כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי של המחשב שלי, אני גולש על הWiFi של השכנים אם זה משנה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את style xp ולא הצלחתי למצוא גם בתוכנה וגם באתר שלהם ערכה שהוינדוס יראה כמו לינוקס או מק אני מתכוון שהכל ישתנה(taskbar וכו'...)כמו לינוקס. אולי יש תוכנה שעושה דבר כזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פתחתי קבוצה היום ואני מאוד מאוד רוצה לשנות את שם הקבוצה לאנגלית האם זה אפשרי ? אם כן איך ? תודה רבה לעוזרים ! זה למטרה טובה ! נ.ב למתענינים הנה הקבוצה : http://www.facebook.com/profile.php?id=1003621530&ref=frmf#/group.php?gid=52932139184&ref=mf [br]פורסם בתאריך: 27.12.2008 בשעה 18:04:56 לא חשוב הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים נכבדים ומבינים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הבאת חומרה לארץ מחו"ל: 1) האם יש מכס על חלקי מחשב נפרדים? 2) האם צריך למגן את הרכיב באיזושהי צורה (מדובר בלוח אם)? 3) איפה עדיף לאכסן את הלוח בזמן הטיסה: בתיק הנישא או בתיק מטען? תודה רבה על עזרתכם (בעתיד).
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
צץ לי רעיון , דיון שיעורי בית כל אחד שיש לו שיעורי בית אז שיכתוב פה ומי שידע אז הוא יענה לו וככה נעזור אחד לשני בקשר לשיעורים . אני חושב שזה יהיה מאוד מועיל . עריכה: שיעורי בית שלי . 1.הגדר את המילה "גאוגרפיה" 2.אילו היית גאוגרף איכן היית מתמקד ? הדגם .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני בי"א עכשיו והודעה זו האמת היא אני כותב בזמן שיעור ספורט השאלה שלי היא אם אם זה שאני בי"א לא משקיע קשור לציון בי"ב ובבגרות, והאם בעצם ציון החינוך הגופני בבגרות משפיע על הסכם או כל מדד אחר באוניברסיטאות? נ.ב. - בלי "עצלן", אני מעדיף פשוט מכון כושר וכאלה, שיעור ספורט הוא פשוט בזבוז זמן.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השאלה ממצאת את עצמה נ.ב. לא היה ולא יהיה פה שום ערנב (לא בעברית, לא באנגלית ולא באמהרית או כל שפה אחרת) כיוון שתרד זה נגוע בטומאה התת-ערנבית בשם "מקצוע צרפתית"
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש עצות כלשהן לטיפול וטיפוח שיער ארוך? (אני רוצה לגדל שיער ארוך)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-