כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
-
- 56 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחרי שהוכיחו לעולם שמציאות מדומה יכולה להיות זולה מאוד עם ה-Google Cardboard, בענקית התוכנה עשויים להציע גם משקפי מציאות מדומה מתקדמים יותר לעולם הסמארטפונים רק לאחרונה שמענו דיווחים על כך שבגוגל החליטו לייסד חטיבת מציאות מדומה חדשה שתעניק לטכנולוגיה העולה את היחס לו היא ראויה, אנחנו מקבלים כעת מידע חדש שעשוי להצביע על המוצר הראשון של חברת הענק במסגרת הגישה החדשה והמשופרת – משקפי מציאות מדומה שנעזרים בסמארטפון, באיכות ובטכנולוגיה משודרגים. לפי המידע העדכני, בגוגל אמורים להשיק עוד השנה משקפי מציאות מדומה מדגם חדש שמתוארים ככאלו שיתחרו ישירות ב-Gear VR של סמסונג. המוצר של סמסונג הוא מרשים לחיוב, בייחוד בדור החדש בו הוא מתומחר ב-100 דולר בלבד – אך במידה וגוגל תשכיל…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כנסו ל-YouTube. ורשמו בחיפוש את זה : "total drama world tour trailer".
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה דיגטלית, ורכשתי לה אחריות של MACKCAM במעמד הקנייה. שלחתי אליהם מייל לפי ההוראות הבאות: http://www.mackcam.com/repairs/international-repairs.htm כדי לקבל CONTROL NUMBER.(בשביל ארליך מעבדות) עברו כבר 5 ימים ואין שום תגובה מצידם. ניסיתי גם לשלוח להם פקס הבעיה זה שזה פקס לחו"ל ובזק לא נותנים לשלוח לחו"ל.(תהרגו אותי למה) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מישהו מחוץ לארץ רוצה לשלוח לי כסף והוא אמר לי לברר אם יש לנו בארץ ווסטרן יוניון אני לא מבין מה זה ואיך זה הולך לפי מה שהבנתי אני צריך לשאול משהו ברשות הדואר מישהו יכול להסביר לי איך זה פועל ואם יש לנו בארץ דבר כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-