כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
לפתוח את הדפדפן דרך הלחצן שבשורת משימות ולא דרך האייקון על ה-desktop רק בגלל שבשורת משימות צריך ללחוץ רק פעם אחת ולא דאבל קליק.. ספרו על מקרי עצלנות...
-
- 226 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
כולנו יודעים שוואלה/המכרז של המדינה/ערוץ הקניות זה לא המקום לקנות מחשבים. אבל הפעם נתקלתי בשיא חדש. טוענים שהזבל הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=775282 המחיר מחירון שלו זה 6500 שקל, שימו לב שמסך אפילו אין שם. אני יכול להביא P4 2.4 עם 256DDR ועם R9700 ב 6500 שקל. הארדיסק 5400RPM, RAM SDRAM, VIDEO CARD ON BOAD - אפילו לא איזה GF2MX, אבל לפחות יש מארז מהודר.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
הספק עבודה כולל של 750 וואט (2 סאבז 12" 350 וואט/6 קומפוננטים 400 וואט). המגברים : RF PUNCH 400A4 & RF POWER 350A2!!! לפרטים נוספים... www.rockfordfosgate.com עוצמת רעש בפנים הרכב : 151.3 דציבלים. עוצמת רעש מחוץ לרכב (במרחק של 5 מטרים) : 92.6 דציבלים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צעד קטן נוסף בדרך להגשמת החזון המקורי עבור ביצועים של עד 12,600MT/s בדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
המעריצים מצפים לטריילר שני היום, 27 בדצמבר - תאריך משמעותי בתולדות רוקסטאר. בינתיים כבר חלפה יותר משנה מאז הטריילר הראשון של המשחק המצופה ביותר בתעשייהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף נשבר השיא של Koenigsegg ע"י החברה האמריקאית Shelby Super Cars (SSC) North America. מוזמנים לצפות: https://www.techspot.com/news/87189-ssc-tuatara-eclipses-330-mph-ease-smashing-world.html
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2970512,00.html *משתמשי HWZONE מתבקשים לא לנסות את זה בבית.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
דליפת הסיסמאות הגדולה בהיסטוריה מסכנת את פרטיותם של משתמשים ברחבי העולם ומעלה חששות כבדים בקהילת אבטחת הסייברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כולנו מכירים את ההבדלים בין התרבויות, אבל זה גם משפיע על השפה הקולקלת של חלק מהישראלים, יצא לי להתקל כבר באנשיים שטוענו שהם רוצים:"hard egg" או לאחר שיחה עם ידידי ששמע שמישהו רוצה:"eye egg" (הידועה יותר כsunny-side-up) האם אתם מכירים עוד שיבושים משעשעים?
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לצפות במשחק הזה באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שימו לב שיש שידור חי למשל ב CNN מניו-יורק לטקסס אין דיליי (delay),פה שיש שידור חי מבאר-שבע לירושלים יש דיליי מעצבן והמאראיינים והמרואיינים נכנסים לאחד בשני במשפטים. זה כל כך מעצבן.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכם במחשב שלי יש כרטיס TV שמחובר ללווין פרטי דרך כבל HDMI שאיתו אני קולט ערוצים באיכות HD. הייתי רוצה לשדר בעזרת הכרטיס את מה שאני רואה בממיר לשרת היעודי שלי, והקליינטים יתחברו לשרת ובעזרתו ויראו את השידור, או לשדר ישירות ללקוח השאלה היא איך עושים את זה? איזה תוכנה אני צריך להתקין בשרת היעודי? איזה תוכנה יודעת לשדר מהמחשב שלי? איזה תוכנה יודעת לקלוט את השידור מהשרת או ישירות מהמחשב שלי? כמה רוחב פס אפלוד אני צריך בשביל שלא יהיה לאגים \ תקיעות וכמה רוחב פס דאונלוד הלקוח צריך בשביל שלא יהיה לו לאגים תודה לעונים.. מי שעונה פשוט תותח...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
mms://live.103.fm/radio103fm//zeh/zeh1201038.wma איזה מגיש על רמה...