כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
-
שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?
-
- 32 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
-
בית"ר אכזבה. ועכשיו בחזרה לנושא-שיעמם אז החלטתי לעשות קומיקס "דרך הבולבול" פרק א'... ומצטער על הליטוש האומלל,לא היה לי סבלנות לעבוד על הקומיקס בפוטושופ,אז עשיתי הכל בMS PAINT 2 הדמויות המצוירות נלקחו מקומיקס V^2 [של VGAMES] ככה שעל הדמויות המצוירות-הקרדיט המלא הולך לאביב אור [שראויה לציון לשבח על הציורים המדהימים שלה] NJOY הנה פרק א': http://img436.imageshack.us/img436/6594/dickhead1bqf9.png והנה פרק ב': http://img475.imageshack.us/img475/6094/finadickheadbjy0.jpg מצטער שהאיכות בפרק ב' ירדה מבחינה וויזואלית-נאלצתי להמיר את הקובץ לJPEG בגלל הגודל העצום של הקומיקס... [וזה עדיין תופס יותר מחצי מגה בייט גם אחרי ההמרה] בכל מקרה-הקומיקס עצמו צוחק על מייקרוסופט ועל …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?
-
- 32 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
-