תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד.. ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?
-
- 32 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני צריך להגיש, אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר הבא. בתשובה שלכם ליד כל מספר שאלה כתבו את מס' התשובה שבחרתם, תודה 1. האם חנית בחנית נכים כשלא היה מקום אחר זמין, ולו רק לזמן קצר ביותר? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 2. האם את/ה יודע/ת מהו הקנס על חנייה בחניית נכים שלא כחוק? א. לא ב. כן 3. גובה הקנס על חניה בחניית נכים שלא כחוק עומד כיום על 1000 ₪. ישנן הצעות להגדילו פי 5. מה דעתך בעניין? א. מסכים/ה בהחלט ב. מתנגד/ת, יש להשאיר את הסכום כפי שהוא. ג. מתנגד/ת, יש להוריד את הסכום לפחות ממה שהוא כיום. 4. האם אי פעם הערת למישהו שחנה בחניית נכים שלא כחוק? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 5. באיזו תדירות את/ה נתקל/ת במקרים בהם נהגים חונים בחניית…
-
- 32 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה. יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו. אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית. היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים. אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה. עצוב. ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה :) רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של …
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-