כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרגע חזרתי מהמפגש, בשלב זה אתם בטח תוהים מדוע אני מדבר בעברית (בהנחה שאתם מכירים אותי). ובכן זו היא ההבטחה שהבטחתי ל RnGkay ומאחר שאני אדם העומד מאחוריי מילתו, אני מקיים הבטחה זאת, כפי שאתם רואים. דרך אגב, ההבטחה היא רק לפעם אחת, אז זהו מאורע חד פעמי ונדיר, אז תוסיפו ת'רד זה לרשימת המועדפים. ועתה נעבור לסיפורים מהמפגש. טוב נו, לא היתה הבטחה למשהו מיוחד, אבל לדעתי היה מאוד כיף, כמובן שאיני יכול להשוות ,מאחר וזה הוא היה המפגש הראשון שלי. מה שכן היה זה רחפת הבנויה מקרטון ו 3 דלתואת, חבל שלאף אחד לא היה עליו ספק. בנוסף היה ראדאון 9000 פרו (לא 9700 פרו =[), היה גם הקירו 2 השרוף שמככב באחת מהמאמרים באתר, הארד קאנו 2 ו 5 וגם ולקאנו 9, 2 אי פוד והפאלם 3C שלי (=]). בוא גם לא נשכח …
-
- 145 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
-
-
שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ביום שלישי הקרוב יתיצב עבדכם הנאמן לשירות צבאי ארוך (יותר מדיי זמן לפי דעתי). האתר כאן הפך בשבילי לשיגרה ז"א כל יום להיכנס לכאן להשתתף בפורומים ולהיות חלק מקהילה מאוד מגובשת והכי גדולה בישראל היה בשבילי כבוד אני הולך כפי הניראה להנדסה קרבית ולכן אני לא אוכל לבקר כאן כמעט. תשמרו על הפורום חמים ונעים ושיהיה לי בהצלחה :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מכרז מספר 32033 מחודש נובמבר מציג מפרט למחשב עם כוכבית באדום - דגם חדיש! מעבד פנטיום 1.8 זיכרון 128 SDRAM (שימו לב הדגם החדיש אפילו לא תומך DDR) דיסק קשיח 20 ג"ב כרטיס מסך על הלוח O/B מסך 17 מחיר מקסימלי של הדגם החדיש 10,000 ש"ח, הובלה והתקנה 250 ש"ח. לקנות ולהנות - כל מספר זוכה, עם מפרט כזה כל סכום שתשלם יהיה רווחי למכרז של ...
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין משהוא. יש פרומו בערוץ 1 למעין "סרט" ישראלי תוכנית דרמה ישראלי או כל מוטציה אחרת שלא למדתי במגמת קולנוע ע"מ להגדיר , ורואים שם מטוסי F-15 טסים להם, ואז רואים טייסים עם טייסת שמחים / עצובים / טעונים וכ..... האם גירסת אהבה בשחקים נוסח ישראל עומד לעלות למרקעים לאוויר או לכל סיטואציה אחרת נראת לכם?! האם זנחו את מטוסי ה- F-14 שאין לנו לטובת מטוסי F-15 הותיקים למטרת סדרה/תוכנית שתנסה לרגש אל ליבנו בנושא? בהתחשב במרחב האוירי המוגבל שלנו, וההגבלות החמורות על טייסי ח"א בשמי הארץ אני לא מוצא לנכון לחשוב על סיטואציות מוזרות של אהבה וחוסר נורמליות של חיים בצבא ישראלי שחיי במלחמה יום יומית. אני כנראה לא מתחשב וכבר "קוטל" את הסידרה. אוליי יש למה לצפות . נחכה ונראה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה הפרק השני של הסיפור: the thing screamed: "who dares to enter my realm of condemned students ?" a2: "we are going to rid you the face of the earth, enjoy your last minutes in the land of the living, fried man! you foul creature" "your wig is not match for my baldspot! i shed my hairs all through the millenium, training and growing balder for this fight !", said the thing,"but, still i won´t give you the satisfaction to be bored to death by english grammer, i shell call upon my general the "Evil Rose..." all of a sudden the creature disappeared in smoke and the earth opened it´s mouth allowing the dreadful Evil Rose rise up from the ashes and acids of the scorched ear…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה חנויות טובות ל-OC ול-MODDING יש באירופה בעיקר ב-צרפת?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פעם מישהו נתן פה אתר שמכניסים תמונה והוא הופך אותה לתמונה עם המספרים 0 ו-1 למישהו אולי יש את האתר? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אתר .com עם מעל 500 כניסות ביום. ורציתי לדעת מה היא הדרך הכי טובה לעשות ממנו כסף ? (אין בו כרגע שום פירסומות) אז... איך עושים את זה... ?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-