עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

שלום... אני רשום באתר הזה מספטמבר... והבנתי שהאתר קיים כבר שנה + , אז האם תיהיו טובים ותספרו לי את הדברים החשובים שקרו לאתר? בתודה מראש imac

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  2. הכוונה למזי ליד קסטינה שמעתי שיש הסעות ואם כן באיזו שעה????

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by blabla2002,

האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bareli,

הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  5. מישהו יודע מה התאריך העברי של "יום זכויות האם"? בשביל השיעורים...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by or,

?????????? (וכן אני ספאמר גאה........)

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ofir123,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=47986 מה אתם אומרים? אישית לא הבנתי מה כדאי לקנות.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by MishaK,

ולא, שום דבר לא קופץ פה בסוף.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. נתקלתי באתר הזה עם סרטוני אנימציה מדהימים באיכות מטריפה. הכתובת היא http://www.ninjai.com/chapters.php. תצפו ותגידו את דעתכם! מומלץ מאוד

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by udicol,

ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by imac,

הכותרת כבר אומרת הכל! אחרי אתמול כבר ממס נמאס עליי הקטעים הללו... נכון הודתי שאני ספאמר (וכנראה שאתם לא מבינים צחוק)... אחרי ש-Ghost Dogg שלח לי מכתב הזהרה החלטתי להשתפר אבל כל מה שאני שומע זה ספאמר ספאמר ספאמר! זה נמאס עליי... אני מנסה לחלק איתכם משהו ואתם יורדים עליי... זה כבר לא נוח להיות בפורום! כל הכוונות שלי הם טובות ואתם רק יורדים עליי... אני חושב ברצינות להגמל מהאתר! ... ולאלא שישאלו מה מטרת הת'ארד אז התשובה! היא לחלוק אתכם מה אני מרגיש בפורום הזה!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  15. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Or ei,

יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by The Terminator,

כנסו לפה : http://www.outwar.com/page.php?x=90006 עכשיו זה בעצם משחק שאתם בוחרים להיות : מפלצת גנגסטר או כוכב פופ... אתם מרויחים כסף ואתם יכולים לקנות דברים... ולהילחם עם חברים... בקיצור.. מאוד מומלץ !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mic,

זללו חופשי :saint:

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  21. ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Corona,

יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

מהי חברת קבר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yot,

של מי המחשב בגלרייה שקוראים לו Cupra? ???

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by Lev-UFO-Child,

שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.